2/4/12

Πασόκ και νδ σε έναν παροξυσμό ρουσφετιού!

http://panosz.files.wordpress.com/2011/02/cebdceb5cebfceadcebbcebbceb7cebdceb1cf82.jpg


Ποιός είναι στην κορυφή της πυραμίδας της κονόμας, δεν το εμβαθύνουμε, το γνωρίζουν ακόμα και οι αμούστακες πέτρες. Ποιός είναι ο μεγαλύτερος κουβαρντάς με ξένα λεφτά (όχι τίποτα δικά του λεφτά, αλλά λεφτά του μαλάκα του πολίτη, να καταλαβαινόμαστε), που τα σκορπίζει δεξιά και αριστερά κατά το καυλούν, επίσης γνωστό. (Να μη λέμε πρωΐ-πρωΐ την βρωμερή λέξη "κράτος" και μας πάνε όλα ανάποδα). Ποιός είναι όμως ο συνδετικός κρίκος που φέρνει τις δύο παραπάνω...αγαπούλες στα "ψαχουλευτικά εγγύς", με ότι σεξουαλικό περαδώθε συνεπάγονται αυτά;

Η κυβέρνηση;

Ελαφρώς άκυρο, πατήσατε λίγο βαλβίδα παιδιά!

Τα λεγόμενα κόμματα εξουσίας;

Δεύτερη άκυρη, και μετρήστε καλά τα βήματα της φοράς σας παιδιά, γιατί σας βλέπω φουλ ντισκαλιφιέ και πάει τζάμπα η ντόπα.

Η αντιπολίτευση;

Ισχύει σαν πρσπάθεια η μαλακία; Όχι; Ε, κάντε τότε άλλη μία, την τελευταία σας προσπάθεια!

Βουβαμάρα, σιγή ιχθύος. Κανένας δεν κάνει κίνηση, κανένας δεν δείχνει πρόθυμος να βγάλει την φόρμα και να πάρει θέση απέναντι από τον βατήρα. Ο κόσμος αρχίζει να σφυρίζει, πηδάτε ρε, αίσχον ρε, ρε για δες κάτι άλτες που μας γκαστρώσανε χωρίς να πηδάνε, τύφλα η Μεγαλόχαρη με τον κρίνο ρε συ!

Ξαφνικά μια δειλή φωνή από τα πίσω καθίσματα:

Μήπως οι βουλευτές ρε παιδιά;

Αν δεν υπήρχαν και τα παιδιά από τα πίσω καθίσματα, θα είχαμε ξεχάσει τι πα να πει παλαμάκι πραγματικής, ειλικρινής ανακούφισης (μαϊμού παλαμάκι όμως περισσότερο και από σπασμένο μάρμαρο στο Σύνταγμα μετά από πορεία κατά των μέτρων!).

Μπράβο ρε πισινέ ήρωα, εύγε σου ρε, και κάτσε εκεί που είσαι, γιατί οι μπροστινές θέσεις είναι καπαρωμένες για τους σκράπες που είναι αεράτοι κι΄ωραίοι. Φυσικά οι βουλευτές! Μπορείς να τους βλέπεις άκακους, άχρωμους, άγευστους, ανέραστους, ανίδεους, ασπόνδυλους, ανίκανους, ακατάλληλους, ακαμάτηδες, αλλά χωρίς αυτούς, τς παιδιά! Χωρίς τα βουλευτάκια της πασόκας και της νουδούς (γιατί για αυτούς γίνεται ο λόγος) δεν κουνιέται φύλλο! "Λαέ - δεν μπορείς - χωρίς τον Βουλευτά - χωρίς αυτόν - μαφιόζικο γρανάζι δεν γυρνά", που έλεγε το αυθεντικό σύνθημα πριν το...νοθέψει με την προσθήκη εργατών και αφεντικών το ΚΚΕ.

Μάλιστα κύριοι! Τους βλέπεις νεναίκους και σηκωνωχέρηδες και λες, δεν τον φιτύνω τον πούστη, τζάμπα το σάλιο, αλλά να τους δει ο οφθαρμός σου εχτός βουλής, στα πολιτικά τους γραφεία και ειδικά σε κάνα καλό ξενοδοχείο της εκλογικής τους περιφέρειας και να μην τους γνωρίσει!

Ουρά εκεί ο ρουσφετογυρεύων αγνός πολίτης και κορμάρα ημίθεου ο αξιοθρήνητος λεχρίτης της κοινοβουλευτικής ομάδας του πασόκ ή της νουδούς! Εκεί παίζεται κυρίες και κύριοι και αγαπητά ανήλικα παιδιά (να ακούτε ρε τους γονιούς σας ρε) το κύριο έργο της γαμάτης δημοκρατίας μας και αφήστε τους αγαθούς να μιλάνε περί ισότης, αδερφότης, διακαιοσότης και ο Μίμης είναι πότης και άλλα τέτοια χλιαρά. Το έχω δει με τα ματάκια μου το εργάκι και κρίμα που δε είχα κινητό (τότε, τώρα έχω, αλλά μάπα Samsung, άνευ κάμερας) να τραβήξω ντοκυμανταίρ και να σαρώσω τα Πούλιτζερ. Δώστε βάση! Αυθεντικές εμπειρίες από τον κόσμο της αγνής ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Κατακαλόκαιρο, χαρά Θεού! Πεντάστερο ξενοδοχείο της Κρήτης, από τα πρώτα, μόνο ο Παναθηναϊκός έχει έξη. Μη φανταστείτε τώρα, ότι τρέχει το λαμόγιο ο βράχος στα πεντάστερα και καλοπερνάει, καλεσμένος μιάς καλής μου φίλης ήμανε ρε, που χωρίς αυτήνενα θα είχε μπει μέσα το ξενοδοχείο, τέτοια βαρβάτη μανατζερίνα ήντουνε η γυναίκα. Όχι, κουνηθείτε από τη θέση σας, δεν πέθανε, αλλά δεν δουλεύει πιά εκεί, και όλως παραδόξως το ξενοδοχείο υφίσταται ακόμα!

Έλα το πρωΐ μετά τον καφέ, γιά καφέ, μου είπε. Τι να κάνω, πέρασα. Κάθομαι όξω στον κήπο, μονάχος μου μαζί με δύο άλλους δικούς μας. Ψυχή, οι ωλινκλουσίβηδες οι βραχιολάκηδες είχανε φάει αποβραδύς τους μουσακάδες μαζί με τα ταψιά και είχανε πιεί Τις κολυμπήθρες σπίρτο και ροχαλίζανε ακόμα στα κρεβάτια τους. Έρχεται η φίλη μου με τους καφέδες, τους βλέπεις αυτούς τους δύο, με ρωτάει; Εμ στραβός είμαι, απαντάω. Το και το βράχε, ο τάδες  βουλευτής της κυβέρνησης ο κύριος, ο άλλος φουσκωτογραμματέψ του. Και σπάσε πλάκα τι έχει να γίνει σε λίγο με το ευλαβές ρουσφετοθελικό κοινό του ηρωϊκού νομού Λασιθίου και περιχώρων.

Έχετε δει το "μετέωρο βήμα του πελαργού"; Ξεχάστε το! Το εργάκι εδώ τάσπαγε για καλά! Άμα ζούσε ο μεγάλος Αγγελόπουλος και τόβλεπε, θα έκανε ένα φιλμ σαφώς ανώτερο, ίσως με τίτλο "το τετελεσμένο βήμα του πελαργού"! Περιγραφή:

Ο φουσκωτογραμματέψ βγάζει μπλοκάκι και διαβάζει: Σούξου μούξου κτλ. Πατήρ (βασανισμένος ή όχι, δεν γνωρίζουμε) μετά κόρης κάνουν την εμφάνισή τους στον κήπον και σέρνονται με ευλάβεια μέχρι το βουλευτικό τραπέζι. Συστάσεις: Απεδώ το πολιτικόν δέος του νομού, απεκεί βασανισμένος ή μη πατήρ μετά θήλεου τέκνου. Τι κάνετε; Καλά εσείς; Δόξα τω Θεώ, καθήστε. Τι θα πάρετε; Καφέ; Τσακίζεται ο γραμματέψ-σωματεμποροφύλαξ να εχτελέσει την διαταγή, οι άλλοι μπαίνουν στο θέμα. Οι διάλογοι στο περίπου.

Ξέρετε κύριε ελπίς του έθνους και καμάρι του νομού, η κόρη μου απεδώ η Κούλα ψάχνει για δουλειά και εμείς πάντα σας ψηφίζαμε και θα σας ψηφίζουμε μέχρις τελικής πτώσεως, λέει ο τρυφερός και στοργικός μβαμβάς. Εύγε σας κύριε τάδε μου και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το παιδί, απαντάει ο βουλευτής. Τι προσόντα έχεις κορίτσι μου; Είμαι μονόφθαλμη κύριε βουλευτέ μου, απαντάει τραυλίζοντας άσχημα το ατάλαντο νιάτο της όμορφης, τουριστικής, παραθαλάσσιας κρητικής περιοχής. Έχασα το μάτι μου σε ένα ατύχημα στην κουζίνα πριν μερικά χρόνια. Γλύστρησες και έπεσες πάνω σε ένα όρθιο πηρούνι που είχε πέσει στο πάτωμα, κόρη μου; Όχι κύριε βουλευτά μου, ήμανε στο σαλόνι και μου λέει η μάνα μου "πήγαινε μωρή και ρίξε ένα μάτι στους μπουμπουριστούς χοχλιούς μη καούνε"...

Δεν κωλώνει ο βουλευτής, ωραία παιδί μου, να σε βάλουμε στην υπηρεσία τάδε να κάνεις κουμάντο. Κουμάντο η κόρη μου με ένα μάτι, ρωτάει έχπληχτος ο στοργικός αλλά ελαφρώς άπιστος Θωμάς πατήρ. Αμέ, αφού οι άλλοι είναι τυφλοί, απαντάει με ετοιμότητα ο άνθρωπος της πολιτικής και της μίζας. Πόση ώρα; Το πολύ τρία λεπτά. Μετά χαίρετε, χαίρετε, ο επόμενος παρακαλώ! Πέντε, δέκα, είκοσι, αμέτρητοι! Απορώ γιατί δεν βάλανε ιμάντα...

Ούτε στα υπόγεια, ούτε στα κρυφά, ούτε στα παράνομα: Δημόσια, περήφανα κι΄ωραία! Ελάτε παιδιά, μοιράζουμε Ελλάδα, έχει και για σένα μια φέτα!

Ο κάθε άχρηστος, ανίκανος, ανέραστος έκανε την προσωπική του υπέρβαση σκαρφαλωμένος πάνω στην γαμημένη κομματική του ταυτότητα ή σ΄αυτήν κάποιου στενού του συγγενή. Έτσι φτάσαμε εδώ που είμαστε, δεν έγινε τυχαία η Σκάρτη Δημοκρατία των Σκάρτων που έχουμε και χαιρόμαστε σήμερα.

Και σήμερα;

Τι γίνεται σήμερα από ρουσφετικής άποψης στην καραχρεωκοπημένη και λεηλατημένη χώρα; Ότι γινότανε πάντα φίλοι μου! Κεκτημένη ταχύτητα, κεκτημένη διαφθορά! 60 "τροπολογίες" την μέρα καλούνται να τσουλήσουνε οι ένδοξοι της κυβενητικής πλεοψηφίας, υπερκόπωση από τις υπογραφές θα πάθουνε οι άνθρωποι. Διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα μεταξύ άλλων:

"...Σε ένα απέραντο  γραφείο «ρουσφετιών» έχει μετατραπεί τα τελευταία  24ωρα η Βουλή, λόγω της άτυπης προεκλογικής περιόδου που διανύουμε , καθώς μια σειρά τροπολογιών και αλλαγών μπαίνουν από τα ορθάνοιχτα παράθυρα και γίνονται κατευθείαν νόμος του κράτους, παρά το ότι πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έχει ζητήσει πλήρη ενημέρωση!

Ειδικότερα, η νομοθετική διαδικασία που ακολουθείται τις τελευταίες ημέρες της Βουλής – πριν δηλαδή την διάλυσή της για εκλογές – παραπέμπουν σε εικόνες υπαίθριας λαϊκής αγοράς καθώς όποιος θέλει προτείνει ότι θέλει για να γίνει νόμος του κράτους!  Είναι ενδεικτικό ότι υπουργοί και βουλευτές καταφθάνουν καθημερινά με δεκάδες τροπολογίες οι οποίες περιγράφουν μια σειρά από «ρουσφέτια», «τακτοποιήσεις» και «υποχρεώσεις» των ψηφοφόρων τους. Συγκεκριμένα, μεταξύ των «νομοθετικών διευθετήσεων» που προτείνονται, περιλαμβάνονται εξυπηρετήσεις σε κατασκευαστικές εταιρίες, καζίνο, τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και διευκολύνσεις με καθαρά τοπικό ενδιαφέρον.

 Επιπροσθέτως, στους διαδρόμους της Βουλής παρελαύνουν, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, πρώην βουλευτές και κάθε λογής «παράγοντες» του δημόσιου βίου προκειμένου να «διαπραγματευτούν» με τους βουλευτές με το επιχείρημα «μου περνάς το ρουσφέτι και σε στηρίζω στις εκλογές». 


Υπό αυτά τα δεδομένα, μόνο την περασμένη εβδομάδα κατατέθηκαν συνολικά περισσότερες από 85 τροπολογίες στα τέσσερα νομοσχέδια τα οποία θα ψηφιστούν πριν την διάλυση της Βουλής και επιπλέον 27 στο ν/σ του υπουργείου Περιβάλλοντος για τον νέο Οικοδομικό Κανονισμό που ψηφίστηκε την περασμένη Πέμπτη. Συνολικά δηλαδή 112 τροπολογίες μέσα σε μια εβδομάδα, νούμερο πρωτοφανές για τα κοινοβουλευτικά χρονικά σύμφωνα με τους έμπειρους υπαλλήλους του νομοθετικού τμήματος της Βουλής! 

Πέραν τούτου όμως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι βουλευτές μέσα σε διάστημα περίπου δέκα ημερών καλούνται να ψηφίσουν για νομοσχέδια τα οποία συγκεντρωτικά περιλαμβάνουν 1.818 σελίδες και 614 άρθρα..."

Κακοποιοί, νόμιμοι κακοποιοί οι πολιτευόμενοι με πασόκ και νδ φίλοι μου, αλλά με τέτοια νομοθεσία περί ευθύνης και ασυλίας θα έβγαινε Μητέρα Τερέζα και ο δράκος του Σέϊχ Σου!

Και καλά τα εμπλεκόμενα τσογλάνια, η μισή Ελλάδα, την δουλειά τους κάνουνε. Εμείς οι υπόλοιποι, οι εκτός, οι ριγμένοι, οι μαλάκες, η άλλη μισή Ελλάδα, εμείς ΤΙ κάνουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου