10/4/12

Δυό φραπέδες γιά τον Περιβάλλοντος από εμένα!

http://img.photobucket.com/albums/v623/trubis/frapes_pclab.jpg


Όσο ήτανε υπουργός Οικονομικών, ήτανε βασικό στέλεχος στα καθημερινά ποστ του βραχόκηπου, ο φλώρος Παπακωνσταντινοτίποτας, γνωστός ανά το πανελλήνιο και σαν "ακούδουνος" ή και "ευνούχος της τρόϊκας". Με τον υποβιβασμό του σε καθήκι περιβάλλοντος πάψαμε να ασχολούμαστε ιδιαίτερα μ΄αυτόν, μέχρι που τα γεγονότα του τεχνητού φουσκώματος του ελλείμματος τον ξαναέφεραν πάλι στο προσκήνιο.

Αθώος τελικά ο ψυχοπαθής, εξεταστική επιτροπή του πασόκ τον "ιεροεξέτασε", τι περιμένατε; Ε είπαμε, εντάξει αυτό ήτανε, αρκετά μόλυνε την επικαιρότητα με την βρωμερή παρουσία του, θα πάει να χωθεί πάλι στην τρύπα του και θα ανασάνουμε, αλλά που αυτός! Προεκλογική περίοδος βλέπετε και ο πουλημένος κόφτης της τρόϊκας γουστάρει επανεκλογή, άντε λοιπόν και αρχίζει να γυρίζει από κανάλι σε κανάλι ο κανάγιας!

Έμεινα κάνα μισάωρο και τον τήραγα σε μιά εκπομπή της αλλοίθωρης της ΕΡΤ και έβγαλα ολόφρεσκα νέα συμπεράσματα: Ο τύπος πρέπει να καπνίζει καναβούρι μαζί με νοθευμένο μπαμπακόσπορο πασπαλισμένον με απόσταγμα ναφθαλίνης ή κάτι ανάλογο, αλλιώς δεν εξηγείται η μαστούρα αυτού του είδους: Απαθής, τσιτωμένος σαν να κατάπιε λοστό, απλανές βλέμα, ανέκφραστος, αποχαυνωμένος και ξαφνικά, όταν του έδινε η ξεφτίλω τον λόγο, γύριζε ξαφνικά στα εγκόσμια, έλεγε τις μπούρδες του, και μετά πάλι πίσω στην νιρβάνα του.

Ο άνθρωπος είναι παρεξηγημένος! Ο τύπος υποφέρει! Σίγουρα δεν είναι στα καλά του, ας δείξουμε λίγο οίκτο από εδώ και μπρός και ας τον αφήσουμε στα μαύρα του τα χάλια. Πρόλαβε και μας είπε και τον καημό του μάλιστα: Δεν τολμάει να βγει για καφέ με την κυρά του! Εδώ ο κόσμος καίγεται δηλαδή, και ο άνθρωπας δεν μπορεί να βγει με την μαντάμ του γιά καφέ! Δράμα! Ο κύριος έστειλε κάτι εκατομμύρια συμπολίτες του στην φτώχεια, στην μιζέρια και στην απελπισία και τον έπιασε ψυχοπλάκωμα που δεν μπορεί να ρίξει με το έτερόν του ήμισυ μια δημόσια φραπεδιά! Άτιμε κι΄άδικε ντουνιά!

Α ρε, σιχάθηκα να ασχολούμαι με δαύτονα! Τελείωσε, δεν έχει άλλο!

4 σχόλια:

  1. Δε μου λες, μηπως εννοεις αυτο το βιδεοτεμαχιον οπου στο 10´ μιλαει για καφεδες κλπ; Δεν ειναι ομως απο ΕΡΤ, αλλά απο ΣΚΑΙ!

    http://www.youtube.com/watch?v=XvR9_Yc0Mrk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, δε σου λέω! :-) Όντως το δεύτερο στα Σκάγια είναι. Αλλά ήταν στο Week της Στάη που έκανε τον χαμένο. Ή ήταν κι΄όλας...

    Εσύ αμέσως να ρίξεις την μελάνη σου, σουπιά, ε σουπιά!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλιά κάποιες σκατόγριες ζύμωναν ψωμί ή κουλούρια και μπέρδευαν (σκόπιμα ή μη) το αλεύρι με παραθείο ή άλλα γεωργικά φάρμακα.
    (κάπου το περιγράφει και ο Παπαδιαμάντης)

    Ακολουθώντας την πρακτική τους τον κερνάω εγώ καφέ ... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή