7/6/12

"Καλά του έκανε του πούστη του Αλβανού!"



25ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΛΗΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ





 Quo vadis Ελλάδα;

Πως κατάντησες έτσι εγγονούλα του Ρίτσου, του Σεφέρη, του Καζαντζάκη, του Ελύτη και τρισέγγονη του Σωκράτη, του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα;

Τι έμεινε από το παλιό σου μεγαλείο, τι θυμίζει στο απόλυτο σκοτάδι σου κάτι από το άπλετο φως του μακρινού σου παρελθόντος;

Πυώδες απόστημα του πολιτισμού έγινες κωλόγρια Ελλάδα, πρώην πανέμορφη νύμφη του Αιγαίου!

Εφιάλτης στα όνειρα των παιδιών σου, όλων εμάς, των βρυκολάκων που περιφερόμαστε στις ατέλειωτες νύχτες σου διψασμένοι για αίμα, έγινες μητριούλα Ελλαδίτσα.


Στον διάολο να πας και μαζί σου και όλοι εμείς που σε κρατάμε με το ζόρι στη ζωή, προσβάλλοντας με τον χειρότερο τρόπο την ίδια την Ζωή.






Μιά μικρή βόλτα από εφημερίδες, ιστολόγια, μπλογκς κτλ αρκεί σήμερα για να σε γεμίσει ατέλειωτη μελαγχολία. Άδειασε κάποτε το οπλοστάσιο της ψυχής από θυμό, που να φτάσουν τα αποθέματα οργής σε τούτον τον απίστευτο Τρίτο Παγκόσμιο που ζούμε; Μελαγχολία μόνο λοιπόν αυτό που σου γεμίζει το στήθος, ψυχοπλάκωμα για την κατάντια της χώρας που έλλαχε να δούμε το φως της ζωής, απόγνωση για την κατάρα να είσαι κάτοικος ή υπήκοος μιάς τέτοιας κατηφόρας.

Καλά του έκανε του πούστη του Αλβανού! Ένας 25χρονος κατάφερε να βρει με μιά κυνηγητική καραμπίνα το G-Point μιας ολόκληρης κοινωνίας και να την εκσφενδονίσει σε μία απίστευτη πολυοργασμική Νιρβάνα βαρβαρότητας! Η κοινή γνώμη, το δημόσιο αίσθημα, η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων αυτής της καμμένης γης δεν φαίνεται να αμφιβάλουν ούτε δευτερόλεπτο: Επιτέλους δόξα, επιτέλους δικαιοσύνη, επιτέλους Ελλάς!


Παραθέτω ορισμένα από τις εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια αναγνωστών-"διαμάντια" που...κοσμούν σήμερα τις ηλεκτρονικές  σελίδες των εφημερίδων και τελειώνω σε αυτό το σημείο για σήμερα, άνευ άλλου σχολίου πλήρης αηδίας










Σχόλια Χρηστών

ΕΥΓΕ!  ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.


Αν πρέπει να τον δικάσουν για κάτι, είναι γιατί άφησε τους άλλους δύο να ξεφύγουν....
 

kala ekane to palikari re seis , proteino na organothoume kai na ton upostirixoume na xerei oti den tha einai monos tou mprosta sto "ellines makakes dikastes" pour upostirizoun tous lathrometanstes mousoulmanous, alvanous, roumanous, kai otidipote allo mikrovio pou o Papandreou, Samaras, Tsipras, Ntalara eferan stin xora mas

Λιώστε τους!
Αξιος! Εγώ στην θέση του θα τον έδενα πίσω στο αμάξι και θα τον έσερνα!


ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ? ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ?


Εαν κάποιος μπεί στο σπίτι μου , είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος και εκπαιδεύομαι καθε Κυριακή στο πεδίο βολής , για όλα. Κατεχω απολύτος νόμιμα δυο όπλα Καραμπίνα και πιστόλι και με τον εαυτό μου τα έχω βρεί..ΑΝ μπει κάποιος σπίτι μου και προλάβω φυσικά , απλά πέθανε , ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΠΛΟ , εκείνη την ώρα δεν παίζεις. Δεν ρισκάρω την ζωή και την τιμή της Γυναικάς μου και των δύο μικρών παιδιών μου. ΜΙλάμε πάντα για ΜΕΣΑ στα ορια του σπιτιού μου . Εκει έχω νόμιμο δικαίωμα αυτοάμυνας. Εκτός υπάρχουν πολλά προβλήματα ,νομικά και πρακτικά πχ να πυροβολήσω κατα λάθος κάποιον γείτονα. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ φυσικά την τρέλλα που σε πιάνει εκείνη την στιγμή  , είμαστε ούτος ή άλλως όλοι τόσο πολύ φορτισμένοι απο όσα γίνονται στην πατριδα μας. Στην συγκεκριομένη περίπτωση μεσα στην νυχτα ..που να ξερει ο άνθρωπος εαν εχει όπλο πάνω του ο αλβανός. Άρα εδω ισχύει το πρώτα πυροβολάς και μετά ρωτάς. Το μόνο κακό είναι αυτό που είπα πρίν ..΄ήταν μακριά απ το σπίτι του ουσιαστικά σε καταδίωξη , κάτι που δεν επιτρεπετε να το κάνει . Τον βλέπω για 3-4 χρόνια ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ και γο θεωρω αν γίνει έτσι δίκαιο.


Να αγιασει το χέρι του. Πολύ καλά έκανε και καλό θα είναι να αλλάξει ο νόμος της οπλοχρησίας. Εκείνοι έχουν το δικαίωμα να σκοτώνουν τους πολίτες ενώ εμείς πρέπει να είμαστε το καλό παράδειγμα?

Όλοι υπέρ του παιδιού 
Αθώος, αθώος, αθώος! Να μην καταδικαστεί για να πάρουν θάρρος και όλοι εκείνοι που το σκέφτονται ακόμα...

ΕΑΝ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΜΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΘΩΟΣΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. Η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Όταν τα πράγματα φθάνουν σε οριακό σημείο, η αυτοδικία αρχίζει να αποκτά -δυστυχώς- υπόσταση. Όταν (σύμφωνα με το άρθρο) η αστυνομία αποχώρησε άπρακτη και οι ληστές συνέχισαν το έργο τους σαν να μην έγινε τίποτα, εισέβαλαν στο σπίτι του ανθρώπου και έβαλαν μαχαίρι στο λαιμό της μάνας του, ε, τότε ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!!!!!! Ίσως έτσι μπει κάποιος φραγμός. Ούτως ή άλλως οι κακοποιοί ΑΝ πιαστούν σε λίγο είναι έξω ή λόγω δικηγόρων, ή λόγω απόδρασης ή λόγω αδειών αναψυχής και συνεχίζουν. Άμεση απαλλαγή του συγκεκριμένου ανθρώπου από οποιαδήποτε κατηγορία!!!!!!!!!!!!! Μακάρι να ζούσαμε σε πολιτισμένο κράτος και να μην υπήρχε περιθώριο για αυτοδικίες...... ΥΓ: Στου Αλαβάνου το σπίτι γιατί αραγε δεν πάνε ληστές???


ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΑΛΒΑΝΟΥ

Οπλιστείτε!
 
Καλά του έκανε! Κλεφταράδες είναι και οι τσιγγάνοι, τα αποβράσματα του πλανήτη. Αφανισμός σε όλους τους!

ΕΥΓΕ!  ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.


Αν πρέπει να τον δικάσουν για κάτι, είναι γιατί άφησε τους άλλους δύο να ξεφύγουν....
πατ


Ο άνθρωπος αξίζει το λίγότερο παράσημο! Να αγιάσει το χέρι του!


τα νέα γίνονται όλο και καλύτερα! Όλο και καλύτερα!

ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΡΑ
 
Το πτώμα του αλήτη να τεθεί σε λαικό ξεφτίλισμα έξω απο τα γραφεία του τσύριζα

Εδειξες τον δρόμο, άνοιξες μια νεα εποχή. Οχι αλλαο αριστερο-ραγιαδιλίκι. Ξεσηκωθείτε Ελληνες... Με Σαιτες με ψαροντούφεκα με τυφεκια με οτι μπορει να έχει ο καθένας. Στον αγύριστο.... που θα μας κανουν 50 άτομα να κλειδαρο-αμαπρονομαστε στα σπίτια μας...

ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ειναι η μονη λυση για τους Ελληνες.

Ελάτε ρουφιάνοι, προδότες τσυριζαίοι.....ελάτε να σας ψηφίσουμε , ελάτε ρόζ αδερφάτο του ανύπαρκτου σοσιαλισμού, οργανωμένη αλητοπαρέα των πακιστανοειδών, των αλβανών και των κάθε λογής βρωμιάρηδων.. Μία φάρα είσαστε με αυτούς, σκουλήκια απο τα σκ@τ@ τους. Είμαστε μαζί σου φίλε και συναγωνιστή. Ενάντια στις συμμορίες των αλλοπαδών που έχουν αποθρασυνθεί απο την επίσημη πλέον αποδοχή της δράσης τους απο το "κράτος" η μόνη λύση είναι ο νόμος στα χέρια μας .
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΗΞΗ ΠΕΝΤΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΔΟΘΗ ΜΑΖΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΗΚΤΕΣ ΤΟΥΣ

Bravo sto palikari! Makari na afethei amesaa eleftheros k na dosei to paradeigma!! Mono etsi tha ksalafrosume apo tin egklimatikotita. To Kratos exei apolesei tin Kiriarxia. Ksekiname oloi tin aftoxeiria!!

Μολών λαβέ... αλβανε γεωργιανε ρουμανε και καθε βαρβαρος στην ΕΛΛΑΔΑ!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ!


Αν αθωωθεί ο άνθρωπος αυτός, τότε μόνο τα τομάρια θα φοβούνται να μπαίνουν στα σπίτια του κόσμου !

Να αφεθεί ελεύθερος!

Ν' αγιάσει το χέρι του! Αυτός είναι ήρωας! Επιτέλους, αφού το κράτος δεν μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες, πρέπει οι πολίτες να οπλιστούν και να προστατεύσουν τη ζωή τους και την οικογένειά τους. Μην τολμήσει κανείς να πει ότι τέτοιες ενέργειες δεν είναι αυτοάμυνα.

Και τώρα τον άνθρωπο που προστάτευσε την ζωή του και την περιουσία του θα τον δικάσουν γιατί σκότωσε τον παράνομο εισβολέα μέσα στο σπίτι του που ποιος ξέρει τι σκοπό είχε (ληστεία, δολοφονία ή ότι έκανε κέφι). Αυτή είναι η Ελλάδα να μην σου δίνει το δικαίωμα τα προστατεύσεις την ζωή σου μέσα στο ίδιο σου το σπίτι !!!!! Αυτό το ξέρουν όλοι που έχουν κάνει συμμορίες και κλέβουν σπίτια με όλη την οικογένεια μέσα στο σπίτι !!!!! Ανθρώπινα δικαιώματα…και καλά …. Ναι, ανθρώπινα δικαιώματα όμως και για μένα που προστατεύω την ζωή μου στο ίδιο μου το σπίτι !!!!!!!!!

Μπραβο του
 
Ν'αγιασει το χερι του! Οχι επρεπε να κατσει να τον σφαξουνε και να τον βιασουνε....

Na agiasei to heri sou agori mou !!! EPITELOUS !!!!

ΑΞΙΟΣ !
 
Μπράβο στο παληκάρι! Δεν είναι αυτοδικία, είναι ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ. Αν όλοι οι κακοποιοί γνώριζαν ότι οι ληστίες, οι φόνοι και οι βιασμοί, θα μπορούσαν να τους κάνουν νεκρούς, θα το ξανασκέφτονταν. Κανονικά δεν έπρεπε καν να συλληφθεί αυτό το παληκάρι. 'Επρεπε να τον ανακηρύξουν ήρωα. Πρέπει επιτέλους να αλλάξει ο νόμος που προστατεύει τους εγκληματίες και να μπορούμε να φυλάσουμε τις οικογένειές μας και τις περιουσίες μας.


Να αγιασουν τα χέρια του

Μπραβο μεγαλε. Εκανες αυτο που θα καναμε ολοι, αν μπορουσαμε.


ΗΘΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΣΩΣΤΟ....ΑΛΛΑ ΝΑΙ,ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ....ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ?ΜΠΕΣ ΡΕ ΠΟΥ.....ΠΑΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΕ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ...

Και εγώ το ίδιο θα έκανα

ΑΞΙΟΣ !!!!!!!!

ΑΞΙΟΣ!!! ΑΞΙΟΣ!!!!! ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝΕ - ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΩΧΥΡΩΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ - ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΣΟΓΛ@ΝΟΥ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ

Καλά του έκανε του αλήτη! Να τους φάμε όλους να τελειώνει η ιστορία με τους αλήτες με τα καλάσνικωφ
Τα πρόβατα βγάλαν νύχια,καιρός ήταν.


ETSI BRAVO PALIKARI MOU! OLOI STA OPLA!

MPRABO STO PALIKARI.MONO ETSI YPARXEI LYSH

Na agiasei to xeri tou.min tyxon ton valete mesa.dwste tou parasimo kalitera.

Συνχαρητηρια, κι εγω το ιδιο θα εκανα για την μανουλα μου, οχι μονον αυτον που μπεικε μεσα αλλα και τους υπολοιπους.

Καλό νέο, ελπίζω να τους κοπεί λίγο η φόρα γιατί έχουν αποθρασυνθεί. Βέβαια μπορεί να υπάρξει και το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα, να μπαίνουν στα σπίτια και να σκοτώνουν και στη συνέχεια να κλέβουν...

ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ! ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ !


Πω-Πω!!!! Που εισαστε "προοδευτικοιιιιιιιιι" ! Φασιστικο γουρουνι σκοτωνει εργαζομενο μεταναστη !!! Στα καναλια, αμεσως !!! Εχουμε πολλους δικους μας "δημοκρατες" εκει, και θα μας προβαλουν!!! Μονο προσοχη ΄... Μην παμε κατα Παιανια μερια, γιατι κινδυνευουμε με βιασμο, απο τα φασιστικα γουρουνια που ολο και πληθαινουν.....

καλά έκανε, άξιος και αθώος!

Μπράβο στο παλληκάρι που υπεράσπισε την ζωή της μάνας του αλλά ενδεχομένως και την ζωή άλλων συμπολιτών του. Δεν είμαι υπέρ της αυτοδικίας, αλλά με ένα κράτος ανύπαρκτο και μία ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ που νοιάζεται περισσότερο για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών (διαβάστε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τους λαθρομετανάστες να φρίξετε), η αυτοδικία γίνεται κάποιες φορές αναγκαιότητα.


Πόσες ζωές αθώων πολιτών έσωσε ο νεαρός που σκότωσε τον διαρρήκτη;

αλλαξτε τον τιτλο ζωα
τι εν ψυχρω ρε καραγκιοζηδες, αλλαξτε τον τιτλο....εν ψυχρω ειναι οταν μπαινουν σπιτι σου και σε απειλουν?

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΗΓΕ
ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

Και πολύ καλά έκανε, έτσι πρέπει αφού οι πολιτικοί και η αστυνομία είναι ανίκανοι να προστατέψουν τους Ελληνες φορολογούμενους πολίτες, είναι απολύτως λογικό να πάρουν πια τον νόμο στα χέρια τους, και όχι να περιμένουν να τους σκοτώσουν να τους ληστέψουν και να τρομοκρατήσουν την οικογένεια τους. Μην διανοηθείτε να δικάσετε τον άνθρωπο θα βρείτε όλους τους Ελληνες μπροστά σας.Λειτούργημα διέπραξε ο άνθρωπος καθάρισε την κοινωνία από ένα απόβρασμα που λήστευε ,σκότωνε και απειλούσε αθώους πολίτες, όλοι αυτό πρέπει να κάνουμε πλεον, εκεί που μας έφτασαν.


ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟΡΑΤΣΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ..........

Καλά έκανε . Εδώ που φθάσαμε μόνο η αυτοδικία μας μένει. Δεν υπάρχει κράτος , δεν υπάρχει αστυνομία , δεν υπάρχει δικαιοσύνη, Είμαστε έρμαιο των Αλβανών ,των Πακιστανών και των Γεωργιανών.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, τα παιδιά της Ελλάδος αντιδρούν

ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ....ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ...ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΕΔΩΣΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ ΕΝΩ ΟΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ ΜΕ 10 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.


σε λιγες μερες με την εισοδο του συριζα στην κυβερνηση η χωρα θα πλημηρησει απο μεταναστες που θα ερχονται εδω νομιμα και με την βουλα του εληνικου κρατους.....εκει θελω να σας δω ποσο μαγκες θα ειστε.......

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ. ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ

Πολύ Καλά έκανε. Μπράβο παλικάρι μου. Εύγε στη μάνα που τον γέννησε. Μακάρι να ήταν έτσι και όλοι οι ψευτοπροοδευτικοί που αρθρώνουν .... ξύλινο λόγο....

Καλά του έκανε! ΑΞΙΟΣ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ πρέπει να δείξει το δρόμο και σε άλλους όσο η ΑΣΤΕΙΑΝΟΜΙΑ ΜΑΣ δεν μπορεί να μας προστατέψει!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ. Ο ΝΟΜΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ. ΕΠΕΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

Καλά του έκανε! Κρίμα που δεν έφαγε και τον δεύτερο ληστή!

1000 MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΓΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

κανείς δεν ειναι υπέρμαχος της αυτοδικίας αλλα εφόσον δεν υπάρχει δικαιοσύνη δεν υπάρχει και λόγο να μην αμυνόμαστε!! επιτέλους πια!! ελπίζω το παλικάρι να αφεθεί άμεσα ελεύθερο.. επιτέλους "βιάζουν" ψυχολογικά και πρακτικά τους συμπολίτες μας κι εμείς τους κοιτάμε?? ειλικρινά πολύ καλά έκανε

Ν' ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΤΟΣΟΥΣ ΦΙΛΗΣΥΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.


ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΒΑΝΟ...παρακαλω το ΠΘ να στειλει τα σχολια των αναγνωστων στους ΔΙΚΑΣΤΕΣ......ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ! ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ! ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ !!!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ! ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ !!!!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΓΛΗΜΑΤΙΑ ΑΛΒΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΩ.... ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ....ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Άξιος.

ΑΞΙΟΣ

ΦΙΛΕΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΔΟ ΘΑΔΙΞΙ ΑΝ ΙΠΑΡΧΙ ΔΙΚΕΟΣΙΝΗ ΑΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΘΑΝΙΞΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,

Τώρα χρείαζεται συμπαράσταση το παλικάρι απο όλους μας, πρέπει να δωθεί ενα παράδειγμα απο την πολιτεία και να αφεθεί αμέσως ελευθερό, να καταλάβουν όλοι αυτοί οτι και εμείς μπορεί να έχουμε όπλα και όλοι αυτοι οι βάρβαροι θα έχουν σοβαρότατες απώλειες





Κατα τις 12 το μεσημέρι που θα ξυπνησουν οι "επαναστατες" ανθρωπιστές του ΣΥΡΙΖΑ να δείτε τι βρισιμο θα ριξουν στο παλλικάρι που τόλμησε να σκοτώσει εναν ληστή, πλήν τίμιο πολιτικό μετανάστη.



ΟΟΟΧΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΔΗΜΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΟΠΛΟ ΘΑ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΚΗΣ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΙΣΟΥΝ.
NICK THE GREEK
Πέμπτη
9:43

11
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ!!!!
ΘΕΟ
Πέμπτη
9:39

16
Α Ξ Ι Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Διονύσης από Καλαμάτα
Πέμπτη
9:35

15
Καλά του έκανε. Μπράβο του!! Θα μου πείτε , που πήγε ο νομικός μας πολιτισμός;;; Στο διάολο πήγε.


Νεκτάριος Παπαγιάννης
Πέμπτη
9:29

18
καλά τον έκανε γιατί μας έχουν ρημάξει! ελπίζω ο άλλος συνεργός του θύματος που διέφυγε, όπως και οι υπόλοιποι ληστές και διαρρήκτες να τους γίνει μάθημα!
MEI
Πέμπτη
9:24

18
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ!!!
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ???? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ , ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ!!!!
Κώστας Αλ
Πέμπτη
9:18

112
Να αγιάσει το χεράκι του.
Ας κλαδέψουμε καμιά 100ρια από δαύτους, να δούμε αν θα έχουν το θάρρος και το θράσος να ξαναμπουκάρουν στα σπίτια.
Αλλαγή του νόμου τώρα, όσον αφορά την οπλοφορία για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και περιουσίας.










2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Βραχόκηπε τόλμησα να διατυπώσω διά ζώσης σε συναδέλφους την άποψη πως πρόκειται για πράξη εν ψυχρώ δολοφονίας και λούστηκα σχόλια αντίστοιχης αισθητικής με αυτά που παραθέτεις.
    Βοήθειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βοήθειά μας φίλε μου. Ευτυχώς που συνέβει και σε σένα, γιατί είχα αρχίσει να μπαίνω σε σκέψεις, που μου την πέφτουν εχθροί και φίλοι. Τελικά μου φαίνεται πως μόνο η καταστροφή θα σώσει αυτή την δυσμοιρη χώρα....

      Διαγραφή