18/6/12

Τζαλαζίδης: Είμαστε ένας, είμαστε ένας, είμαστε έεεεενααας (κατά το είμαστε δυό, είμαστε τρεις)

http://us.123rf.com/400wm/400/400/Baloncici/Baloncici1009/Baloncici100900076/7844751-traurig-mann-sorgen-ber-haar-verlust-problem.jpg



Συντετριμμένος με την ετυμηγορία του λαού εμφανίστηκε στις κάμερες ο πρόεδρος του ΠΑ.Ε.Κ.Ε. (Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος), Μιλτιάδης Τζαλαζίδης".

Παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες του συμπαθέστατου 83χρονου πολιτευτή να συσπειρώσει τους Ανανεωτικούς Απεξαρτοποιημένους όλων των αποχρώσεων σε ένα ρυάκι, που θα γινότανε με την προσθήκη της αγροτιάς χείμαρρος και με τους φίλους του κινήματος " Τζάμπα Οικόπεδα για όλους", ποτάμι, το οποίο θα θέριευε με την προσχώρηση των Αντιχρεωτικών σε τσουνάμι, το ΠΑ.Ε.Κ.Ε δεν μπόρεσε να πετύχει ακριβώς τους στόχους του και είδε με οδύνη να μειώνεται το ποσοστό του κατά περίπου 12.889.332, 32%!

Η κοινωνία που είχε αγκαλιάσει στις εκλογές της 6ης Μαΐου τόσο θερμά το κίνημα (299 ψήφοι, όλοι δικοί του! Και σχεδόν όλοι επειδή τον...μπερδέψανε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Καμμένου!), αυτή τη φορά προτίμησε πιό χαβαλετζήδικες λύσεις, όπως το Νέο Πασόκ του Κουβέλη, ή την Τζήμερη Δημιουργία του Ξανά.

Σε μία απελπισμένη, όσο και λακωνική δήλωση που έκανε στην τοπική εφημερίδα της Άνω Δαμάστας Φθιώτιδος "Η φωνή της Γαλάρας" ο ιδρυτής, πρόεδρος, κεντρική επιτροπή και συνέδριο του κόμματος, ο συμπαθής κύριος Τζαλαλίδης ανέφερε τα εξής: 

Η τρομοκρατία που μας κάνανε οι Ευρωπαίοι με το δίλημμα "Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος" ή Ευρώ, έπιασε τόπο και τελικά δεν με ψήφισε ούτε η μάνα μου!

Απίστευτο και όμως ανεξαρτητοανανεωτικοαριστεροανανεωτικοδεξιοανανεωτικό (κτλ: Το κόμμα που ήταν μοιραίο να συμπιεστεί περισσότερο από όλα τα άλλα κόμματα από τον νέο δικομματισμό (που κατά τον Χοντροβενιζέλο είναι μάπα δικομματισμός, ενώ ο παλιός δικομματισμός στον οποίο συμμετείχε το ΠΑΣΟΚ ήτανε και γαμώ τους δικομματισμούς) δεν μπόρεσε να συσπειρώσει περισσότερη κοινωνία, εκτός αυτής που ήταν ήδη συσπειρωμένη: Αυτόν τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος! Μία ψήφος δηλαδή! Ένα ελπιδοφόρο μήνυμα έδωσε πάντως το εκλογικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον συμπαθή Μιλτιάδη: Ο κίνδυνος διάσπασης είναι σχεδόν ανύπαρκτος.


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου