18/6/12

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ: Ένα ελληνικό αριστούργημα. Μέρος β¨: Ρεπετισιόν η NSDAP

http://www.wuala.com/de/api/preview/we%20rule%20wua%20la/PICTURES/stencils/Nazis%20in%20den%20M%C3%BCll!.jpg

Ο βραχόκηπος, αγαθός και άβγαλτος κήπος, είχε κάνει μια πρόβλεψη τις προάλλες, (περισσότερο ευχή ήταν τελικά παρά πρόβλεψη) η οποία διαψεύστηκε πανηγυρικά από τον πανάξιο ελληνικό λαό. 

Λέει ο βράχος, πρωτάρα βλέπετε στις προβλέψεις, ο γίγαντας της ηθικής και τιτάνας της μόρφωσης, αλλά προπάντων συνειδητά πολιτικοποιημένος  Ελληνικός λαός, που τα έχει πάρει με τα χρυσαύγουλα κρανιακώς, ένεκα της αδίκου και  ποταπού πράξεως του μπουγελομπατσομπουνιδιού, που την έπεσε δηλαδή το καθήκι ο Κασίδας στα κορίτσια της Αριστεράς και του Κομμουνισμού και έγινε έξω φρενών ο μασίστας ο Παυλόπουλος και παραλίγο θα τον έκανε κομμάτια -άμα είχε τ΄αρχίδια να σηκωθεί από την καρέκλα του- τoν κουφάλα τον νεοναζί, και παραπήγε η πρόταση και ξέχασα τι ήθελα να πω ρε γαμώτο!

Ναι, λέει που λέτε ο βράχος, ο ένδοξος έλλην πσεφοφόρος θα τιμωρήσει τα χρυσαύγουλα με 1% λιγότερους ψόφους για κάθε μπουκέτο που έχωσε ο ατρόμητος γυναικοκτόνος στην Λιάνα. Τόγραψε κι΄όλας στο μπλογκ του και το διάβασε μιά καλή σουηδέζα και του λέει, λες ρε συ βράχε; Αμέ, λέω, της λέει αυτός, μακάρι του ξαναλέει αυτή, τέτοια όμορφα.

Και βγαίνουνε χτες βράδυ τα ποτελέσματα και αν δεν είχα τέτοια ανθεκτική τρίχα στο κεφάλι, θα καράφλιαζα πριν πραλάβεις να πεις exit poll!

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟSSΟSSΤΑ Η ΧΡΥSSΗ ΑΥΓΗ
ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΟΥΜΑΚΙ!

Μιλάμε για την πιό καταπληκτική πράξη ηρωϊσμού, για εκατό καντάρια μεγαλείο ψυχής και για ίσαμε δυό πενηντάρια τσουβάλια τσαμπουκά του υπερήφανου συνεχιστή των επιταγών των αρχαίων ημών προγόνων, βαρύ κι΄ασήκωτου Νεοέλληνα συμπολίτη μας. Ναι μεν δεν ξαναψήφισαν τα νεοναζίδια κάτι πορωμένες θειάδες μου, που δεν ήντουσαν φασίστριαι, αλλά θέλανε μόνο να διαμαρτυρηθούν με αυτόνανε τον κόσμιο τρόπο για την τραγική έως απολύτως απαράδεκτη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και άντε να φουλάρεις εσύ το φιατάκι σου και να πλερώσεις μιά περιουσία εκεί που πήγε η βενζίνα, αλλά αι γραμμαί του ναζιστικού στρατού ξαναπυκνώσανε από την εισχώρηση νέων θαυμαστών του θηλεοκοπανισμού εις τας ημετέρας δενάμεις των Ες Ες. Μείον οι θείες μας, συν κάτι σκατί καδρόνια, ένα το μηδέ μηδέν, κρατάμε μισό, απολύουμε τσι κρατούμενοι, σούμα σουμάρουμ με ή χωρίς τον φιπιά, τα ίδια ποσοστάααα η χρυσή αυγήηηη.

Συγνώμη για τις άκαρπες όσο και γραφικές προβλέψεις μου, να με συγχωρέσετε όλοι όσοι παίξατε τα λεφτά σας στην μείωση των ποσοστών του ναζισμού και τα χάσατε, να μη παίζατε, το τυχερό παίχνιο καταστρέφει τα ήθη και τα, έθιμα μαζί και το πορτοφόλι, και ας ντυθούμε από εδώ και μπρος καλά, έρχεται πολικό κρύο στην χώρα και ψόφος του κερατά:

Ο φασισμός δεν είναι πλέον μορφή διαμαρτυρίας στην καταραμένη χώρα μας.

Ο φασισμός είναι ένα κομμάτι από την σάρκα μας, είναι καθημερινότητα και καθεστώς!


Μπράβο σας ρε κοπρίτες κωλοέλληνες!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου