23/1/12

Για στριμωχτείτε λίγο προς τα εμπρός παρακαλώ. Μπαίνουν νέα μέτρα από πίσω!

http://www.gfj-berlin.de/tl_files/GFJ_Traeger/Traegerbilder/Kindezeichnung%20auf%20allen%20Vieren.jpgΣυμφέροντα υπάρχουν, κότσια δεν υπάρχουν!

Ακούμε ένα σωρό όμορφα: Νέα μέτρα, και άλλα νέα μέτρα, αν και δεν θα "έρθουν άλλα νέα μέτρα, μα την Παναγία, να μη σώσουμε". Περικοπές λοιπόν στους μισθούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τσεκούρεμα του 13ου και 14ου, αλλά και του κατώτατου μισθού, απολύσεις στο Δημόσιο, σφάξιμο των ΔΕΚΟ, ξέσκισμα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, αποτελείωμα των κοινωνικών παροχών, νέο φοροσκίσημο στυλ "χαράτσι αγροτεμμαχίων", τελείωμα επικουρικών συντάξεων, διακοπή μισθολογικών ωριμάνσεων, τριετές πάγωμα αυξήσεων, ξεπούλημα κρατικής περιουσίας και ένα σωρό ακόμα όμορφα, που θα πρέπει να ικανοποιεί και τον πιό απαιτητικό φίλο της κοσμοθεωρίας του μαρκήσιου Ντα Σαντ.

Συμφέροντα υπάρχουν! 1. Υπάρχει η τρόϊκα που εξυπηρετεί το μεγάλο ευρωπαϊκό κεφάλαιο, τους μονοπωλιακούς γίγαντες και τα χρηματοπιστωτικά τσιμπούρια.

Συμφέροντα υπάρχουν! 2. Υπάρχουν οι εκπρόσωποι της ντόπιας εργοδοσίας και της ντόπιας ολιγαρχίας όπως πχ ο ΣΕΒ.

Συμφέροντα υπάρχουν! 3. Υπάρχει μία τρικομματική κυβέρνηση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του 1 και 2.

Και επειδή πρέπει να διασφαλιστούν τα συμφέροντα 1 έως 3, υπάρχει η πέτσινη ΓΣΕΕ και η ακρίδα των καναλιών.

Μόνο ο μαλάκας δεν δείχνει να έχει συμφέροντα, γιατί δεν δείχνει και ιδιαίτερη καΐλα να ανατρέψει άμεσα τα δεδομένα.

Ή δεν έχει κότσια. Και όποιος δεν έχει κότσια, έχει γόνατα! Και όποιος επιμένει να στέκεται στα τέσσερα, ας περνάει όσο μπορεί "καλύτερα" σε αυτή την στάση. Καλή διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου