21/2/13

Σκανδαλίδης και σία: Τζα!







Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ ενός νορμάλ ανθρώπου και ενός ρεζίλη; Η πιθανότητα να είναι ο δεύτερος υψηλόβαθμο στέλεχος του πασόκ κυμαίνεται μεταξύ 123 και 855%.

Γιά γέλια η κατάντια του Κουνήματος: Μέλη μπαινοβγαίνουν, διαγραφοεγγράφονται στελέχη, αποχωροεισχωρούν βουλευτές, πέφτει βρισίδι της σοσιαλιστικής άρκτου, πέφτει τραμπουκάλισμα μετά γρονθομπουνιδίου και καρεκλοπατινάδας, έχταχτα πράγματα. Έτσι και την κάνει και ο Φωτάκης ο Κουβέλης, πάει, την κλείνουνε την παράγκα. Τι, δεν είναι ο Φωτάκης μέλος του πασόκ; Σοβαρευτείτε ρε!

Ματαξαναεπιστρέψανε οι τέσσερεις (Σωματοφύλακες; Σωματέμποροι; Άγνωστον. Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ και θα μας φάει η περιέργεια) άσωτοι υιοί, που είχαν εγκαταλείψει το κέντρο του βόθρου και ρεμβάζανε καθισμένοι σε ένα σκαμνάκι ακριβώς δίπλα απ΄αυτόν. Μεγάλα ονόματα, γράψε Σκανδαλίδη, γράψε Γκερέκου, εχτός και αν βαριέσαι να γράφεις γιά πάρτη τους, οπότε τους φασκελώνεις και βάζεις την γυναίκα σου να σου κόψει βεντούζες. Τι, δεν είσαι κρυωμένος; Άντε!

Χαρούλες να δείτε ο Γιοκοζούνα της πασοκοπροεδρίας, Χοντροβενιζέλος! Κύργιε Πρόεδρα της Βουλής, είπε με φωνή που έτρεμε (από συγκίνηση; από πείνα;), τους διαγραψάμε, αλλά αφού μετανόησαν πραγματικά τους ηπερνάμε πάλι πίσω. Παρακαλώ να τους συμπεριλάβετε στην ΚΟ του πασόκ και να τους βάλετε σε καμμιά λίστα αναμονής, αν παίζει τίποτα περί Εξεταστικής Επιτροπής, που έχει γερή κονόμα ως γνωστόν. Εμείς ως κίνημα κάναμε το καθήκι μας (ή καθήκον, δεν άκουσα καλά) και αφού τους πήραμε πάλι πίσω, κλείνουμε από μπροστά, που λέει το ανέκδοτο.

Σύμφωνα με χαβαλετζίδικες πληροφορίες, αύριο θα επιστρέψουν στο πασόκ όλοι οι διαγραμμένοι ή αυτοεξορισμένοι με ονόματα από ΓΑΒ-ΜΑΛ. Δικαίωμα αποχώρησης έχουν τα ονόματα από ΧΕΣ-Ω, αλλά μόνο Τρίτη πρωί και Πέμπτη απόγευμα. Αδέσποτα κομματόσκυλα μπορούν να μπαινοβγαίνουν ελεύθερα κατά το καυλούν.

Κατακαημένη Αράχωβα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου