20/2/13

Γερό ξύλο στην Ιπποκράτους!







Άρχισαν επιτέλους να λύνουν σαν άντρες τις διαφορές τους τα σκουλήκια του πασόκ. Έπεσε βαρβάτο ξύλο σήμερα στην Ιπποκράτους χωρίς όμως να χαρούμε καθαυτό θύματα. Για λόγους σοσιαλισμού και αλλαγής πιαστήκανε δυό υψηλόβαθμα κουφώματα της πασόκας στα χέρια, πόδια κλπ, χωρίς να λείψουν και οι παραδοσιακές ρίψεις ιπτάμενων αντικειμένων, όπως καρέκλες, θρανία, πίνακες και ντιβανοκασέλες.

Πρωταγωνιστές του σοσιαλιστικού ολοκαυτώματος στα γραφεία του κώματος ήταν η φτερού Φελώνης και η φτερού Αξαρλής, απαξάπαντες κατηγορία φτερού. Ο αγώνας ήταν δραματικός με παροδικές μπουνιές και μπινελίκια με τελικό νικητή τον Κάρολο Μαρξ, που καραδοκεί ως γνωστόν σε μία σοσιαλιστική γωνιά των γραφείων του πασόκ.

Ο σύντροφος Αξαρλής (που να τον συντροφέψουνε τέσσερεις) εμφανίστηκε ιδιαίτερα αγωνιστικός και προσπάθησε με το γκονγκ του πρώτου γύρου να ρίξει τον αντίπαλό του νοκ άουτ. Στις καλές στιγμές του στον πρώτο γύρο η ρίψη μιάς μεταλλικής πτυσσόμενης καρέκλας εισαγωγής PARTINE KOUFIE, που πάντως δεν βρήκε τον αντίπαλό του σε καίριο σημείο.

Ο κάτοχος της πράσινης ζώνης Φελώνης και Ταρισαίος απάντησε με ρίψη καρέκλας συνεδρίου, CATERING YALE, 15,67 ευρώ το κομμάτι ΑΦΠΑ. (άνευ ΦΠΑ) με τα ίδια και χειρότερα αποτελέσματα: Πέτυχε τον παρευρισκόμενο Πάρι Κουκουλόπουλο στο κούτελο, μόνο ένα χιλιοστό δίπλα από το μάτι. Μα τόση γκαντεμιά! Να μη μπορεί να βρει στόχο στα τρία μέτρα!

Στα χαϊλάϊτ του ξυλοδαρμού μιά ντουζίνα μπουκέτα προς όλες τις κατευθύνσεις και η γενική σύρραξη που βρήκε τους ευρισκόμενους στον πρώτο όροφο να πλακώνονται με τσι υπόλοιποι ορόφοι. Μιά ομάδα γιατρών ανέλαβε την επαναπροώθηση των ημιθανών αγωνιστών στο ρινγκ, μετά από σύντομη θεραπεία που έλαβε μέρος στο ασανσέρ.

Κατά την διάρκεια του εσωτερικού φιλικού αγώνα μικτή χορωδία του κινήματος έψαλε το γνωστό σοσιαλιστικό εμβατήριο, θα του χώσουμε μιά άπερκατ του ήλιου, σίγουρα ναι.

Η όμορφη και σεμνή αυτή τελετή αμαυρώθηκε από απίστευτες ύβρεις και κατάρες, οι οποίες πάντως εκφράστηκαν στα Αρχαία Ελληνικά -κάτι που σίγουρα τιμάει σίγουρα τους δυό μονομάχους-. Γιά την ιστορία καταθέτω ένα μικρό απόσπασμα, να μαθαίνουν τα παιδιά.

Α: Εσύ εστί γιά τον πέο ρε Φελώνη (είσαι για τα...μπάζα)
Φ: Όδευε εις συνουσίαν ρε αυνανιστά (Άντε κάνε κάνα..άλμα ρε...καλλιτέχνη )
Α: (μετά μπουνιάς) Ταύτα λαβείν μωρή νοσούσα (Πάρ΄τα μωρή άρρωστη)
Φ: Ίνα πέρδεις επί τοις όρχεσίν μου (θα μου κλ... τα απαυτά μου)
Και άλλα πολλά.


Σπάσανε πιάτα, σπάσανε ποτήρια, σπάσανε καρέκλες, τα γραφεία της πασόκας Βιετνάμ! Η αγγλίδα καθαρίστρια των κεντρικών γραφείων της πασόκας, Ελίζαμπεθ, κοινώς Λίζα, έπαθε την πλάκα της. Και τι να το κάνεις εγκώ το συντρίμμης μίστερ Κουκουρουκουκουλόπουλος, ρώτησε τον Πάρι καθώς αυτός έβγαινε αγέρωχος (με την όπισθεν) από τον τόπο της μονομαχίας.

Το βλαχαδερό του πασόκ απέδειξε ότι τα Αρχαία του είναι σαφώς καλύτερα των νεοελληνικών του: Λαβέ ταύτα Ελισσάβετ και ποίησέ τα επί πλαισίου (Πάρ΄τα Λίζα και κάν΄τα κορνίζα)



Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Βρισιές στα... αρχαία ελληνικά http://24wro.blogspot.com/2010/11/blog-post_2287.html#ixzz2LTMt5IwB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου