25/5/13

Να φύγει η...τρόϊκα λέει η Άννα Διαμαντοπούλου
Μαύρη μέρα για τον...σοσιαλισμό: Η Άννα Διαμαντοπούλου αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ!

Δεν την εκφράζει το ΠΑΣΟΚ όταν δεν την στέλνει στη Βουλή, λέει. Το παλιό ΠΑΣΟΚ ήταν σαφώς καλύτερο. Ακόμα και καρχαρία Παιδείας την έβγαλε!

Μάπα πράμα ο Βενιζέλος, λέει, (στο περίπου φυσικά, μπλογκ είμαστε, δεν είμαστε το Ρόϋτερ), ενώ πριν μερικούς μήνες που ήταν συνάδελφος υπουργός, ήτανε Θεός.

Το κώμα της Αλλαγής έχει "αυτή τη στιγμή πολύ μεγάλη αδυναμία επανεκκίνησης", συνέχισε η πρώην υπουργός, χωρίς να αναφερθεί ευθέως σε συγκεκριμένα πρόσωπα,  αλλά φωτογραφίζοντας σίγουρα τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. 

Μιά εντελώς άδικη σπόντα, γιατί δεν μπορείς να απαιτήσεις από έναν σουμοτόρι της κατηγορίας του Βενιζέλου, να κάνει τα 100 μέτρα σε χρόνο μικρότερο των δέκα λεπτών. Μην υπερβάλουμε με επανεκκινήσεις λοιπόν.

Η νέα συνταγή της Αννούλας για την ανάρρωση της "πεθαμένης" Ψωροκώσταινας είναι η ίδια με την παλιά: Ένας πολιτικός σχηματισμός που συμπεριλαμβάνει ικανή ποσότητα...Διαμαντοπούλου. Να πως κατασκευάζονται τα φάρμακα φίλοι μου...

Μόνο στην περίπτωση της δραστικής ουσίας μας τα έκανε λιγάκι αγκαούγκα η κυρία Άννα. Έτσι το αγγούρι (δηλαδή το υπόθετο, το οποίο όμως έχει τέτοιες διαστάσεις, που αν δεν ονομάσεις αυτό αγγούρι, τι θα ονομάσεις τότε αγγούρι;) πάνω στο οποίο καθόμαστε εδώ και τρία χρόνια -για θεραπευτικούς λόγους φυσκά, αν και σε πολλούς άρχισε να αρέσει κι΄όλας- που εμπεριέχει την γνωστή σωστική ουσία "τροϊκοξεσκιζόλ", θα αντικατασταθεί από ένα άλλο αγγούρι, που θα εμπεριέχει τα πάντα, εκτός από μία ουσία: Το τροϊκοξεσκιζόλ. Να πως κατασκευάζονται τα γενόσημα φίλοι μου...

Με άλλα λόγια, η Άννα ετοιμάζει κώμα! Αυτό που μας έλειπε δηλαδή. Όλα τα άλλα τα είχαμε! Άντε να γίνουμε κομπλέ. Υπομονή Ελλάδα, ψήνεται. 

Μόνο το όνομα του κώματος της κυρίας Άννας λείπει ακόμα για να δέσει το γλυκό. Παρακαλούμε τους φίλαθλους αναγνώστες όπως συνεισφέρουν στην ευγενή διαδικασία ανεύρεσης άξιου ονόματος και μάλιστα γρήγορα γιατί εκατομμύρια Έλληνες δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

Ο βραχόκηπος, το μπλογκ που δεν φοβήθηκε να κοντράρει ούτε τον Κώστα-Κάρολο Μίχαλο (του Μεμά), αναλαμβάνει για μια ακόμα φορά την πρωτοβουλία και εγκαινιάζει τον Μαραθώνιο εύρεσης ονόματος με τις ακόλουθες δύο προτάσεις:

1. ΔΕ.ΜΑ.ΧΕ.ΡΕ.ΑΝ (Καμμία σχέση με το γνωστό...κόμμα του Τζιμάκου Πανούση προς τιμήν του Γ.Νταλάρα)

2. ΔΕ.ΜΑ.ΧΕ.ΡΕ.ΑΝ εξωτερικού

Παρακαλώ τους ευσεβείς αναγνώστες όπως πάρουνε μέρος στον διαγωνισμό. 

(Ο νικητής δεν θα πάρει τίποτα, αλλά καλύτερα από τους άλλους που θα πάρουν απ΄ τα τρία το μακρύτερο. Βοήθειά μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου