21/5/13

Ο Αλή Μπαμπάς και το δημοκρατικό τόξο (άνευ Αλή Μπαμπά)
Δεν μας έφτανε που...είχαμε Δημοκρατία, μας προέκυψε και (δημοκρατικό) Τόξο!

Γουστάρω!

Γιατί δε λέω, καλή η Δημοκρατία, αλλά πολύ ανιερή (ή ανιαρή...ή λέτε και τα δύο;) έτσι σκέτη ρε παιδιά. Ενώ αν της βάλεις και λίγο Τόξο, παίρνει εκείνη την περίεργη λαμπερή...τοξική απόχρωση που έχει η "θκιά μας" Δημοκρατία, που γοητεύει από Πανελλήνιο μέχρι Πανευρωπαϊκό και βάλε.

Το Τόξο (ιδιαίτερα αν είναι...δημοκρατικό) έχει άλλη γλύκα. Να, όπως τότε που έβγαζε το καραδημοκρατικό ΠΑΣΟΚ -υπό τον καραδημοκράτη υπουργό Δικαιοσύνης Βαγγέλα Βενιζέλο περικαλώ-...εμπριμέ ψηφοδέλτια γιά την εκλογή Προέδρου της απαυτής, πως την είπαμε; Α, Δημοκρατίας.

Γιατί, αν δεν υπήρχε το δημοκρατικό τόξο λέτε να είχαμε έναν ένοχο, ΕΝΑΝ λέω, ΕΝΑΝΕ, για κάποιο από τα αμέτρητα σκάνδαλα των περασμένων δεκαετιών; Όχι για να δείτε τι δουλειά κάνουνε τα τόξα, όταν είναι δημοκρατικά.

Αλλά πάντα υπάρχουν ορισμένες απορίες. Δεν λέω ότι δεν τον χάφτουμε τον κουβά με τον στόκο περί δημοκρατικού τόξου, ποσώς, αλλά να μην ταπώνουμε τις απορίες μας καθώς πάνε απονήρευτες στο λέϊ απ. 

Δελαδής...

Τι κατηγορίας δημοκρατικό τόξο ήτανε η Νέα Δημοκρατία πριν ενταχθούν εις τας δενάμεις της αι γνωσταί δεμοκρατικαί τοξοβόλαι κέριοι κέριοι Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης;

Δημιοκρατικό Τόξον κατηγορίας φτερού;

Δημιοκρατικό Τόξον κατηγορίας Τσάμπιον Λήγκ με δώδεκα μαύρες ζώνες και σαρανταπέντε νταν στην καθησιά της;  

Ευτυχώς που υπάρχει και η ΔΗΜΑΡ του Φωτάκη-ναι σε όλα τα βέλη, αρκεί να έχουν σαν αποδέκτη τον γνωστό μέγα ΜΑΛΑΚΑ, για να μην τον πούμε Λαό και δυσφημίσουμε την λέξη- Κουβέλη, που σώζει την παρτίδα της δημοκρατικής τοξοβολίας τραβώντας δεξιά και δεξιά (αριστερά είναι άγνωστη κατεύθυνση) ένα κάρο κόκκινες γραμμές...

Και για να μην αδικήσουμε κανέναν σκοπευτή, θα πρέπει να αποδώσουμε τα δημοκρατικά όσο και τοξοβολικά εύσημα στις κυβερνήσεις Παπαπαπάρα, Παπαδήμιου και στην (τρι)παπατζήδικη που ζούμε καληώρα τώρα, οι οποίες κατάφεραν με την (α)φιλότιμη συμβολή του προέδρου Τοξοβολίας Της Δημοκρατίας, Παπούλια, να φλομώσουν την κοινωνία στο βέλος και μάλιστα εν πασάντ: Μέσω καταιγισμού προεδρικών διαταγμάτων παρακάμπτωντας 100% την Βουλή. Όχι, για να δείτε τι μπορεί να προσφέρει το τόξο όταν είναι δημοκρατικό.

Εδώ θα εγκαταλείψουμε την σκοποβολή, όσο δημοκρατική και νάναι και θα κλείσουμε με έναν ελαφρώς...αφοδευτικό χεραιτισμό:

Δεν μας χέζετε λέω γω ρε λαμόγια;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου