12/5/13

Τα ξαναφτιάχνουν ΝΔ και Καρατζαφέρης;




Το διαζύγιό τους είχε συγκινήσει το Πανελλήνιο! Τότε που είχε πάρει ο μπαμπάς (μάμα, το ίδιο κάνει) Καρατζαφέρης των οματιών του και είχε εγκαταλείψει την μαμά (α, είναι και η γιορτή της μάνας σήμερα, να της ευχηθώ: Να ψοφίσεις όσο το δυνατό πιό γρήγορα μαμάκα ΝΔ) Νέα Δημοκρατία γιά τα ωραία μάτια της ΛΑΟΣ, που ήτανε -ως συνήθως- κατά τι νεώτερη της συζύγου.

Και δεν έφυγε τότε μονάχος του ο Καρατζαφέρης, ο άντρας του σπιτιού, ο κουβαλητής, αλλά πήρε μαζί του και τα τσογλά...εεεε τα παιδιά τους: Βορίδης, Άδωνις και σία! Φιάλη η μαμά! Πολύ ζόρι για να τα βγάλει πέρα ο Καρά Αμάν Αλής, ο νεώτερος, αλλά με την "βοήθεια" της Ντόρας και ιδιαίτερα με την βοήθεια του ονόματός του, κατάφερε να μαζέψει την κατάσταση, μέχρι που ήρθε η σειρά του ΠΑΣΟΚ γιά εξουσία και αναγκάστηκε να παραδώσει στον Γιωργάκη-στόκο-Παπανδρέου.

Καλά τα έφερνε βόλτα στη αρχή ο Καρατζαφέρης, πούλαγε το μαγαζί. Πούλαγαν και βιβλία τα παιδάκια του στην τελεβιζιόν να βγάλουν το ψωμί τους, αγόραζαν τα εθνοντουβάρια, ψήφαγε και το εθνίκι στις εκλογές, πορευόντουσαν. Μα ήρθαν μέρες σκοτεινές και μήνοι οργισμένοι, έπεσε ο τζίρος στη δουλειά και η εκλογή χαμένη...

Ζορίζεται το μαγαζί, πάει η μάσα, βγαίνουν και κάτι κινέζοι της Χ.Α και πουλάνε τον φασισμό και εθνικισμό όσο όσο στην πιάτσα, πολύ δεν θέλει, κλείνει το μαγαζί! Και σαν να μην έφτανε που έκλεισε η επιχείρηση, την κάνανε και τα παιδιά! Ούτε που του τόπανε! Ένα  SMS του στείλανε του δόλιου του Καρατζαφύρερ όλο κι΄όλο:

"Αγαπητέ μβαμβά, λυπούμεθα οριζοντίως και καθέτως διά την κατάντιαν του κατάστημά μας, αλλά θα την εκάμωμεν πλαγίως προς μητέραν μεριάν -που έπιασε καλήν δουλειάν εις την Εξουσίαν και μπορεί να μας παράσχει και άλλα αγαθά εκτός της ζεστής της αγκάλης- και να αν λυπηθείτε, και να αν δεν λυπηθείτε. ΥΓ: Αν νομίζετε ότι σας γράφουμε γενικώς και δεν δίνουμε μία δια τα αισθήματά σας, έχετε άδικον. Δεν δίνουμε ούτε μισήν!"

Φιάλη και ο Καρατζαφέρης!

Να όμως που σαμαροποιήθηκε κάποτε η ΝΔ, μέχρι αντωνιά δηλαδή, ντιπ καταντίπ, και αλλάξανε τα δεδομένα. Σου λέει λοιπόν η ΝΔ, αφού επέστρεψαν τα μούλικ....τα παιδάκια μας, να μην επιστρέψει και ο κύρης μας, ο πρόβατος ο απολωλός, να ξαναγίνουμε πάλι οικογένεια, που είναι τόσο οικογενειακή ανάγκη να έχεις το χαμένο 2% (που θα μάζευε ο Καρατζατέτοιος στις εκλογές) στα δικά σου ποσοστά;

Ωραία κουβέντα, ματσακονισμένη και νεοδημοκρατική. Πιάνουνε λοιπόν και σκαρώνουνε μιά χορωδία και την στήνουνε έξω από το σπίτι του Καρατζαφέρη και αρχινάνε το τραγούδι που θα ακούσετε, αν κάνετε στο κλιπάκι κλικ.

Ε κάντε ντε! Τι περιμένετε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου