27/6/13

Περί συμμετοχής σε κυβερνήσεις Αριστεράς και άλλα χρήσιμα κουΐζΠιάνεις τρεις αρουραίους στην κουζίνα σου; Τι κάνεις; Με ή χωρίς ερωτηματικό

Αφήνουμε τα ιδεολογικά τραπεζομάντηλα και πιάνουμε το τραπέζι. Με άλλα λόγια, διευρύνουμε γιά μία και μοναδική φορά την "γνώριμή" μας "ειδική" λογική και μάλιστα με τέτοιο τρόπο, που να προσεγγίζει λιγουλάκι αυτό που οι κοινοί θνητοί ονομάζουν "κοινή λογική". Γιατί το κάνουμε; Έτσι, για να...αρτηθούμε επιτέλους με αυτό που είναι δήθεν η μητέρα όλων των κακών: Η άλλη γνώμη. Άλλοι κίνδυνοι εκτός του συνήθη ύποπτου "οπορτουνισμού¨, δεν ενεδρεύουν. Πάμε και θα δείτε, ότι δεν θα πάθει κανένας μας τίποτα.

Ερώτηση: Πότε πρέπει να νοιώσει ένας κακοποιός την τσιμπίδα της Δικαιοσύνης; Οποιοσδήποτε κακοποιός, από τον Δράκο του Σέϊχ Σου μέχρι εκείνο το κάθαρμα που γρατζούνησε με το αμάξι του την Μπε Εμ Βε μας λίγο στο φτερό.

Απαντήσεις;

α) Ποτέ. Γιατί να ξοδεύει η Πολιτεία τζάμπα χρήμα και ενέργεια, αφού θα πεθάνουν κάποτε  έτσι κι΄αλλιώς οι κουφάλες;

β) Σε ένα έως Χ τέρμινα. Όποτε μας κάτσει και έχουμε καιρό δηλαδή. Μπορούμε να στήσουμε λαχειοφόρο αγορά ή Μπίνγκο με τις δίκες, να τραβάμε κλήρο δηλαδή και όποιος πέσει, δικάζεται.

γ) Όταν έρθει επιτέλους η Λαϊκή Εξουσία και βγούμε από Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ. Κάθε προσπάθεια πριν, είναι μόνο διαχείρηση της Δικαιοσύνης.

δ) Όταν μας συμφέρει. Πχ, όταν λέει ο νόμος "ου βλαστημήσεις ρε κόπανε" και εσύ στολίσεις τον γείτωνα επειδή έβαλε στην μία το βράδυ και άκουγε Νταλάρα, να σε τραβολογάνε στις Γάδες και στις Αγροτικές; Μη λέμε τώρα ότι θέμε. Είναι μία μετά τα μεσάνυχτα και είσαι στο τσακίρ κέφι κύριε πολίτα; Βάλε Μητροπάνο!

ε) Ατάκα κι΄επιτόπου.

ζ) Μετά θάνατον. Σε περίπτωση αθώωσης, στήνουμε του αθώου άγαλμα. Σε περίπτωση καταδικαστικής απόφασης, δεν του στήνουμε.

η) Όσο ζει ο κατηγορούμενος. Ο τελευταίος δεσμεύεται μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του να μείνει εν ζωή.  Πεθαίνει πριν, τυχαία ή κατόπιν δόλου του ιδίου, θα έχει τραβήγματα με τον νόμο ο πούστης!

θ) Μέσα σε ένα λογικό χρονικό διάστημα, από μία ώρα έως έναν χρόνο, ανάλογα με την περίπτωση. Δεν θα πας δηλαδή στην Σιωπή των Αμνών μετά από δύο χρόνια για να ζητήσεις την βοήθεια του κυρίου Hannibal Lecter για να πιάσεις τον μακελάρη Μπάφαλο Μπιλ, αλλά αμέσως όσο είναι φρέσκια η Clarice Starling. Ούτε θα κάνεις μπλόκο με ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, Αύρες και ελικόπτερα σε ολόκληρο το Μαρούσι επειδή είπε ο περιπτεράς στην Μελισσίων σε δύο πιτσιρικάδες "το σταυρό σας κωλόπαιδα, αφήστε την τσόντα κάτω".

ι) Όταν αποφασίσει η Δικαιοσύνη. Έχουμε απόλυτη όσο και τυφλή εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, ιδιαίτερα στις Προανακριτικές και τις Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής, θα κάνουν σίγουρα το καθήκον τους.

Έχουμε απόλυτη όσο και τυφλή εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, ιδιαίτερα στις Προανακριτικές και τις Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής, θα κάνουν σίγουρα το καθήκον τους.

Έχουμε απόλυτη όσο και τυφλή εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, ιδιαίτερα στις Προανακριτικές και τις Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής, θα κάνουν σίγουρα το καθήκον τους.

(Παρακαλώ επαναλάβετε τουλάστιχον άλλες 65 φορές την απάντηση ι) μέχρι να βεβαιωθείτε ότι την πιστέψατε).

Για να μη με βάλετε τώρα μπροστά "τι αντωνυμίες μας ψιχαλίζεις ωρέ βραχόκηπε;", βάζουμε ένα παραδειγματάκι από την πραγματική ζωή.

Ερώτηση: Πότε θα λογοδοτήσουν γιά τα διάφορα σκάνδαλα ενώπιον της Δικαιοσύνης τα Σόδομα και Γόμορα της ελληνικής πολιτικής, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;

α); β); γ); δ); ε); ζ); η); θ); ι);

Λύνει ο καθένας σας μόνος του, χωρίς να κοιτάζει τι γράφει ο διπλανός του.ΜΙΚΡΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

1) Αν δεν σας καλύπτουν οι απαντήσεις α) έως ι), φτιάξτε μιά δική σας

2) Χθες προσπάθησε η Αντιπολίτευση να ξανακαλέσει τον Βενιζέλο στην Προανακριτική. Η πρόταση απορρίφθηκε από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ.

3) Όσο υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία της μούργας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οι πιθανότητες να λογοδοτήσει η μούργα είναι .....(σκέψου και συμπλήρωσε μετά το κενό, θα σε βοηθήσει)ΜΙΚΡΟ ΑΣΧΕΤΟ ΚΟΥΙΖ

Ίσως και καθόλου άσχετο

Οι μικροί ήρωες της ΔΗΜ.ΑΡ αποφάσισαν (όπως και τα κόμματα των "καθαρών χεριών¨ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) ότι η λευκή περιστερά της ελληνικής πολιτικής, αντιπρόεδρος του σωστικού συνεργείου "η Δικομματική", Βενιζέλος, πρέπει να προστατευτεί από τυχόν ζόρικες ερωτήσεις της αντιπολίτευσης. Για την υπηρεσία που προσέφεραν στην Δικαιοσύνη και γενικά στον λαό της Ελλάδας το κόμμα τους μετονομάζεται τιμής ένεκεν σε...

ΔΗΜ.ΑΡΧ

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι σημαίνει αυτό;

Μικρό βοήθημα: Καμμία σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση.


ΥΓ: Αναγνώστες βλάσφημοι, με νοσηρή φαντασία και αχαλίνωτα πάθη, των οποίων ονους πάει στο ΔΗΜΑΡΧίδια, τι να πω; Σα δεν ντρέπονται λέω γω...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου