29/6/13

Να επιστρέψει στην Ελλάδα η πρώτη των Εισαγωγικών!



Ποιός γνωρίζει την κοπέλα που πρώτευσε στις Εισαγωγικές και προτίμησε να μεταναστεύσει στο εξωτερικό, που έγραψαν τις προάλλες οι εφημερίδες; Παρακαλώ πάρτε την ένα τηλέφωνο και πείτε της, ότι σηκώσαμε την κούπα του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ, γινόμαστε σε καμμιά Χ τέρμινα ενεργειακοί γίγαντες, κολυμπάμε στον παρά, δημιουργούμε τόσες θέσεις εργασίας που δεν φτάνουν όλοι οι Έλληνες και αναγκαζόμαστε να δεχτούμε εκατομμύρια Γερμανούς, Γάλλους και Άγγλους οικονομικούς μετανάστες. Να τα μαζέψει και να γυρίσει πίσω.

Πείτε της ακόμα, ότι η μαιτρ της ανεργίας, Βρυξέλλα, που μας ρούφηξε μέσω των Μνημονίων το μεδούλι και έστειλε κοντά δύο μιλλιούνια συμπολίτες μας στις ουρές του ΟΑΕΔ, μας δίνει γύρω στα 180 εκατομμύρια για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, τους οποίους βλέπουμε να σκοτώνονται ποιός θα αγοράσει την πιό μεγάλη βαλίτσα για τα λεφτά, να αφήσει λοιπόν την ξενητιά και να έρθει αμέσως πίσω.

Πείτε στο αθώο κορίτσι, ότι την έχει ανάγκη η πατρίδα τώρα που η επαναστατική νεολαία της χώρας με μπροστάρηδες τους αμούστακους Σαμαρά-Βενιζέλο γκρεμίζει το αμαρτωλό παρελθόν και χτίζει την Νέα Ελλάδα.

Πείτε της ότι το μεγάλο έργο της ανοικοδόμησης της χώρας δεν το έχει αναλάβει κάποιος τυχαίος και ίσως αδαής, αλλά οι εξπέρ της ανοικοδόμησης "Μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξη" και "Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη", Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ. Φυσικά επειδή δεν υπάρχει ούτε σάλιο στα ταμεία, πρώτα θα ξεπουλήσουν ορατά τε και αόρατα και μετά, όταν θα έχουμε πλέον πήξει στο Ευρώ, τότε να δείτε πως αφήνουμε πίσω στην σκόνη μας Κουβέϊτ και Κατάρ.

Πέστε στο κορίτσι ότι παρασύρθηκε από την αρνητική και μίζερη προπαγάνδα των κομμάτων της Αντιπολίτευσης (πλην της Χ.Α η οποία δεν είναι κόμμα, αλλά κώμα και αφασία) που τα παρουσιάζει όλα μαύρα, αντί να ανοίξει MEGA, να μάθει την αλήθεια από το στόμα του μοναδικού ειδικού, προφέσορα Πρετεντέρη. Και ΕΡΤ θα μπορούσε να δει το κορίτσι διαδικτυακά, κι΄εκεί λένε την αλήθεια. Στις ειδήσεις του κλειστού/ανοιχτού/ημίκλειστου πρώην (;) δημόσιου καναλιού δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα: Οι ειδήσεις σαν από το γραφείο του ήρωα της Πληροφόρησης Παντελή Καψή. Τι Στάη, τι Κεδίκογλου! Ίδια γεύση. Όμως μετά τα Αθλητικά και τον Καιρό, όταν έχουν κάνει πλέον το καθήκον τους απέναντι στα αφεντικά που υπηρετούσαν τόσες δεκαετίες (αλλά και στα μελλοντικά τους αφεντικά) και έχει φτάσει ο περίφημος κόμπος  ονόματι "θεσούλα ημών η επιούσια" στο χτενάκι,  εκεί πατάνε το κουμπάκι που τους μεταμορφώνει αυτόματα σε Τσε Γκεβάρες και φουλ μέταλ Αντιμνημονιακούς.

Μόλις με πήρε αναγνώστης τηλέφωνο και με πληροφόρησε ότι η εν λόγω νεαρή έμαθε τα καλά μαντάτα και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον αέρα με κατεύθυνση Αθήνα.

Όχι θα καθότανε.

Μερικές φορές αναρωτιέμαι, παράγουν άραγε και άλλοι μπλόγκερς τέτοιο κοινωνικό έργο όπως ο βραχόκηπος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου