24/6/13

Έκρηξη αγάπης για την Λιάνα Κανέλλη ο Αρβανίτης





Εντυπωσιακή ανάλυση του κατά Μάρκον Ευαγγέλιου από τον γνωστό βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη, σε κλειστή καλλιτεχνική εκδήλωση στην Πάτρα. Ο διάσημος πεφωτισμένος ανθρωπιστής, χαϊδευτικά και "νηοπομπή του ουμανισμού", γνωστός ανά το Πανελλήνιο γιά τις πολιτιστικές/πολιτισμικές του ανησυχίες, έπλεξε το εγκώμιο της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη, εντυπωσιάζοντας γιά μιά ακόμα φορά το νοήμον κοινό με την οξυδέρκεια και την ευφράδεια που τον διακρίνει.

Την σεμνή τελετή άνοιξε επίτιμο στέλεχος της τοπικής φασιστικής ομάδας "Νεάντερνταλ", με ένα ποιηματάκι με τίτλο "η σημαία της Ελλάδος". Το καταπληκτικό της υπόθεσης, ο εν λόγω ποιητής δεν απήγγειλε τα στιχάκια, αλλά τα μασούσε! Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο καταϊδρωμένος βουλευτής της Χ.Α (που όμως ούτε δεύτερος είχε έρθει, ούτε μούσκεμα τα είχε κάνει), ο οποίος κατάφερε να τελειώσει χωρίς να πάθει κάποιο έμφραγμα.

Την σουρεαλιστική βερνισάζ έκλεισε με ένα ανέμελο στακάτο...αυτοχαλάρωσης ο έτερος βουλευτής της Χ.Α και επίδοξος (;) ζεν πρεμιέ του θεάτρου και κινηματογράφου, Στάθης-Ζαν Πωλ Μπελμοντώ-Μπούκουρας.

Την εκδήλωση παρακολούθησε η νομενκλατούρα και όλο το ανφάν γκατέ της περιοχής.
Ο Κουασιμόδος δεν μπόρεσε λόγω ανωτέρας βίας να παρευρεθεί στην εκδήλωση.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου