3/7/13

Βρέχει ευρώπουλα πάνω στην νεολαία! Κλείστε τις ομπρέλες!

Η μικτή χωρωδία της ελληνικής νεολαίας στην τελευταία της μεγάλη της επιτυχία κάτω από το παράθυρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πόσες ζωούλες έχουμε είπαμε; Δώδεκα; Α, τώρα κατάλαβα γιατί καθόμαστε πάνω στην μιζέρια μας και κλωσάμε τα αυγουλάκια της μελλοντικής καταναλωτικής μας ευδαιμονίας, που όπου νάναι (μέσα στην δεύτερη χιλιετία σίγουρα) σκάει μυτούλα στην άλλη άκρη της περίφημης στενωπού, ονόματι "τούνελ σωτηρίας".

Όλοι;

Όχι όλοι φυσικά, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Όπως οι αξιοάτιμοι λεχρίτες των διάφορων "σωστικών συνεργείων" και των πολύχρωμων εξωτικών τους πουλιών. Εκείνων με την γαμψή μύτη και την ικανότητα μίμησης ανθρώπινων φωνών, όπως πχ η κατασκευαστική-εκδοτική φωνή του φτωχότατου όπως και ηθικότατου ανήρ, κυρίου Μπόμπολα. Α, να μη λησμονήσουμε και εκείνους που προτιμούν να μη κλωσήσουν τίποτα, γιατί το προϊόν της καθιστικής αλλά και ολίγον ...οπορτουνιστικής ενασχόλησης θα σήμαινε "διαχείριση της κρίσης", ήτοι μάπα υπόθεση και σαφώς χειρότερη της διαχείρησης της μιζέριας. Και γαμώ την υπομονή, τσαμπουκά, πίστη, δύναμη και πειθαρχία! Και μαζοχισμό φυσικά...

Και γιατί να χαλάσουμε την ζαχαρένια μας;

Μόνο στα 40% το ποσοστό της ανεργίας των Νέων στην ιδιαίτερα "αποτελεσματικά" μνημονιακά...σωζόμενη Πορτογαλία.

Μόνο στα 50% το ποσοστό στην γειτονική μνημονιακή Ισπανία, που ως γνωστό τα πάει...καλύτερα στις αθλητικές επιδόσεις και ιδιαίτερα στα συλλογικά σπορ.

Και μόνο 60% το ποσοστό στην φλομωμένη στα μνημόνια φίλαθλο χώρα μας, που όμως μετά την συμφωνία για τον αγωγό του TAP δείχνει να ξεπερνάει το...λούκι. Τι δείχνει; Σίγουρα!

Η Βρυξέλλα σφυρίζει...ενδιαφερόμενη: Κακό πράμα η νεανική ανεργία, φτου κακά! Να την πατάξουμε φίλτατοι νεοφιλελεύθεροι και νεοφιλελευθεροπούλες, στα όπλα!

Σύγκρυο την έπιασε την ανεργία! Σαν φύλλο στον άνεμο άρχισε να τρέμει η κακομοίρα! Και νάτανε μόνο αυτό. Αφού την ξεμονάχιασαν μόνη και αβοήθητη, της χώνουν και ένα "μέτρο" κατά του...εαυτού της ύψους 6 δις, να την αποτελειώσουν. Καταπολέμηση της ανεργίας των Νέων το γλυκό ονοματάκι του, 42 ολόκληρα ευρώπουλα το μήνα για κάθε τυχερό νεαρό άνεργο γιά δύο καραολόκληρα χρόνια! Θα αντέξει η άνεργη ευρωπαϊκή Νεολαία τέτοια συγκίνηση;

Το σχέδιο της ΕΕ είναι πράγματι σατανικό! Το σύνθημα "εργασιακό γκαραντί", παρασύνθημα "το καταπίνετε αμάσητο". Περιεχόμενο: Πας μπαγάσας νεαρός έχει την γκαραντί, ότι μέσα σε τέσσερεις μήνες από το τέλος της σχολικής του εκπαίδευσης βρίσκει ή εργασία, ή θέση σε επαγγελματική σχολή, ή θέση για (τζάμπα) πρακτική εξάσκηση. Και όλα αυτά-κρατηθείτε-προαιρετικά! Όχι παίζουμε. Όπως όταν χάνεις με 35-0 και σου δίνει ο Μαύρος πέναλτυ στο 90. Το βάζεις, μπράβο σου. Δεν το βάζεις, ε δεν χάλασε και ο κόσμος.

Το μετρουλάκι δεν είναι και τίποτα καρανέο φυσικά. Τα έχει κάνει ήδη στη Γερμανία τα...αγροτικά του. Αν μάλιστα η "ποτυχία" του αντί για Άλφα ξεκίναγε με ένα Έψιλον και το "πο" γινόταν "πι", αυτή θα παρέμενε όπως έχει: Παταγώδης!

Πλάκα έχει. Και όχι μόνο επειδή οι ίδιοι οι "νεολαιοσώστες" υποστηρίζουν ότι το ποσό των έξη δις είναι ανεπαρκές και ότι  απαιτείται τουλάχιστον τετραπλάσιο. Έχει πλάκα επειδή αυτά τα ίδια παλιοτόμαρα ευθύνονται για την λαίλαπα της ανεργίας των νέων και μάλιστα αποκλειστικά. Δικά τους σχέδια, δικά τους μνημόνια, δικά τους μέτρα και δικές τους πολιτικές. Η εσωτερική υποτίμηση δεν είναι ατύχημα, αλλά στόχος. Και έρχονται μετά μαζί με τα τσιράκια τους, τους "πρόθυμους", τους αδίστακτους ντόπιους λακέδες τους, κάτι σαπίτες νεοδημοκράτες, κάτι μουχλοπασόκια και κάτι κουβελοαριστεράντζες του κερατά να το παίξουν φίλος της νεολαίας και εθνικός ευεργέτης. Άει στον διάολε ρε!

Ξύπνα μωρή σουρτούκω νεολαία και πάρε τους τα σώβρακα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου