20/7/13

Μάπες Άδωνι: Σκίζει καλσόν η μούργα!






Έξω απ΄τα δόντια. Χτύπησαν τον Άδωνι; Του έριξαν έναν καφέ, τον έσπρωξαν και του έχωσαν μία στην μάπα; Τόλμησε Έλληνας να σηκώσει χέρι και να χτυπήσει το υστερικό, αφιονισμένο φασιστοτόμαρο το οποίο κατάφερε καβαλώντας έναν από τους δύο Δούρειους Ίππους αυτής της ατιμασμένης χώρας, την ΝΔ, να μπει στην Βουλή και να γίνει μάλιστα και υπουργός;

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!

Έφριξαν τα κανάλια-βόθροι: Φρίκη, κινδυνεύει η Δημοκρατία, τώρα χτυπάνε και υπουργούς! Γιά τα έμμισθα πρετεντεράκια της παπαγαλομπομπολαρίας η φρίκη δεν έχει προηγούμενο. Κινδυνεύει η Δημοκρατία επειδή σήκωσε ένας σιχτιρισμένος το (άγιο) χέρι του και έσκασε μία χλιαρή στον ελεεινό ρατσιστή υπουργό, σκίζουν τα καλσόν τους οι μάστορες των δημόσεων χέσεων της συγκυβέρνησης. Ένα καλσόν το οποίο δεν διέτρεξε κανένα κίνδυνο, όπως κανένα κίνδυνο δεν διέτρεξε και η αχ τόσο ακριβή μας Δημοκρατία, όταν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ εισχώρησαν στο κοινοβούλιο και γίνανε  υπουργοί της κυβέρνησης οι ξενόφοβοι και οι ρατσιστές.

Οι ύστατοι των τελευταίων, οι ουραγοί του ήθους και πρωτομάστορες της ολικής έκλειψης του πολιτισμού, οι ΠΑΣΟΚοι, σκίσανε -ελλείψει καλσόν, τι να το κάνει το καλσόν η πουτάνα, αχρείαστο στην στάση που προτιμά- την πράσινη κουρελού της Αλλαγής. Κάτι τέτοιες ενέργειες "...στρέφονται εναντίον των δημοκρατικών θεσμών..." ωρύεται το επιτελείο του άτυχου* σοσιαλιστή Βενιζέλου, χωρίς όμως να μας πληροφορήσει τι γίνεται με τον δημοκρατικό θεσμό, όταν αυτός πέσει-αφεθεί στα χέρια ενός φασίστα. 

Γιά την μαμά-ΝΔ, την θεόγκαβη από το δεξί μάτι τσατσά, απάντησε ο "τεράστια ποσότης ήθους" και "τρομερή οροσειρά πολιτικού ύψους", Σίμος Κεδίκογλου, γνωστός και σαν "χυλός". Καταδικάζει ο χυλός και περιμένει να κάνουν το ίδιο τα κόμματα "που θέλουν να ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο". Τι απαντάμε εδώ σαν μπλογκ που δεν φημίζεται και τόσο για την αθυροστομία του; Άντε και γαμήσου παλιοτόμαρο, χυλέ!

Οι δεξιοί της Δημοκρατικής Αριστεράς, οι ναι-και-όχι Τσε Γκεβάρες της σύγχρονης ελληνικής πολιτικής, οι κορώνα-γράμματα indoor αγωνιστές, αυτοί που άνοιξαν διάπλατα τον Μαρξισμό για να αερίζεται, εξέφρασαν την ανησυχία τους που ξαφνικά έπεσε θύμα βίας ένας ακροδεξιός (ενώ η παράδοση ήθελε αλλοδαπούς για θύματα). 

Όχι, δεν έχουν καταλάβει ακόμα που βρίσκονται οι λινάτσες του καθεστώτος και οι "μία εχθράκια-μία τσιράκια" της ΔΗΜΑΡ. Δεν αποτελεί ο τίτλος "χτυπήσανε υπουργό" είδηση, που δικαιολογεί τέτοια έκπληξη και πανικό. Η πραγματική έκπληξη και ο πραγματικός πανικός κρύβονται ανάμεσα στο κενό μεταξύ των λέξεων "χτυπήσανε" και "υπουργό". Εκεί που λείπουν οι λέξεις "μόνο έναν".


* Άτυχος ο Βενιζέλος γιατί η εποχή που ζούμε δεν επιφυλάσσει στους εκλεκτούς τους σοσιαλισμού ηχητικές ομοβροντίες τύπου "Τσοβόλα, δώστα όλα". Έτσι ο ατυχής Ευάγγελος θα πρέπει να δεχτεί ότι έχει μείνει. Όπως το 
"Βε-νι-ζέλο. Ήταν οίκος ανοχής και τόκανες μπουρδέλο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου