12/8/13

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ! Μόνο εδώ σε μένανε!


Στα τάκα τάκα παιδιά!

(μετάφραση από αρχαίο πάπυρο)

Ο Άπλυτος δεν κρατιώτανε: Ρε άσε με ρε, να πάω να τα ξεράσω στον Ξέρξη!

Ο άλλος άντρας (αγνώστων στοιχείων, πλυμένος) δεν μάσαγε όμως: Ρε κάτσε καλά ρε καθήκι και μη βιάζεσαι. Ακόμα δεν ξεκίνησε καν ο Λεωνίδας από την Σπάρτη! Περίμενε θεμά τη μάνα σου που σ΄έκανε σακάτη και θα σε βλέπουν στα όνειρά τους και θα τρέμουνε γενεές 1.144!!

Τίποτα, τον χαβά του ο Εφιάλτης: Άσε με ρε άγνωστε, μη σου κατεβάσω κάνα καντήλι και με κάψει ο Δίας, που χρησιμοποιώ μονοθεϊστικά αξεσουάρ. Ας μην έχει ξεκινήσει ο Λεωνίδας. Θα πάω να δείξω στον κύριο Ξέρξη το πονηρό μονοπατάκι, να του την στήσει εκεί και να τον κάνει κομπόστα τον πούστη τον Σπαρτιάτη.

Θα πάω, μη πας, όχι βιάζομαι, ρε κάτσε κάτω και μη μας χαλάς το ολοκαύτωμα, μαλάκα άντρα, όχι έχω απίστευτη αναγούλα και πρέπει να τα ξεράσω αμέσως, ρε θα χαλάσεις το σενάριο των "300", ρε δεν μας χέ...

Κάπου εδώ τελειώνει το αρχαίο κείμενο ή καλύτερα ότι είχε απομείνει απ΄αυτό. Βασικά θα μας έτρωγε η περιέργεια, αν η ημιτελής λέξη είχε να κάνει με κάποιον Νταλάρα ή όχι, αν δεν δημοσιευότανε στις σημερινές εφημερίδες το έτερον ήμισυ του περιεχόμενου του πανάρχαιου πάπυρου, συγκλονίζοντας και όλες τις άλλες περιοχές της χώρας σαν την Φθιώτιδα. Ο βραχόκηπος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αναδημοσιεύσει την συγκλο...νυστική (λόγω 15αύγουστου) είδηση, ακριβώς έτσι όπως δημοσιεύτηκε σε ΟΛΕΣ τις εφημερίδες. Αποκλειστικότητα της αρκούδας δηλαδή. (Προτιμούμε τον Πόντικα, ένεκα γούστο μας είναι να προτιμούμε ότι θέλουμε κύριοι!)


Αδωνις: "Θα κάνω τις μεταρρυθμίσεις πιό γρήγορα από την τρόϊκα!"

"Θα τα κάνω πιό γρήγορα από την τρόϊκα. Η τρόϊκα πηγαίνει αργά. Εγώ θα πάω γρήγορα. Δεν έχει η Ελλάδα χρόνο γιά χάσιμο", είπε για τις μεταρρυθμίσεις στον χώρο της Υγείας ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης...

Συνταρακτικό!

Μιά απορία μόνο: Καλό το Εφιάλτης σαν όνομα, δεν λέω, Αλλά δεν νομίζετε, ότι κάποιο άλλο θα πήγαινε καλύτερα;

Όπως πχ το...

...Λίγδης;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου