11/11/13

Ξεχάστε το " Ο καραγκιόζης πρωθυπουργός"! Πρωθυπουργός έχει αναλάβει ο...Σταύρακας



"...Ίσα ρε μπετόβεργες! Σταυρακαμαράς παρλάρει ρε τσόφλια, γαμώ το κεφάλι μου, μαλάκα. Πρωθυπουργός ρε, αραξοπηδίκουλας, και δέκα και αρχηγός ρε. Ήρθα ένεκα μομφή να κάνουμε αστοδιάολογο με την μαλάκω την αντιπολίτεπση μάγκες. Βγαίνει ο μαδαφάκας ο Τζιμπρέ και λέει κάτι κουφά και χιτλεριάζομαι πάρα πολύ αδρεφάκι μου μεγάλε. Με πιάνει το καλαματιανό αμόκ και λέω να τσουλήσω Κουμουνδούρου μεριά, να του χώσω του Τεξανού κάνα δυό Ζάππεια στη μάπα, αλλά τραβάει χειρόφρενο ο κολλητός μου ο Φαήλος που είναι πράο και ευαίσθητο παιδί και με καλμάρει. Και πριν συνεχίσω, οι μισοί εδώ μέσα είναι κουφάλες κι΄αδερφές ρε. Μομφή λέει ο τύπος! Τι μομφή ρε Τσίπρα; Ποιός είσαι εσύ; Μελλοντικός πρωθυπουργός; Αφού δεν μπορείς να κόψεις ούτε με βαλέ ρε συ! ..."

Απόσπασμα από την χθεσινή ομιλία του Σαμαρά στη Βουλή.



Μεγάλη εμφάνιση χθες ο Σαμαράς! Μιλάμε γιά την καλύτερη απόδοση που είχε κουραδόμαγκας στην Ελληνική Βουλή από την εποχή του Μπαϊρακτάρη. Όχι όχι φίλοι μου, υπάρχουν ακόμα βαρύμαγκες, δεν τους πάτησε όλους -δυστυχώς- το τραίνο. Μεγάλη μαλακία του τραίνου φυσικά, ας ευχηθούμε να του δοθεί κάποτε η ευκαιρία να επανορθώσει.

Αηδία, αναγούλα, φρίκη. Ένας δήθεν βαρύς κι΄ ασήκωτος κοινός αλήτης του λιμανιού να παριστάνει μεταμφιεσμένος με ένα ακριβό εγγλέζικο κασμήρι, τον πρωθυπουργό ευρωπαϊκού κράτους. Φρίκη, αναγούλα, αηδία.

Ειρωνείες, βαρυμαγκιές, κατινιές, τσαμπουκάς αχθοφόρου, Καραγκιόζ-μπερντέ, Τζουράσικ πάρκ και άλλα παρόμοια...πρωθυπουργικά, και σαν κερασάκι στην τούρτα, χλευασμός και φτύσιμο στη μάπα του μαλάκα που τον ταϊζει και τον ανέχεται: Τον λαό!

Ας μου επιτρέψετε αντί επιλόγου να του χώσω ένα μπινελίκι!

Άντε και γαμήσου Σαμαρά!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου