26/12/13

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Μεμονωμένες οι πρώτες 25.000 περιπτώσεις Άκη, Λιάπη, Τομπούλογλου





Άκης, Λιάπης, Τομπούλογλου...

Τι λείπει από αυτή τη σειρά; Μα τι άλλο; Αμέτρητα άλλα ονόματα! Όλος αυτός ο συφερτός που δεν πρόλαβε ακόμα να προβάρει χειροπέδες ή να νοιώσει στον αυχένα του την καφτή ανάσα μιάς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ εξεταστικής επιτροπής.

Φυσικά γνωρίζουμε, ότι οι φυλακές που πρόκειται να φιλοξενήσουν τη μούργα της ελληνικής κοινωνίας, τα ερπετά και ταυτόχρονα αρπαχτικά της ελληνικής πολιτικής ζούγκλας, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν ακόμα χτιστεί. Και πως να χτιστούν, αφού οι κακοποιοί είναι ακόμα στο τιμόνι της χώρας και ελέγχουν τα πράγματα; Και αυτή ακριβώς είναι η ουσία, το ζητούμενο, πόθος, όνειρο αλλά και αναγκαιότητα για να ορθοποδήσει κάποτε αυτή η καταραμένη χώρα: Μία πολιτική συγκυρία που επιτρέπει την μετατροπή των βιλλών των καθαρμάτων του δικομματισμού και των τοπικών φυλακών σε συγκοινωνούντα δοχεία!

Η καταστολή του μαφιόζικου συστήματος πλιατσικολογήματος της κοινωνίας και του κράτους, που θεσμολόγησε η Δυάδα των Εσχάτων, που επιμένει -με την ενεργή μας υποστήριξη ή παθητική μας ανοχή- να βρίσκεται -στην χειρότερη περίπτωση- μόνο με το ένα πόδι εκτός Κορυδαλλών, είναι το πρώτο καθήκον της πρώτης κυβέρνησης χωρίς νεοδημοκρατική ή πασοκική συμμετοχή. Καθήκον και ζωτική ανάγκη. Όπως το πρώτο κλάμα και η πρώτη ανάσα του νεογέννητου.

Άκης, Λιάπης, Τομπούλογλου,

Ούτε τελεία, ούτε αποσιωπητικά.

Κόμμα μπήκε μετά τον Τομπούλογλου αχρείοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου