25/3/16

Όχι, δεν θα αναλάβει ο Αμπντεσλάμ στη θέση του ΤσακαλώτουΦούλαρε η Ευρώπη τζιχαντιστές, κράζουν με απόγνωση τα μήντια. Και παρακαλούμε το πλήθος να κάνει ένα βηματάκι προς το μπροστινό μέρος του οχήματος, γιατί ζμπρώχνουν οι από πίσω. Κάπως έτσι. Υστερία γουστάρει ο κοσμάκης, να ξεδώσει, να ξεφύγει από τα μνημονιακά, να ξελαμπικάρει. Δώστου γεγονός και πάρτου την ψυχή. Με ένα μπαμ στις Βρυξέλλες ξεχνάει το χάλι του. Υπάρχουν και χειρότερα, λέει. Αλλά φουλάραμε τζιχαντιστές πράγματι; Εγώ λέω να το ψάξουμε.

Άμα κάνεις μιά βολτούλα στην Αθήνα, όλους θα τους δεις: Φίλους, γνωστούς, συγγενείς, τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές κτλ. Μόνο τον Αμπντεσλάμ δεν θα τρακάρεις. Πριν φυσικά, γιατί τώρα τον έχουν μέσα και τηράει απόξω. Και πολιτικούς του Σύριζα φυσικά. Παλιά το πηγαίνανε πολύ ποδαράτα τα παιδιά, αλλά με την κωλοτούμπα του Τσίπρα δεν τολμάνε ούτε στο περίπτερο γιά τσιγάρα να πάνε.

Πως αναγνωρίζεις όμως έναν τζιχαντιστή μέσα στο πλήθος; Να σας πω. Άμα περνάει ένας μουσάτος και μαυρούλης συνάμα, με μακριά κελεμπία και μιά μεγάλη βαλίτσα που κάνει τικ τακ, ντάξει, φως φανάρι. Αλλά άμα ούτε κατσαρό μαλί διαθέτει, ούτε κρατάει κοράνι στα χέρια του, ούτε φοράει μπλουζάκι με την επιγραφή άϊ λοβ αϊσλάμικ στέϊτ, ε τότε σφίγγουν τα πράγματα. Τελικά τι γίνεται; Φουλάραμε τζιχαντιστές ή όχι;

Η απάντηση είναι μία: Ναι, φουλάραμε. Μόνο που είναι τόσο καλά μεταμφιεσμένοι, που δεν τους ξεχωρίζουμε από τους μη τζιχαντιστές. Ή μάλλον δεν θέλουμε να τους ξεχωρίσουμε. Παράδειγμα; Όσα θέτε ρε! Βγαίνει ο τάδες υπουργός της κυβέρνησης και τα ξερνάει στο Μέγκα: Αγωνιζόμεθα υπέρ της σωτηρίας του μαλάκα λαού υμών, αλλά διά την καλήν επιτυχίαν της σωτηρίας του, θα του κόψουμε του μαλάκα τον κώλο, δηλαδή όση σύνταξη του απόμεινε. Βγαίνει μετά κάποιος άλλος του Σύριζα και λέει τα δικά του εθνοσωτήρια: Θα κόψουμε και θα κόψουμε. Θα σας φλομώσουμε περικοπή, γιατί έτσι είναι οι σωτηρίες: Σε ζορίζουνε, αλλά μετά σε ανακουφίζουνε. Όπως τα υπόθετα και τα...αγγούρια δηλαδή.

Προσέξτε φάτσες κύριοι! Και οι δύο κουρεμένοι σικ, εμφάνιση σικ, έκφραση σικ. Ούτε αλάχ ου άκμπαρ, ούτε κατάρες κατά της δύσης, ούτε σαρία, ούτε κουτσή Μαρία. Ε, άντε εσύ μετά να τον αναγνωρίσεις ότι είναι τζιχαντιστής.

Άμα φουλάραμε λέει! Όλα τα είδη τζιχαντιστών, όλες οι μάρκες, όλες οι κατηγορίες στην δόλια την χώρα μας. Και πρασινοτζιχάντια, και νουδουτζιχάντια και αριστεροτζιχάντια και τα επίδοξα τσικό των ποταμοτζιχαντιστών και των λεβεντοτζιχαντιστών στα μετόπισθεν. Τρομοκρατία επίσημη παρακαλώ, χωρίς να κουνιέται μάλιστα φύλλο. Αμέτρητες επιθέσεις. Αμέτρητες εκρήξεις. ΑΜΕΤΡΗΤΑ θύματα. Μπαμ και πάρτα κάτω τα μιστά. Μπαμ και πάρτες κάτω τις συντάξεις. Μπαμ και πάρτηνα κάτω την Παιδεία. Μπαμ και πάρτα κάτω τα επιδόματα. Μπαμ και πάρτα κάτω τα εργατικά δικαιώματα. Μπαμ και πάρτο κάτω το παρόν. Μπαμ και πάρτο κάτω το μέλλον...

Μιλάμε γιά τζιχάντ πρώτης κατηγορίας, επαγγελματική. Κάτι σαν το ΝΒΑ της τζιχάντ, όχι σαν την αραβική που παίζουν ένας εναντίον ενός με πλαστική μπάλλα στην αλάνα. Τα ισλαμοτζιχαντάκια είναι απλοί ερασιτέχνες. Καθαρματάκια, φασιστάκια, αυτοδίδακτοι κομπογιανίτες. Ενώ οι άλλοι, αυτοί που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν, πραγματικές ιδιοφυίες της τρομοκρατίας. Εξπέρ τα παιδιά και η βλακεία μας απίστευτη, να μας λένε "στην τάδε του μηνός θα σας κόψουμε την σύνταξη παιδιά" και όταν γίνεται το μπαμ, να ανοίγουμε τον στόμα μας μιά πιθαμή από έκπληξη και να κάνουμε τους ξαφνιασμένους.

Έχει πλάκα. Τον μάγκα, την ξετρελαμένη φανατίλα, αυτόν τον ψυχοπαθή τον Αμπντεσλάμ τόνε ψάχνανε όλα τα μπασκίνια της Ευρώπης, μήνους τέσσερεις παρακαλώ, ενώ η Τρόϊκα ή οι Θεσμοί, όπως την βάφτισε την Τρόϊκα ο Σύριζα. κυκλοφορεί ελεύθερη κι΄ωραία. Και να δεις ανησυχία η κυβέρνηση, αν κάνει κόνξες και λέει ότι δεν έρχεται. Και να δεις χαρούλες, όταν ξεσπάνε σε ωσσανά τα κανάλια: Αύριο έρχονται οι Θεσμοί. Σκεφτήτε τι θα γινότανε, αν γράφανε "αύριο στις 12 και 15 φτάνει στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο Αμπντεσλάμ".

Φουλάραμε νεοφιλελεύθερη Τζιχάντ φίλοι μου, αλλά και από Τζιχάντ που δεν το κάνει από πεποίθηση, αλλά επειδή είναι...αναπόφευκτο και επειδή είναι...πρώτη φορά αριστερή.

Τι κάνουμε εδώ; Ότι κάνουμε συνήθως: Ψηφίζουμε Λεβέντη! Ή κάτι παρόμοιο. Απόδειξη ότι τα θύματα είναι συνήθως...βλήματα.

ΥΓ: Να υιοθετήσει άμεσα η κυβέρνηση την βομβιστική τακτική του ΙΚ: Βάζουμε βόμβες, αλλά σκάμε μαζί τους....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου