6/3/16

Free Christoforakos



Λευτεριά στον λαϊκό αγωνιστή Μιχάλη Χριστοφοράκο! Όχι ότι είναι μέσα στη Στενή το παληκάρι, αλλά έτσι γιά τα όμορφα και γλυκά μάτια της δοξασμένης ελληνικής δικαιοσύνης ρε γαμώτο.

Ωραία πράματα διαβάζουμε (τζάμπα παρακαλώ) στο διαδίκτυο κυριακάτικα αγαπητοί φίλαθλοι της περήφανης ελληνικής δικαιοσύνης, με μικρό δέλτα, μη μας περάσουνε και μαλάκες ντε. Απαλλαγή του καρααθώου και αδικομεταναστευμένου τέκνου της Αθήνας και του Μονάχου, Μιχαλάκη Χριστοφοράκου, επάγγελμα αθώος, από την κατηγορία της απάτης και της δωροδοκίας ζήτησε ο περήφανος εισαγγελέψ Στέλιος Κωσταρέλλος, και γαμώ τους εισαγγελείς.

Μιά χαρά παιδί γιά τον Κωσταρέλλο ο αξιότιμος κύριος Χριστοφοράκος, άλλο που άμα τον πιάσεις με γάντι, πρέπει μετά να το πετάξεις στα σκουπίδια και να αναρωτηθείς αν ένας ακρωτηριασμός των άκρων θα ήταν η πιό υγιεινή λύση. Πιό αθώος άνθρωπος δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ τόσο άδικα και μοβόρικα όσο ο Χριστοφοράκος, λέει. Άδικα την κοπάνησε από τη χώρα νύχτα, γιά να μην τον πιάσουνε άνευ άλλης αιτίας, εξόν της κακίας και της ζήλειας. Και άδικα σκίστηκε το ανώτατο γερμανικό δικαστήριο να τον γλυτώσει δυό φορές από τα δόντια της...δικαιοσύνης, προφασιζόμενο κάτι μεταξύ ανέκδοτου και ξερατού.

Κατά τον επιφανή ήρωα του Δικαίου και άλλων ειδών χαρτιού υγείας που κυκλοφορούν στις δικαστικές αίθουσες της Επικράτειας, Κωσταρέλλο, μπορεί ο Χριστοφοράκος να τα ακούμπησε σε μέλη των συμμοριών Πασόκ και ΝΔ, αυτά τα ψωροεκατομμύρια, αλλά όχι και να λάδωσε ο άνθρωπος. Άλλο λάδωμα, άλλο δωρεά. Αλλά εδώ που φτάσαμε, όλα να τα περιμένεις. Να δωρίζεις εσύ δέκα εκατομμύρια και ο άλλος που τα παίρνει, να αισθάνεται ότι τον λαδώνεις. Αίσχος. Και μετά λένε, κάνε το καλό και ρίξτο στον γιαλό. Ουστ ρε! Ακούς εκεί ούτε ένα ευχαριστώ.

Ευτυχώς που υπάρχουν κάτι Κωσταρέλλοι και βάζουνε τα πράγματα στη θέση τους: Ούτε λάδωμα υπάρχει στην Ελλάδα, ούτε αγορασμένοι πολιτικοί, ούτε κόμματα που τρώνε με δέκα μασέλες. Αθώος ο κατηγορούμενος, αθώες και οι Ζήμενς, παρθένα και η χοντρή Σβετλάνα που κάνει πιάτσα γιά την τιμή των όπλων Πατησίων και Ιππολύτου, Κολιάτσου μεριά.

Ένα δεν μπορώ να καταλάβω, και αν διαβάζει Βραχόκηπο ο ρεζίλης ο Κωσταρέλλος, να τσακιστεί να μπει μέσα και να μου πει: Διατί είχε πει ο συνήγορος του ήρωα Χριστοφοράκου, όταν ο πελάτης του την είχε κοπανήσει γιά Γερμανία, ότι έπρεπε να γίνει η κοπάνα, διατί αν άνοιγε ο Μιχαλάκης τον στόμα του και έπαιρνε η μπάλλα κάτι κουφαλίτσες πολιτικούς, αποχαιρετούσε βιαίως, αλλά άνευ βαϊων και κλάδων τα εγκόσμια ο αξιαγάπητος κύριος Χριστοφοράκος και κρίμα να πήγαινε στο άνθος της ηλικίας του ένα τόσο καλό παιδί;

Άμα πήγαινε γιά διάκος αυτός ο Κωσταρέλλος, θα είχα μαζέψει όλη την ομάδα και θα είχαμε πάει στον ναό, να τον ξεπατώσουμε στα ΑΝΑΞΙΟΣ. Τώρα που δεν πάει γιά ιερωμένος τι κάνουμε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου