6/3/16

Δεν κρατιέται ο Τσίπρας: Μετά το προσφυγικό λύνει και το ουκρανικό
Εγώ τον πήγαινα από την αρχή αυτόν τον Τσίπρα! Μιλάμε γιά διαπλανητικό ΘΑ. Σου το χώνει σαν νάσαι από βούτυρο. ΘΑ και κάτω! Θα σκίσω μνημόνια. Θα σκίσω την Τρόϊκα. Θα σκίσω τη διαπλοκή. Θα σκίσω το αμαρτωλό παρελθόν. Θα σας ΘΑψω όλους σας, που με ψηφίσατε κουφάλες.

Δεν το κάνει από έλλειψη οράματος ο άνθρωπος. Το κάνει απλά από έλλειψη χαρακτήρα και από παντελή έλλειψη άλλων ικανοτήτων, εκτός του προαναφερθέντος ΘΑ. Με το θα και με το θα φτάσαμε αισίως εδώ που βρισκόμαστε. Αφού έσκισε Θεούς και Δαιμόνους, Τρόϊκες, Μνημόνια, ΔΝΤ, άρχισε να πραγματοποιεί ένα ακόμα σπουδαίο θα: Θα λύσω το προσφυγικό.

Ε, το λύνει, Πως; Όπως λύνει ένας κοντός το πρόβλημα "πως περνάω ένα καλώδιο από το σαλόνι στην κρεβατοκάμαρα χωρίς ηλεκτρολόγο": Με μερικές τρούπες στους τοίχους με μπακεντντέκερ, περίπου στα 1,70 μέτρα. Να μπορείς να απλώσεις και κανιά μπουγάδα στο καλώδιο ντε. Ε, κάπως έτσι και το προσφυγικό. Μπα, αθρώποι είναι και οι ευρωπαίοι ηγέτες, θα συγκινηθούνε με τσι πρόσφυγοι, σκέφτεται. Και αν δεν συγκινηθούνε με τσι πρόσφυγοι, θα συγκινηθούνε με το δύσμοιρο το Ελλαδιστάν, που είναι ανίκανο, να μοιράσει δυό γαϊδάρων σανό και που να μοιράσει τρόφιμο και διαμονή σε τόσες χιλιάδες πρόσφυγοι, λέει. Ε, κάποτε θα τσι πιάσει τσι ευρωπαίοι το φιλότιμο και θα βάλουν χέρι βοήθειας, λέει. Να κάνουμε εμείς το καθήκον μας σαν χώρα και σαν άνθρωποι, και μετά θα βοηθήσει και η υπόλοιπη μαρμάγκα, λέει.

Ακούει αυτή η σκύλα η αυστριακιά υπουργός εσωτερικών και σκάει στα γέλια: Μα νάναι τόσο στόκος ο έλληνας πρωθυπουργός και να πιστεύει πράγματι όλα αυτά που ψεκάζει στα μήντια, σκέφτεται. Την είδα τις προάλλες στην γερμανική τηλεόραση και έπαθα την πλάκα μου. Κυρία σκύλα, τη ρωτάει ο εκφωνητής, τι έχετε να πείτε γιά την τραγική κατάσταση των προσφύγων στα ελληνοπουγουδουμουικά σύνορα; Σφίγγεται η σκύλα και λέει: Η πολιτική του "περάστε αξιότιμοι πρόσφυγοι, το πλούσιο μέρος της ΕΕ σας περιμένει ανυπόμονα" πρέπει να τελειώσει.Τα βουτάει ο εκφωνητής στο κρανίο, της χώνει ένα βίντεο φρίκη από τα σύνορα, να το βλέπει η Κομισιόν και να ρέβει από συγκίνηση στο κλάμα και επαναλαμβάνει την ερώτηση. Το και το κυρία σκατόκαρδη σκύλα, τι έχετε να πείτε τώρα γιά το θέμα; Τι απάντησε το αυστριακό πολιτικό απόβλητο;  Η πολιτική του "περάστε αξιότιμοι πρόσφυγοι, το πλούσιο μέρος της ΕΕ σας περιμένει ανυπόμονα" πρέπει να τελειώσει.

Κάπως έτσι σκέφτονται και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι ηγέτες: Ρε τι ωραία που λύνει ο Τσίπρας το προσφυγικό. Σωστά. Όλα τα λύνει ο Τσίπρας. Από σταυρόλεξο μέχρι κορδόνια από σαγιονάρα. Και αν χρειαστεί να λύσει πρόβλημα που αφορά ΕΕ και Ευρώ, είναι έτοιμος να λύσει και τον Γόρδιο Δεσμό. ΕΕ και Ευρώ υπεράνω όλων για τον Αλέξη. Δώστου Ευρωζώνες και Ευρωνομίσματα και πάρτου την ψυχή. Ε, αφού το ξέρω εγώ, να μη το ξέρουν οι ευρωπαίοι ηγέτες; Σου λένε, γιά την τιμή και τα γλυκά μάτια της ΕΕ και του Ευρώ...έλυσε ο Τσίπρας ένα ολόκληρο δημοψήφισμα από ΟΧΙ σε ΝΑΙ, με το προσφυγικό θα κωλώσει; Και να δείτε τι πλάκα σπάνε με τις κραυγές απόγνωσης από Ελλάδα μεριά. Μη κάνετε έτσι ρε παιδιά, λένε, αφήστε εσείς πρώτα να τιγκάρει φουλ με προσφυγιά η χώρα σας και να δείτε μετά εσείς, πως βρίσκουμε εμείς καιρό, να σας γράψουμε κανονικά στα απαυτά μας.

Το παραμύθι που θέλει την Ελλάδα ή μέλος της ΕΕ ή τέζα στο καναβάτσο πάει σύννεφο. Συμφέρει βλέπετε. Και τους σαπίτες της κυβέρνησης και τα σαπάκια των Βρυξελλών. Και η τραγωδία των προσφύγων, όπως και η τραγωδία της χώρας μας συνεχίζεται. Μιά χώρα στην οποία δεν έχει όρεξη να έρθει κανένας. Ούτε ο πρόσφυγας που θέλει να σωθεί από την θηριωδία του Ισλαμικού Κράτους. Το μόνο έγκλημα που έχει διαπράξει αυτή η χώρα, είναι ότι παραμένει μέλος της ΕΕ και βρίσκεται ακριβώς στην πόρτα της. Και στο ότι είναι σαφώς ευκολότερο να μπεις από Τουρκία στην Ελλάδα, απ΄ότι από Τουρκία σε Λουξεμβούργο.

Και μιά που αναφέραμε την Τουρκία, ας ρίξουμε και μιά ματιά στην νέα ατζέντα του Σουλτάνου, Ταγίπ του Α΄. Πολύ χαλάστρα στα σχέδια του καραδημοκράτη τούρκου πρωθυπουργού οι τελευταίες εξελίξεις πράγματι. Γιατί εκεί που την είχε στήσει ο μπαγασάκος ο Ερντογκάν και απειλούσε Ευρώπες και Δαιμόνους με το δάχτυλο στην...προσφυγιά, ή μας δίδετε κώλον ή τους αμολάμε όλους μέσα, κάνει η Βρυξέλλα μιάν καταπλήκτική ντρίπλα και τον αδειάζει σα νάτανε σταματημένος. Ζητάς μιλιούνια και βίζες και του πουλιού το γάλα σουλτάνεμ, γιά να κρατήσεις τα δύσμοιρα τα συριάκια στην χώρα σου; Ε, κλείνουμε το ελληνικό σύνορο Ταγίπ και δε πα να ανοίξεις εσύ όσο ελληνοτουρκικό σύνορο γουστάρεις, μάγκα μου. Στα παπάρια μας.

Μεγάλη χαλάστρα στα σχέδια του και γαμώ τους δημοκράτες τούρκου πρωθυπουργού, που έφτασε ξαφνικά στο "ούτε δέκα και καρτέρει, ούτε καν δέκα και στο χέρι". Θα πείτε τώρα, μη τον πιάσει τον σουλτάνο το τούρκικο και αφού δεν του κάθεται η Ευρώπη γιά πίπες, να στρέψει σε κάποιο άλλο πιό κοντινό και...βολικό κράτος την προσοχή του και ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και δεν προλαβαίνει η Φρόντεξ ούτε προς νερού της να πάει. Ε και; Εκατό χιλιάδες καλοί παντού χωράνε. Με κάτι τύπους α λα Πρετεντέρη όμως πως την βγάζεις....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου