26/5/16

Εγκληματίας Υπουργός Αμύνης!



Είσαι ας πούμε ανώμαλος, άρρωστος και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Πας σε κάποιο απόμερο μέρος, δάσος, πάρκο, ερημική περιοχή, την στήνεις και κάνεις τον σταυρό σου, να περάσει κάνα θηλυκό ον, να χουφτώσεις, να ψαχουλέψεις και όποια άλλη αμαρτία προκύψει. Μπορείς να είσαι ότι νάναι: Νέος, γέρος, μορφωμένος, αμόρφωτος, πλούσιος, φτωχός, έξυπνος, βλάκας. Υποχρεωτικά μόνο άρρωστος και ανώμαλος πρέπει να είσαι. Γιατί τρίτος δεν μπορεί να σε εξαναγκάσει σε ένα τέτοιο έγκλημα. Μόνο εσύ ή ο άλλος ή οι άλλοι εσύ (σε περίπτωση σχιζοφρένειας) αποφασίζεις/αποφασίζουν.

Κάποτε σε βουτάνε, σε μπαγλαρώνουν μέσα και τηράς όξω. Και θριαμβεύει η Δικαιοσύνη και κάποτε ξεχνιέται, και μόνο το καημένο θύμα το κουβαλάει στην ψυχούλα του μιάν ολόκληρη ζωή...

Αυτά όταν παρενοχλείς σεξουαλικά ή βιάζεις γυναίκες. Ισχύει όμως το ίδιο και γιά άλλες εγκληματικές ενέργειες; Μάλλον όχι. Ακούστε εκδοχή, αλλά μην αφήνετε τις χειρολαβές, κουνάει πολύ και υπάρχει κίνδυνος να πέσετε.

Ο άνθρωπος διεκδικεί το Νόμπελ λογικής! Ή το Νόμπελ παράνοιας! Υπεύθυνος γιά εγκληματικές πράξεις δεν είναι ο θύτης, αλλά μόνο ο ηθικός αυτουργός. Ή αυτός που...εξαναγκάζει τον θύτη γιά το έγκλημα! Δηλαδή, ας πούμε, έχεις ανάγκη από χρήματα και πας σε κάποιον να σε δανείσει.

Χρειάζομαι τόσα, δίνεις;

Αμέ! Αν δεν είχα, θα είχες έρθει σε μένα;

Ωραία. Θέλω τόσα.

Μα είναι πολλά...

Τι να κάνω, τόση είναι η ταρίφα.

Εντάξει, σου δίνω.

Είσαι φίνος και γιά να σου αποδείξω την ευγνωμοσύνη μου, λαμβάνω δεκαπέντε μέτρα της επιλογής σου, να τα πληρώσουν οι μή έχοντες, δηλαδή αυτοί που με έφεραν στην εξουσία.

Πρωτοποριακή σκέψη, αλλά δεν φτάνει;

Τι άλλο θέλεις;

Να πας να βιάσεις όλα τα νησιά. Δωδεκάνησα, εφτάνησα, Κρήτες και γλυκάνισσα. Όλα! Από υφαλοκρυπίδα μέχρι Κυκλάδες, που έχουν μαζέψει όλον τον τουρισμό και δεν πάει κανείς Στρογγυλή. (Νησίδα στον Μαλιακό Κόλπο. Ωραία νησίδα).

Και άμα με πιάσουν;

Ποιός να σε πιάσει ρε; Εσύ είσαι το κράτος!

Ποιός ο εφευρέτης αυτής της φόρμουλας; Ποιός άλλος, ο αποκαΐδιας ο Καμμένος. Ο μολών λαβές ντε. Ναι, ο μολών λαβές ο παρταόλας. Αυτός που είχε μισό σύνθημα, σκίζω μνημόνια, και ξέχασε το μισό, το σκίζω, και παραμιλάει μόνο το Μνημόνια. Ο εθνικός ήρωας, ναι. Ο Αθανάσιος Διάκος που ξέχασε τον ρόλο του και αντί να κάτσει να τον σουβλίσουν οι οχτροί, έγινε ο ίδιος οχτρός και σουβλίζει τους άλλους.

Εγκληματική και αντισυνταγματική ενέργεια η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, αλλά μας αναγκάσανε οι Δανειστές, λέει.

Και γιά να αποδείξει ότι έχει τσαμπουκά και ήθος,,,παραμένει στην καρέκλα του.

Το επόμενο νόμπελ αναξιοπρέπειας στον εγκληματία εχθρό του Συντάγματος, Πάνο Καμμένο παρακαλώ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου