26/5/16

Στην εντατική το Μέγκα. Ή κατεβάζοντας τον διακόπτη, σώζεται η Αλήθεια





Βαρέθηκα να ακούω, ότι κλείνει το Μέγκα. Ή ότι δεν κλείνει. Βαρέθηκα να ακούω κλαψούρες "γιατί χάνουν τις δουλειές τους οι εργαζόμενοι". Όχι, ούτε συγκίνηση, ούτε δάκρυα. Το κλείσιμο πάντως είναι άδικο. Τι πα να πει κλείνει; Έτσι απλά; Μόνο κλείνει; Γιατί κλείνει μόνο; Χάθηκαν οι σεισμοί, τα τσουνάμι ή η πτώση κανενός κομήτη; Δηλαδή ο βόθρος της διαπλοκής που γαμούσε και έδερνε επί δεκαετίες, την κάνει όμορφα κι΄ωραία με μικρά πηδηματάκια; Δηλαδή ούτε Δικαιοσύνη, ούτε θεία δίκη; Απλά, συγγνώμη κλείνουμε; Άει στον διάολο ρε!

Φυσικά, άμα σε ρωτήσει κανένας, θέλεις ρε συ βράχο να κλείσει ή να παραμείνει ανοιχτό, δεν έχεις άλλη επιλογή: Να κλείσει Θεέ μου! Χτες άμα είναι δυνατόν! Αμάν και πότε! Αλλά αφού δεν ρωτάει κανένας, κάθομαι και γράφω αυτά τα κατεβατά και βγάζω το άχτι μου.

Ευχάριστο κοινωνικό γεγονός το τυχόν κλείσιμο του βρωμοκάναλου και μακάρι να ακολουθούσαν κι΄άλλα. Όχι ότι θα αλλάξει η τύχη της ανθρωπότητας, αλλά έτσι γιά το γαμώτο ρε γαμώτο! Έτσι γιά το σπάσιμο κάτι μπομπολοβαρδινογιάνηδων, κάτι εμπλεκοδιαπλεκόμενων, κάτι πολιτικάντηδων και λοιπών καταφερτζοσουρταφέρτηδων που την είχανε δει μονόδρομο την δημοκρατία και την είχαν στήσει μόνιμα στην αρχή της και μάζευαν με το φτυάρι του κωκ διόδια κατά το καυλούν.

Αλλά άλλο είναι να βλέπεις το Μέγκα, να πέφτει με τη μία ξερό και άλλο να το έβλεπες να πέθαινε αργά, βασανιστικά, με αβάσταχτους πόνους. Δηλαδή ακριβώς έτσι όπως το υποστήκαμε εμείς τόσα χρόνια. Αλλά, είπαμε, κάλλιο το Μέγκα τέζα και στο χέρι, παρά πεθαμένο κάποτε στο μέλλον και καρτέρει.

Οι εργαζόμενοι; Ποιοί εργαζόμενοι ρε; Θα χάσουν την δουλειά τους; Ποιά δουλειά ρε; Να είσαι μικρόφωνο ή κατσαβίδι του Μπόμπολα; Δημοσιοκάφρος ή τεχνικός του; Άντε μη τα πάρω ρε! Να μείνουνε όλοι στο δρόμο και να πεινάσουνε! Να δούνε πόσο ζόρικο είναι το αγγούρι, που διαφημίζανε όλα αυτά τα χρόνια ως απαραίτητο γιά την κοινωνία και ταυτόχρονα...δροσερό. Να μαθαίνουνε και οι νέοι, ότι ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.

Το μαφιόζικο κανάλι της αποπληροφόρησης το οποίο είχε αναλάβει το έργο της μεταφοράς της Αλήθειας στον απλό καταναλωτή της μέσω ενός τεράστιου οχετού αποβλήτων και είχε προλάβει να χαρεί την επίδραση αυτού του μίγματος Ειδήσεων και Σκατών στον λαό, είναι στην εντατική. Όχι τα αφεντικά φυσικά, μόνο τα...κατσαβίδια. Από τεχνικό μέχρι δημοσιοκάφρο. Από Τρέμη μέχρι Πρετεντέρη. Ας είναι. Καλά είναι και έτσι. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή. Τι λέμε τώρα;

Στο διάολο Μέγκα και κακό ψόφο...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου