15/9/10

H Άννα Νταλάρα έγινε αρμόδια για θέματα μετανάστευσης επειδή ο Γιώργος Νταλάρας είχε τραγουδήσει κάποτε τον "Μέτοικο";

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι (ήταν) ένας από τους πιο αγαπημένους μου καλλιτέχνες.
Η αναμφισβήτητη ποιότητα των εργασιών του, η τρομερή γκάμα της φωνής του, η σοβαρότητα του χαρακτήρα του, τον ανέβασαν δικαιολογημένα στην πρώτη θέση των τραγουδιστών όλων των εποχών.

Ο Γιώργος Νταλάρας μας συγκίνησε, μας μάγεψε, μας μεγάλωσε, μας έκανε σίγουρα καλύτερους άνθρωπους, με μια ατέλειωτη σειρά δισκογραφικών εργασιών όπως επίσης με αναρίθμητες συναυλίες του.

Ο Γιώργος Νταλάρας ήταν ένας από εμάς.
Ο Γιώργος Νταλάρας τραγούδησε ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΑΣ!

Γι΄αυτό, με όλο τον σεβασμό και αγάπη προς το άτομό του, θα ριψοκινδυνέψω ένα άρθρο με τίτλο:

Δεν μας χέζεις λέω εγώ, ρε Άννα Νταλάρα!

Άννα Νταλάρα: "Δεν ήθελα να είμαι άλλο αδρανής"

Στο δίλημα σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα, η κ. Νταλάρα απαντά: «Η βαρβαρότητα μας περιβάλλει, μας αποχαυνώνει, μας αποκτηνώνει, μας εκμαυλίζει. Ο σοσιαλισμός είναι ζητούμενο και ακόμα περισσότερο ο εξανθρωπισμός, όπως υποστηρίζει θερμά και ο πρόεδρός μας Γιώργος Παπανδρέου».
H Άννα Νταλάρα δεν ήθελε να είναι άλλο αδρανής! Μάλιστα! Θα μπορούσε να είναι στάσιμη, κινητική, ενεργητική ή παθητική, ή να παρίστανε την αιώρα βρε αδερφέ, αλλά προτίμησε την μη αδρανή κατάσταση.
Και τι φταίμε εμείς, τι φταίει ο κοσμάκης που δεν γούσταρες εσύ την αδράνεια ωρέ Άννα Νταλάρα; Δεν είχες άλλο τρόπο να σκοτώσεις την ώρα σου, έπρεπε να έρθεις δηλαδή να ψηφίσεις το μνημόνιο να σκοτώσεις τον δόλιο τον Έλληνα;
Δηλαδή νομίζεις ότι δεν υπήρχε άλλος επαγγελματίας παρλαπίπας πασόκος να μας μιλήσει για βαρβαρότητες και για σοσιαλισμούς του κώλου, και καιγόμασταν να μας τα πει, με το αζημίωτο φυσικά, μια "κυρία λαϊκού βάρδου";
Και, ω Αννούλα της τρόϊκας, να μας τα κάνεις ΝΑ! με τους "εξανθρωπισμούς" του ελλαδέμπορα; Δηλαδή πως παίζεται αυτό το παιχνίδι βρε "κάνε κουράγιο" Άννα; Μήπως έτσι;


"Επίδειξη πολιτικής ισχύος πέτυχε ο υπερυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης επιβάλλοντας την τοποθέτηση της Άννας Νταλάρα σε θέση υφυπουργού Εργασίας. Σημειώνεται ότι η σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα διατηρεί συγγενικές σχέσεις με τον Παριανό πολιτικό καθώς είναι ξαδέλφια με αποτέλεσμα να επέλθει η τόσο σύντομη τοποθέτησή της στην κυβέρνηση αν και έχει εκλεγεί για πρώτη φορά μόλις στις προηγούμενες εκλογές"

Κι΄εσύ ρε Άννα; Να ήτανε κάνας λιγούρης, κάνας ψωμόλυσσας, κάνας ανώνυμος, θα το καταλάβαινα. Αλλά εσύ; Καλά, δεν σου έφτανε ο τίτλος της κυρίας Νταλάρα; Δεν ήσουνα χορτάτη από χλιδή και δόξα; Γιατί να σε υποστούμε και σένα κυρία Άννα; Πολιτικός δεν είσαι, μήπως επειδή είσαι η Νταλάραινα και η πρώτη ξαδέρφη του Ραγκούση;
Δεν μας χέζεις λέω εγώ, ρε Άννα Νταλάρα!
Πριν τις εκλογές:

Άννα Νταλάρα : «Ο λαός δεν αναζητάει μπαλκόνια , ρήτορες ή κήνσορες!»




"...Αποφάσισα να"
διεκδικήσω μια θέση στην κεντρική πολιτική σκηνή, θεωρώντας πως με αυτό τον τρόπο θα μπορέσω να παλέψω με καλύτερους όρους και περισσότερο αποτελεσματικά για όλα εκείνα που μια ζωή αγωνιζόμουν....
Ά ρε "έρημα χωριά" και πόλεις, και τα πάντα, σ΄αυτή τη χώρα που σου επιτρέπει να έρχεσαι από το τίποτα και να βρίσκεσαι ελέω ονόματος και συγγένειας στο "κεντρικό πολιτικό παλκοσένικο" Ε, ρε κατακαημένε τόπε, που αναγκάζεις και τους χορτάτους, να...."αγωνίζονται και θα τους πέσουν τα πάκια, και τι θα γίνουμε μετά!
Πάλι καλά γιατί έτσι μάθαμε για ποιό πράγμα αγωνιζόταν η Νταλάρα μια ολόκληρη ζωή!!
- Τι σας ζητάνε οι πολίτες και πώς ανταποκρίνεστε εσείς;
Όχι πάντως εξυπηρετήσεις…Αυτό που ζητούν – έχω την αίσθηση- οι πολίτες, είναι η ανάκτηση της αξιοπρέπειας στην καθημερινότητά τους. Γι’ αυτό και στις κουβεντούλες και τις περιοδείες μου κυρίως γι’ αυτό μιλάω. Να ξαναδώσουμε περιεχόμενο σε έννοιες και λέξεις όπως η πολιτική, η αξιοπρέπεια, η αλληλεγγύη…Έννοιες που έχουν δυστυχώς απαξιωθεί

Να το πω εγώ με άλλα λόγια: Δεν ξέρω πολίτη που ζήτησε κάτι από την Νταλάραινα! Βασικά ο έλληνας πολίτης χέστηκε για την γυναίκα τού κάθε τραγουδιστή ή την ξαδέρφη κάποιου υπουργού. Δεν άκουσα για κάποιο συλλαλητήριο που φωνάζανε "έλα Άννα, εσένα θέλουμε, κι άμα δεν έρθεις καήκαμε". Απλά: Για τον πολίτη, για την πολιτική δεν υπήρχε καν η κυρία αυτή.
Η Νταλάραινα έγινε πολιτικός, και μάλιστα υφυπουργός σαν κεραυνός εν αιθρία. Η κυρία υφυπουργός καβάλησε το όνομα του συζύγου της και την συγγενική σχέση με τον ξάδερφο-πολιτικό και...καλπάζει πίσω από την Κατσέλη πάνω σε λιβάδια εργατών και κάμπους ...ασφαλισμένων! Χωρίς αυτά τα δυο προσωπικά προσόντα δεν θα την ήξερε ούτε ο γιός του Μάτσα...

- Πιστεύετε ότι το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είναι εφικτό να υλοποιηθεί;


Πιστεύω ότι το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είναι απολύτως ρεαλιστικό: βραχυπρόθεσμα και άμεσα μέτρα για την ανακούφιση των ασθενέστερων σε συνδυασμό με μέτρα αναπτυξιακά και με μακροπρόθεσμου χαρακτήρα δομικές και διαρθρωτικές αλλαγές.
Δεν μας χέζεις λέω εγώ, ρε Άννα Νταλάρα!


Τι θα μπορούσαν να σκέφτονται άραγε; Ο Λοβέρδος, ξέρουμε, έχει το χούι με το κόψιμο: Συντάξεις, επιδόματα, μισθούς, παροχές, τα πάντα! Μόνο το πραγματικό "κόψιμο" δεν γουστάρει, που να τον έπιανε και να μη σταμάταγε! Αν τώρα δεν ήμουν από τους ανθρώπους που αγαπάνε τον Γιώργο Νταλάρα, θα μπορούσα να απαντήσω με μια κακεντρέχεια του στυλ: ΑΝΝΑ: Νάξερε ο φιγουρατζής πόσα σιντί έχει πουλήσει ο άντρας μου!!!
ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Νάξερε η Άννα πόσοι θα αγοράζουν εκεί που θα φτάσουνε με τον νέο ΦΠΑ!
..............................................................................................................................................................................

Αννα Νταλάρα: η αποκατάσταση μιάς αδικίας!



Δύο ξαδέλφια, μία κυβέρνηση, κανέεεεεεεενας νεποτισμός!
Η υπουργοποίση της κυρίας Αννας Νταλάρα είναι η δικαίωση ή μάλλον η αποκατάσταση μιάς κατάφωρης αδικίας σε βάρος των συζύγων μεγαλοφοροφυγάδων μεγαλοτραγουδιστών.

Το γοητευτικό συνάφι των φοροφυγάδων έχει πάλι εκπρόσωπο στο Υπουργικό Συμβούλιο:ανακούφιση σαν δικαίωση!

Δε θυμάστε ότι ο "πονεμένος για το φτωχό λαό" τραγουδιστής, σύζυγος της κυρίας Άννας, μας έχει όλους ειρωνευτεί τραγουδιστά σε γνωστότατο άσμα, που μας έλεγε κατάμουτρα:
"...με τραγούδια για τη φτώχεια και την ξενιτιά, ρετιρέ παίρνω στην Κηφισιά..."

Βέβαια το τραγούδι μίλαγε για άλλα: για το παράπονο που τον πήρε και που έκλαψε πικρά... και άλλα δακρύβρεκτρα και πονεμένα.

Μέγας ο πόνος για τη φτωχολογιά μέσα από το χλιδάτο ρετιρέ.

πηγή: iconology2009


Υπουργός και η Άννα Νταλάρα. Ο ..Χάρυ Κλυν τώρα δικαιώνεται!!!

Επιστροφή στο Σημιτιστάν με την υπουργοποίηση της Μιλένας και της Αννούλας, όχι του χιονιά ρε,της Νταλάρα. Θυμάστε ντε της κολλητής του Πανταγιά , με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Πειραιά. Φαίνεται πως το παραλήρημα του μεθυσμένου, που μοναδικά ερμήνευσε ο Χάρυ Κλυν, στο πίσω κάθισμα
του ταξί, και το περιβόητο "λασπόνερα και βοήθα παναγιά μου, δε μας χ..εις ρε Νταλάρα" αποδεικνύεται προφητικό, αφού οσονούπω θα γίνει πραγματικότητα, από τον κοσμάκη για τους υπουργούς και τον ίδιο τον Γιωργάκη



Αχ Αννούλα του χιονιά δεν θα είμαι πια μαζί σου …

9 Σεπτεμβρίου, 2010....ενώ αν θα προσέξετε τις αλλαγές που έχουν γίνει θα καταλάβετε οτι όλη η φασαρία έγινε για να φύγει η Μπατζελή και να μπεί η Άννα Νταλάρα. Και εμένα αν με ρωτάτε έχω κολλήσει με την είσοδο στην κυβέρνηση της Άννας Νταλάρας που αβασάνιστα εκλέχτηκε λόγω επιθέτου και πιο αβασάνιστα μπήκε στην κυβέρνηση.Υπάρχουν βουλευτές με 4 συνεχόμενες θητείες που δεν έχουν γίνει ποτέ υφυπουργοί και η Άννα η Νταλάρα έγινε με την μια. Αυτά είναι που μου την δίνουν και με βγάζουν έξω απο τα ρούχα μου.
Επειδή η Άννα η Νταλάρα είναι η σύζυγος του λαϊκού βάρδου Γιώργου Νταλάρα την βάλαμε κατευθείαν στην κυβέρνηση ;
Δηλαδή ρε Παπανδρέου δεν γινόταν κυβέρνηση χωρίς την Άννα την Νταλάρα ;
Και απο την στιγμή που βάζεις την Άννα την Νταλάρα μέσα βάλε και τον Νταλάρα και χέσε μας μετά.
Και μου αρέσει που η κυβέρνηση αυτή έχει και 4 βασικούς στόχους που είναι η αύξηση των εσόδων ή έξοδο της χώρας απο την κρίση , αντιμετώπιση της ύφεσης και καλύτερος συντονισμός της κυβέρνησης.
Και σας πληροφορώ οτι αν δεν ήτανε μέσα στο σχήμα η Άννα η Νταλάρα όλοι αυτοί οι στόχοι θα πηγαίνανε περί πατο γιατί μόνο με Άννα Νταλάρα στο σχήμα μπορείς να πετύχει τους στόχους της η κυβέρνηση.
Ρε που καταντήσαμε λοχία ποιός είμαι εγώ , ποιός είσαι εσύ.

Η είσοδος της Άννας Νταλάρα στην Πολιτική έγινε με τρόπο εντυπωσιακό. Με μια από τις πλέον πολυδάπανες προεκλογικές καμπάνιες πρωτοεμφανιζόμενης, δεν κατάφερε απλά να μπει στη Βουλή αλλά και να τερματίσει πάνω από ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου και ο Κώστας Γείτονας.

Ομολογώ ότι η μη συμμετοχή της στο κυβερνητικό σχήμα της 5ης Οκτωβρίου, με εξέπληξε αλλά χθες αποκαταστάθηκε η...αδικία.

πηγή proininews.gr
.......................................................................................................................................................................

Κυρά Νταλάραινα, ο Γιώργος σου που πάει;

Ναι, ο Γιώργος, γιατί χεστήκαμε εμείς τώρα για την Νταλάραινα.

Ο Γιώργος που έγινε αυτό που είναι με τον οβολό των μεροκαματιάρηδων, και των φοιτητών, και των υπαλλήλων, και όχι των Μπομπολαίων, Λάτσηδων και των απανταχού τραπεζοπιστωτικών λαμόγιων!

Και τι να κάνει ο Γιώργος, θα ρωτήσουν ίσως μερικοί. Να μην την αφήσει, ρε σεις! Να την πλακώσει στις γρήγορες, ξέρω γω, να την στείλει πίσω στην μάνα της, να βγει και να διαχωρίσει δημόσια την θέση του!

Γιώργο Νταλάρα, τώρα πιστεύω να σου έδωσα να καταλάβεις γιατί έχουν ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΑΣ......

Γιώργο, μου γέμισες την ζωή με τα τραγούδια σου, σ΄ευχαριστώ.

Έπαψες να είσαι όμως σύμβολο, Γιώργο!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου