29/10/10

Ψάχνουν την ελληνίδα Μάτα Χάρι οι Τούρκοι!

Αναζητούν Ελληνίδα κατάσκοπο οι τουρκικές αρχές

Κατασκοπευτικό σκάνδαλο συγκλονίζει την Τουρκία

Τουλάχιστον 49 άτομα- ενεργεία στρατιωτικοί και επιστήμονες- φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση κατασκοπείας που αναστατώνει την Τουρκία.

Ο μίτος άρχισε να ξετυλίγεται τον Αύγουστο όταν η τουρκική αστυνομία οργάνωσε επιχείρηση με σκοπό τη σύλληψη στελεχών ομάδας αξιωματικών, οι οποίοι εκβίαζαν υψηλόβαθμα στελέχη των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομίας και κρατικών υπηρεσιών, χρησιμοποιώντας γυναίκες συνοδούς. Οι γυναίκες αυτές ήταν οι σύνδεσμοι ανάμεσα στους υπόπτους και τις ξένες υπηρεσίες που λάμβαναν τα έγγραφα.

Δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Star» αναφέρει μάλιστα πως οι αρχές αναζητούν και τα ίχνη «Ελληνίδας κατασκόπου» η οποία φέρεται να μετέφερε στοιχεία στην Ελλάδα.

Στην υπόθεση φαίνεται πως εμπλέκονται και τέσσερις επιστήμονες που εργάζονταν στο κρατικό ερευνητικό ινστιτούτο κρυπτολογίας TUBITAK.

Δεκατρείς στρατιωτικοί αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν στην αστυνομία, ενώ άλλοι 12 από τους υπόπτους έχουν ήδη μεταφερθεί στα δικαστήρια.

Η ομάδα είχε πλήρη βάση δεδομένων για πολλά άτομα και στην κατοχή της βρέθηκαν αντίγραφα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τέσσερις από τους προσαχθέντες υπηρετούσαν στην Διοίκηση Ηλεκτρονικών Συστημάτων του Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Συνολικά 80 αξιωματικοί έχουν πέσει θύματα της ομάδας αυτής.

Την υπόθεση διερευνά και η ΜΙΤ, αναζητώντας τρεις αλλοδαπές γυναίκες με τα ονόματα Inesa, Lia Rahmatova, Nona Burduli οι οποίες πιστεύεται ότι βρίσκονται ακόμα στην Τουρκία.

epikairo
Σχόλιο του βραχόκηπου


Αποκλείεται η περίπτωση ελληνίδας κατάσκοπου!

Όχι ότι δεν υπάρχουν ικανές γυναίκες στην χώρα μας, προς Θεού!
Απλά, οι ικανές γυναίκες, όπως και οι ικανοί άντρες δεν κάνουν στην Ελλάδα καριέρα στο Δημόσιο! Εκεί ισχύει το πελατειακό καθεστώς της οικογενειοκρατίας, αναξιοκρατίας και κομματοσκυλοκρατίας, που να μπει άξιος άνθρωπος με το σπαθί του;

Πως να οργανώσει ελληνική μυστική υπηρεσία τέτοιο τζέημσμποντικό σενάριο ρε παιδιά; Αυτοί είναι ικανοί να κάνουν άντερκάβερ αποστολή με τις ταμπελίτσες με το όνομά τους καρφιτσωμένες στο σακάκι τους! Μίμης Λούφας (Mimis Loufas) Εχτελούνται μυστικαί επερεσίαι (ΚYP).


Κύριοι της ΜΙΤ, ξεχάστε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου