3/10/10

Αγάπα με! Έστω και με το ζόρι!






O βιασμός είναι ίσως η αποκρουστικότερη μορφή βίας. Μία εγκληματική πράξη που τραυματίζει ταυτόχρονα σώμα και ψυχή. Ο βιαστής, σε αντίθεση με τον δολοφόνο, σπάνια επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.

Αυτά ισχύουν στην εγκληματολογία φυσικά, γιατί στην πολιτική αλλάζουν ριζικά τα δεδομένα. Ναι, βιασμοί παρατηρούνται και στην πολιτική! Δυστυχώς όχι μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, αλλά και στην αχ-τόσο-υπέροχη-Δημοκρατία-μας!

Αυτήν την εποχή βιάζεται στην χώρα μας το μέρος της κοινωνίας που δεν αισθάνεται τον βιασμό σαν σωτηρία!


Ακριβή νούμερα δεν γνωρίζω, αλλά ένα x% της κοινωνίας σώζεται, ένα άλλο x% βιάζεται. Στην σημερινή μας...διατριβή θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με τα θύματα του βιασμού.
Ήρθε λοιπόν το πασόκ και ασέλγησε δια της βίας πάνω στο x% που...πόνεσαν, μάλιστα όχι μόνο του, αλλά σε πάρτυ με ούζα μαζί με άλλους τρεις. Έβγαλαν τα μάτια τους, τα βγάζουν ακόμα, αλλά αντί να την κάνουν στον αγύριστο όπως οι αξιοπρεπείς εγκληματίες πχ δολοφόνοι, ξαναέρχονται (τι ξαναέρχονται, δεν έκαναν ούτε βήμα από τον τόπο του εγκλήματος) και μας πουλάνε "αίσθημα" ζητώντας την αγάπη μας! Αυτό το ανώμαλο βίτσιο ονομάζεται στην Ελλάδα "Εκλογές".

Σε πηδάω γιατί σ΄αγαπάω! Σε βιάζω για να σε σώσω από την παρθενιά! Φυσικά δεν είναι μόνο το πασόκ, υπάρχει και η νδ, που δεν πρόλαβε να μας "περιποιηθεί" όσο θα ήθελε και καίγεται από αίσθημα για να...επανορθώσει! Αυτή την εποχή γίνεται στα Κέντρα Εξουσίας το έλα να δεις! Έχουν πέσει με τα μούτρα στην δουλειά οι "ειδικοί", από κοινό ψεύτη μέχρι βαρώνο Μυνχάουζεν, από λαοπλάνο μιας χρήσεως μέχρι Γκαιμπελίσκο τεσσάρων εποχών και πέντε ηπείρων, από πρωτάρη απατεώνα μέχρι βιτσιόζο αρχιπαπάρα παπατζή.

Έχουν πέσει πάνω στα αποτελέσματα των κομματικών-μυστικών δημοσκοπήσεων και τραβάνε, όσοι έχουνε, τα μαλλιά τους! Τα ακριβή ποσοστά δυσαρέσκειας του κόσμου δεν τα γνωρίζω φυσικά, αλλά σύμφωνα με κάτι φήμες-φημάρες πρέπει να είναι του...μήκους ενός κανονικού αγγουριού! Το πασόκ και η νδ όπως είναι γνωστό στα ... οπίσθιά μας προτιμούν, σε δεσμούς που σχετίζονται με αγγούρια, παραδοσιακά την...ενεργή απόδειξη αγάπης! Δίπλα στους εγχώριους ειδικούς του δουλέματος εργάζονται όλη τη μέρα ξένοι επικοινωνιολόγοι, κοινωνιολόγοι, δουλευτές και επεξεργαστές και προπαγανδιστές. Το βράδυ πιάνουν βάρδια και οι...σκοταδιστές.

Σκοπός όλων είναι ο... εθελοντικός βιασμός του ψηφοφόρου, για να σωθεί ο δικομματισμός! Το Βήμα της Κυριακής δημοσίευσε μια από τις συνταγές που θα μπορούσε να έχει απήχηση στις μαζοχιστικές τάσεις του λαού.




"Από το μίσος στο χάος. Φθινοπωρινά σενάρια πολιτικής και κοινωνικής αποσταθεροποίησης. Διαθέσεις ψήφου διαμαρτυρίας και «τιμωρίας» καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις για τις περιφερειακές εκλογές"


Αχά! Από το μίσος στο χάος! Αυτό μάλλον προέρχεται από τον ίδιο μαλάκα που εφεύρε το "ή σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα".



...."Σημαντικά τμήματα της κοινωνίας εμφανίζονται οργισμένα, αποδίδουν ευθύνες στα κόμματα εξουσίας και τείνουν να κυριαρχηθούν από διάθεση καταδίκης. Το χειρότερο είναι ότι οι δημοσκόποι ανιχνεύουν την ανάπτυξη συνθηκών κοινωνικού μίσους, οι οποίες αν επικρατήσουν θα διαμορφώσουν περιβάλλον τυφλών συγκρούσεων. Η εμπειρία των Δεκεμβριανών του 2008, αλλά και η ατμόσφαιρα έντονης αμφισβήτησης που εκφράσθηκε με τρόπο άκρως επιθετικό στις αρχές του περασμένου Μαΐου όταν οι δυστυχείς τραπεζοϋπάλληλοι της Μarfin Βank κάηκαν και απειλήθηκε εισβολή διαδηλωτών στο Κοινοβούλιο, καθιστά τις ανησυχίες βάσιμες. Τελευταία μάλιστα η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων και όσα τη συνόδευσαν επιβεβαιώνουν επιθετικές διαθέσεις, ακόμη και από επαγγελματικές ομάδες χωρίς αγωνιστικές περγαμηνές"....


Βάσιμες ανησυχίες λοιπόν, οι οποίες δεν ήταν βάσιμες πριν, αλλά γίνανε τώρα εν όψει εκλογών, και μαζί σαν προσφορά μια τεράστια μπαρουταποθήκη με αναμένο φυτίλι: Διάθεση καταδίκης, κοινωνικό μίσος, τυφλές συγκρούσεις, καμμένοι υπάλληλοι, εισβολή στην Βουλή! Εγώ προσωπικά τρέμω! Εσείς;


"Σύμφωνα πάντα λοιπόν με τις τελευταίες έρευνες των διαθέσεων της κοινής γνώμης, εκτιμάται ότι σημαντικά τμήματα του πληθυσμού πιθανώς να κινηθούν αλλοπρόσαλλα στις προσεχείς εκλογές, χωρίς κομματική πυξίδα, παρά μόνο με διάθεση τιμωρίας τόσο της κυβέρνησης όσο και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τόσο οι υποψήφιοι του ΠαΣοΚ όσο και της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώνουν ισχνά ποσοστά. Ειδικώς στην Περιφέρεια της Αττικής όπου αναμετριούνται τρεις υποψήφιοι προερχόμενοι από τον χώρο του κυβερνώντος κόμματος οι προβλέψεις είναι επισφαλείς και ο κατακερματισμός φανερός. Οπως βεβαίως και η διάθεση αποχής από τις εκλογές. Γενικώς καταγράφεται διάθεση κατάθεσης ψήφου διαμαρτυρίας και τιμωρίας. Αρκετοί πολίτες εμφανίζονται διατεθειμένοι να προσπεράσουν τις θεωρούμενες κομματικές επιλογές, δείχνουν πρόθυμοι να επιλέξουν μοναχικές υποψηφιότητες και δεν είναι απίθανο να δώσουν αποτέλεσμα άκρως προβληματικό, ιδιαιτέρως για την κυβέρνηση. "


Αλλοπρόσαλλα λέει ο επιστήμων, το περιεχόμενο όμως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Και τώρα φτάνει η ώρα του Μπαμπούλα!


"Τυχόν επικράτηση τέτοιων τάσεων θα ενισχύσει την εκδοχή του χάους. Ενα δυσμενές για την κυβέρνηση αποτέλεσμα θα θεωρηθεί ότι συνιστά ευθέως αμφισβήτηση του μνημονίου αλλά και των προσπαθειών σταθεροποίησης. Ετσι πιθανώς να ερμηνευθεί και από τις αγορές, οι οποίες διψούν για κακά νέα από την Ελλάδα και είναι έτοιμες να αποδεχθούν το χειρότερο σενάριο. Στην περίπτωση αυτή η προσέγγιση των διεθνών αγορών θα δυσκολέψει, η εφαρμογή του μνημονίου θα αντιμετωπίσει πολύ περισσότερες αντιδράσεις και σταδιακά όσο θα εντείνεται η καχυποψία για την ελληνική υπόθεση τόσο θα τείνει να επικρατήσει η εκτίμηση μιας τρελής πορείας προς τον γκρεμό και την επιδιωκόμενη από πολλούς αναδιάρθρωση του χρέους. Με άλλα λόγια, τυχόν επικράτηση ρεύματος αμφισβήτησης στις περιφερειακές εκλογές θα διαμορφώσει περιβάλλον μεγάλης αναταραχής και τυφλών συγκρούσεων, οι οποίες συντηρούμενες στον χρόνο θα επιφέρουν πολιτικό και κοινωνικό χάος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για ολόκληρη την προσπάθεια διάσωσης της ελληνικής οικονομίας. Αποτελεί λοιπόν κεφαλαιώδες ζήτημα η ταχεία αποκατάσταση της ροής του διεθνούς τραπεζικού χρήματος προς την Ελλάδα. Αντιθέτως, αν διατηρηθούν επί μακρόν οι σημερινές συνθήκες υποχρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας, πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις ακόμη και υγιείς θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα. Δεν είναι τυχαίο ότι την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών κ. Δ. Δασκαλόπουλος έθεσε το θέμα στις μεγάλες ιδιωτικές τράπεζες."


Mάααλιστααααα! Τι έχεις Γιάννη, τι είχα πάντα! Θυμάμαι εκείνο που μας λέγανε οι γονείς μας όταν είχαμε επισκέψεις: "Κάτσε καλά ρε μη φας καμμιά ανάποδη! Έχουμε ξένους στο σπίτι!"

Κάτσε καλά μάγκα ψηφοφόρε, έχουμε ξένους και στο σπίτι και έξω από το σπίτι!

Δηλαδή τον έχουν ξεφτυλίσει για καλά τον όρο φόβος! Σου λένε, αφού χέστηκε μια φορά απάνω του ο Έλληνας, θα χέζεται συνέχεια! Ελλάς, Ελλήνων, Χεσμένων θα έλεγε ο Παπανδρέου αν ήταν προκαθήμενος χούντας. Αν λέω, γιατί...δεν είναι. Η επιχειρηματολογία αυτή μου προκαλεί, εκτός από οργή και ντροπή, αναγούλα.

Ο ανήθικος τρόπος αντιμετώπισης της λαϊκής βούλησης και η προσπάθεια καταπάτησης-νόθευσής της με κάθε άτιμο και βαθειά αντιδημοκρατικό τρόπο μου ανακατεύει τα σωθικά.
Αν ο λαός μας, έστω με χεσμένα σώβρακα, ανακαλύψει επιτέλους τον όρο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, θα δώσει στις λέρες-βαμπίρ του ελληνικού πολιτικού βούρκου την απάντηση που τους αξίζει:


Αγγούρια θα πάρετε, ξεφτύλες!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου