30/11/10

Τα "καλά νέα" της εφημερίδας "Τα Νέα"

Να πως δουλεύουν ορισμένες εφημερίδες τον λαό! Απίστευτη ανακάλυψη-ερμηνεία-παραχάραξη της αλήθειας από την εφημερίδα "Τα Νέα" με αφορμή την επιμήκυνση της αποπληρωμής του τροϊκικού δανείου! Εμείς ευχόμαστε να κλείσουν και Τα Νέα μετά από το κλείσιμο του Βήματος, να ησυχάσουμε από την άθλια φιλοκυβερνητική προπαγάνδα της Dolnet!


 Τα καλά νέα 

 

€79,8 δισ. λιγότερα χρεολύσια 

 

Απίστευτο πρωτοσέλιδο των Νέων!

 

Διαβάζει ο τζαμπατζής το πρωτοσέλιδο έξω από το περίπτερο και φανατίζεται: Τι λέτε ρε άχρηστοι για την πασοκάρα και για την προεδράρα μας; Δείτε ρε τι καθαρίσανε σήμερα για την πάρτη μας και υποκλιθείτε!

 

Διαβάζει βιαστικά τα μεγάλα ο άνθρωπος, είναι και το παλιομανταλάκι δεν μπορεί να γυρίσει σελίδα, να την αγοράσει όλη την εφημερίδα για μια σελίδα δεν γουστάρει και καλά κάνει, ούτε λεπτό στο συγκρότημα Λαμπράκη, μένει με τον...θρίαμβο της είδησης.

 

 

ΚΑΛΑ ΝΕΑ!

 

Βέβαια αν την αγόραζε ο άνθρωπος και διάβαζε, και προπάντων καταλάβαινε τι ήθελε να γράψει, τι ήθελε να περάσει ο αρθρογράφος του πασόκ, εεε των Νέων, δεν θα είχε κανένα λόγο να αισθάνεται και τόσο υπερήφανος για το κόμμα που συμπαθεί και τους μηχανισμούς που το στηρίζουν.

Στην εσωτερική σελίδα αναγκάζεται ο λεχρίτης πασοκογράφος να δώσει την πραγματική διάσταση του γεγονότος: Ούτε τα νέα είναι καλά, ούτε λιγότερα χρεολύσια πρόκειται να πληρώσουμε, απλά θα πληρώσουμε περισσότερα, όχι όμως στα 5 αλλά στα 11 χρόνια!

Η μαύρη είδηση γίνεται στο εξώφυλλο με μια ταχυδαχτυλουργική κίνηση πορτοφολά, άσπρη, η αλήθεια διαστρεβλώνεται εκούσια, η απατεωνιά των πουλημένων σοσιαλιστικών φυλλάδων σε όλο της το άθλιο μεγαλείο!


ΚΑΛΑ ΝΕΑ;

 

ΚΑΛΑΜΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου