30/11/10

Συνταρακτικά από την Wikileaks

Wikileaks-Enthüllungen: Amerikaner lästern über deutsche Regierung

Βradley Manning, 23 ετών, το παιδί που έδωσε τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Wikileaks "φρόντησε" και για μας!


Στην φόρα και τα δικά μας "άπλυτα"!


Ψωρονέρια Φθιώτιδος, του ανταποκριτή μας Άνθιμου Καψοκαλύβα.

Σύμφωνα με ημιέγκυρες έως ντιπ στερεμένες πηγές κυκλοφόρησαν και οι αναξιολογήσεις της αμερικανικής πρεσβείας για έλληνες πολιτικούς!

Η δημοσίευση σε τοπική εφημερίδα των Σαλώνων, έκανε πραγματικό σάλο! Συγκεκριμένα φέρεται ο αμερικανός πρέσβης να ξεσαλώνει αναφερόμενος στον πρωθυπουργό:

"Ο κος Παπανδρέου είναι εύπλαστη μάζα από μείγμα ασβεστολιθικής σκόνης και λινελαίου, που γίνεται σκληρή όταν μείνει στον αέρα. Xρησιμοποιείται για να κλείνει μικρές ρωγμές ή για να καλύπτει μικρές ανωμαλίες σε μια επιφάνεια (τοίχο), στα αμερικάνικα γνωστός και ως stokos.

Διακατέχεται από εμμονές σωτηρίας, κάτι που παραλίγο να αποβεί τραγικό για τον μικρό του αδερφό, τον οποίον έσπρωχνε όταν ήταν μικρός συνέχεια μέσα στην πισίνα, για να πέσει μετά να τον σώσει από τον πνιγμό. Τα ίδια κάνει τώρα και με την χώρα του, αλλά χωρίς να μουσκέψει ακόμα το μαγιώ του, αφού τις χώρες μπορείς να τις σώσεις ως γνωστό και πνιγμένες.

Είναι πάντα έτοιμος να σώσει κάποιον, να σκεφτήτε χρησιμοποιεί στο κρεβάτι αντί για μαξιλάρι, σωσίβιο. Ακόμα έχει υποχρεώσει όλους όσους εργάζονται στο Μέγαρο Μαξίμου να προσέρχονται για καλό και για κακό με μπρατσάκια! Την νύφη πάντως την πληρώνει η ασθματική γηραιά γραμματέας του με καμιά τριανταπενταριά τεχνητές αναπνοές με το φιλί της ζωής κάθε μέρα!


Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι ταγμένος υπέρ της Ευρώπης των δυο ταχυτήτων και συμμετέχει σε αυτήν πνευματικά ως...όπισθεν.

Απεχθάνεται να περπατάει ο κόσμος ξυπόλυτος, γι΄ αυτό λάνσαρε το σλόγκαν "όλοι στις κάλτσες"

Για τον υπουργό Υγείας, Λοβέρδο, διαβάζουμε τα εξής:

"Δώστου ψαλίδι, μαχαίρι, πριονοκορδέλα, τσεκούρι, ξυραφάκι ζιλέτ και πάρε του την ψυχή! Κόφτης από τους λίγους! Τελευταία μαθαίνει και γιαπωνέζικα γιατί πρέπει να κάνει στην υγεία χαρακίρι" 

Για την Διαμαντοπούλου είπε ότι "έχει στο βλέμα της κάτι που θυμίζει Ταλιμπάν, και αν ανοίξει το στόμα να μιλήσει θυμίζει καρχαρία. Πιο ζόρικη από την μαύρη που κουβάλαγε μαζί του ο παιδίς Μπους στον δεύτερο πόλεμο του Ιράκ, την μορφονιά την Γκοντολίζα." 

Τα καλύτερα λόγια για τον Πάγκαλο!

"Ο Θίοντορ, ο μπιγκ γκάϋ που μπατ not sky, (αλλά δεν σκάει) τα λέει χύμα όταν δεν είναι μπουκωμένος, αλλά 9 στις 10 είναι μπουκωμένος και δεν λέει τίποτα, άρα ακίνδυνος. Πάντως καλύτερα να του αγοράζεις σπίτια και οικόπεδα (ούτε σαράντα ακίνητα δεν δήλωσε στο πόθεν έσχες του) παρά να τον ταΐζεις" 

Για τον Παπακωνσταντίνου δεν αναφέρθηκε, αναφέρθηκε όμως σε κάποιον "ευνούχο της τρόϊκας" χωρίς να τον ονομάσει και αφού δεν τον ονόμασε δεν μπορούμε να συμπεράνουμε ότι αυτός είναι ο Παπακωνσταντίνου. Συγνώμη που δεν θα πούμε τίποτα για τον φλώρο, στείλτε sms στην πρεσβεία και ξεχέστε τους.

Για τον Πεταλωτή είπε ότι "έχει φουσκωμένο πρόσωπο, ίσως χτυπάει μπότοξ, αλλά όχι σίγουρα πράγματα, μπορεί να είναι και εκ φύσεως αποκρουστικός". 

Για τον Παμπούκη έδωσε πάντως ρέστα: 

"Ταχύτατος πολιτικός! Σπάνια θα τον δεις, συνήθως βλέπεις την σκόνη που αφήνει πίσω του. Τον γνώρισα τυχαία στο ράλλυ της Μόντζα. Γειά σας κύριε Παμπούκη, του λέεω, γυρίζει, με χαιρετάει, γειά σας κύριε πρέσβη, τι μου κάμνετε, η κυρία, τα παιδιά; Όλες οι κυρίες και τα παιδιά καλά, δόξα τον μορμονικό Θεό, του λέω, πως από δω; Ε, κύριε πρέσβα, η ταχύτης το χόμβυ μας, τι να κάνουνε, μου λέει χαμογελαστός και συνεχίζει: Ρε συ πρέσβη, καλά που σε βρήκα. Έχω κάτι περιοχούλες και γαμώ τις περιοχές στον Αστακό, στην Γαρίδα και στην Μακαρονάδα βόνγκολε ρε. Σου λέω φιλέτα πράγματα! Ξέρεις κανέναν να χτυπήσει καμιά φασττρακιά, να βγάλουμε κάνα φράγκο που μας έχει ταράξει η τρόϊκα στο δώσε και σώσε; Και μέχρι να τα πει όλα αυτά, κάπνισε ένα πακέτο τσιγάρα! Πολύ θεριακλής ο υπουργός" 

 Η τοπική εφημερίδα των Σαλώνων, "Χωρίς σάλιο", θα δημοσιεύει την συνέχεια της αναξιολόγησης των ελλήνων πολιτικών στο αυριανό της τεύχος. Μη το χάσετε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου