21/12/10

Ρομπόπουλος: Είμαι παικταράς αλλά δεν με βάζει λεπτό μέσα!

http://www.agelioforos.gr/files/KAMILALIS/robopoulos3.jpg

 Θωμάς Ρομπόπουλος, βουλευτής-ρόμπα του πασόκ, ναις, κουλοχεροσηκώνης της τροϊκικής κυβέρνησης, βολεμένο, υπέρβολεμένο μέλος της ελληνικής κοινωνίας (δεν ξέρει τι έχει ο σοσιαλιστής τσέπης):

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, έχω ζητήσει ραντεβού με τον πρωθυπουργό κι ακόμη δεν μου έχει απαντήσει. Είναι σα να παίζω ποδόσφαιρο σε μια ομάδα και να μην με αφήνουν να αγγίξω τη μπάλα»

 Ερασιτέχνης στην πολιτική ο Θωμάς, παίζει για την τιμή των όπλων. Τόνε βάλανε να συμπληρώνει το ρόστερ, αλλά δεν τον βάζουν λεπτό να παίξει, να δείξει το παιδί το ταλέντο του. Κακούργε κύριε προπονητά και αχ που είσαι ρε Αλέφαντε!

Έχει ζητήσει από τον προπονητή ραντεβού ο Θωμάς, αλλά χέστηκε ο προπονητής για τους πιτσιρικάδες τους ερασιτέχνες! Σέρνεται και η ομάδα, που να βρει καιρό ο άνθρωπος;

Έτσι ξεσκίζεται ο Θωμάς στην προπόνηση και ας βρίσκεται σχεδόν πάντα εκτός αποστολής...
Για το θέμα των μειώσεων των μισθών και των συντάξεων, τις "αναίτιες" ντε, όχι τις...καλές, ο Θωμάς έχει πάρει ξεκάθαρη θέση:

«συνειδησιακά δεν θα μπορούσα να δεχθώ τις αναίτιες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις»

Δηλαδή, για να το πούμε πάλι ποδοσφαιρικά που νογάει ο καθένας μας, μας λέει τα εξής ο Θωμάς: Ντάξει, κανένας δεν χαίρεται άμα πέσει η Λάρισα, αλλά αφού πρέπει να πέσει κάποιος, χέστηκα!

Συνειδησιακά, λέει ο Θωμάς, άρα τον έχει συλλάβει μια χαρά τον "αναίτιο" υποβιβασμό των  εργαζόμενων και των συνταξιούχων με την ερασιτεχνική του συνείδηση. Δεν θα μπορούσε να τον αντέξει, αλλά τον αντέχει με το ζόρι, ίσα ίσα που κρατιέται, την βγάζει δεν την βγάζει μέχρι να έρθει ο προπονητής στο ραντεβού.

Αλλά ο Θωμάς είναι παιδί μάλαμα, δεν κρατάει κακία στην τεχνική ηγεσία της ομάδας:

«Ας δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση και ας υπερψηφίσουμε τον προϋπολογισμό»

Η ευαισθησία των αναπληρωματικών σε όλο της το μεγαλείο! 
Η αναισθησία των αργόσχολων τακτοποιημένων με τον λαϊκό Γολγοθά!
Η μεγαλοψυχία των βολεμένων καθηκιών με τα ακόμα μεγαλύτερα καθήκια!

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου