3/1/11

Πλήρωνε λοιπόν να σου αλλάξουνε τα φώτα!

Ακριβότερο ρεύμα από 1/1, για 5.566.744 νοικοκυριά
Έως και 11,1% είναι από σήμερα ακριβότεροι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ για 5.566.744 μεσαία και χαμηλόμισθα νοικοκυριά καθώς και για τους αγρότες, ενώ φθηναίνει κατά 8,5% το ρεύμα για 91.402 καταναλωτές με υψηλά εισοδήματα.

....

Τις υψηλότερες ανατιμήσεις 11,1% θα κληθούν να πληρώσουν 2.688.713 οικιακοί καταναλωτές που καταναλώνουν μέχρι 800 κιλοβατώρες το τετράμηνο. Πρόκειται κυρίως για φτωχές οικογένειες, συνταξιούχους, ζευγάρια και φοιτητές που ζούνε σε μικρά διαμερίσματα.

Για 2.878.031 «μεσαίες» οικογένειες, οι οποίες καταναλώνουν από 1.000 μέχρι και 2.000 κιλοβατώρες, οι αυξήσεις κυμαίνονται ανάλογα με την κατανάλωση από 1,4% έως 3,1%. Επίσης, 207.710 αγρότες θα πληρώσουν ακριβότερα κατά 6,1% τον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Ευνοημένοι από την απόφαση της υπουργού ΠΕΚΑ είναι οι ευπορότεροι που καταναλώνουν ηλεκτρικό ρεύμα πάνω από 3.001 κιλοβατώρες το τετράμηνο, καθώς το σχετικό τιμολόγιο μειώνεται 8,5%. Οι 91.402 κατοικούν σε βίλες με πισίνες, πολυτελή διαμερίσματα κ.λπ, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Έθνους.

Επιπλέον, επωφελούνται και πάνω από 1,8 εκατ. εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς ανάλογα με την κατανάλωση και το τιμολόγιο στο οποίο ανήκουν θα έχουν μειώσεις από 3,2% μέχρι και 17,3%....από το tvxs


http://4.bp.blogspot.com/_W5trua-zc5o/S9WhrQgDFWI/AAAAAAAAANI/yer8CBGSWJI/s1600/theioisam.jpg

Δεν χωράει αμφιβολία, είναι ακριβώς όπως μας λέει η κυβέρνηση: Σωτηρία της χώρας και πρώτα ο πολίτης.

Ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι ένα πιστό αντίγραφο του Μνημονίου και ενδεικτικό του "πνεύματος της εποχής": Τα μαζεύω από τους πολλούς που έχουνε λίγα και τα δίνω στους λίγους που έχουνε πολλά.

Η δικαιολογία βρίσκεται πάντα, ναι πάντα, στο...συμφέρον της χώρας και ιδιαίτερα στο συμφέρον του μαλάκα που καλείται να πληρώσει την λυπητερή. Πνίγουμε τον πνιγμένο στο όνομα της σωτηρίας του από τον πνιγμό!

Σώζουμε πατρίδες, οικονομίες, βιομηχανίες, τράπεζες, το κοινό νόμισμα, την Ευρωπαϊκή Ένωση, σώζουμε γενικά κάθε παρτίδα με τον ένα και μοναδικό τρόπο μοντέρνας σωτηρίας: Τα βουτάμε από τον φουκαρά και τα χώνουμε στον παραλή...

Δεν υπάρχει άλλη μέθοδος, μονόδρομος η ανακατανομή από κάτω προς τα πάνω. Δεν χρειάζεται να εμβαθύνουμε, η πρωτουσία της πολιτικής που ακολουθεί το πασόκ υπό την (κατ)αιγίδα της τρόϊκας βρίσκεται σε κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ.

Το 2011 ξεκινάει ακριβώς από το ίδιο λαοσωτήριο σημείο που σταμάτησε το 2010: Περικοπές, ακρίβεια, ανεργία, ανισότητα, φτώχεια, αυξήσεις όλων των χαρατσιών. Η αφαίμαξη του λαού δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ...

Εκτός και αν σηκωθεί ο ραγιάς και περάσει τους πρασινοκάθηκες στο... ιδιαίτερο...δια ταύτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου