3/1/11

Προεδρικές ευχές για ένα χαρούμενο βράδυ....

http://foxnews.gr/wp-content/uploads/cache/1973_NpAdvSinglePhoto.jpg

Γνήσιο προϊόν του ντόπιου δικομματικού αχουριού ο πρόεδρος της ελληνικής δημοκρατίας, Παπούλιας. Γέννημα θρέμμα του πασόκ, άβουλος υπογράφων, πειθήνιο όργανο της παπανδρεϊκής κυβέρνησης, βγήκε να μας πει τα προεδρικά κάλαντα μετά από διαδοχικές κράμπες στα δάχτυλα από υπογραφές κάτω από αμέτρητα προεδρικά διατάγματα-μαϊμού κατά της κοινωνίας.

Τι μας είπε ο Κάρολος του πασόκ και της νδ;

Ότι "πέρασε μία δύσκολη χρονιά και έρχεται μία ακόμη δυσκολότερη"


Ζορίστηκε αυτή τη χρονιά που μας πέρασε ο Παπούλιας, το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι αν το τράβηξε ή αν το έσπρωξε το ζόρι ο πρόεδρος. Θα έρθει και μια δυσκολότερη μάλιστα χρονιά, είπε ο Αρχιναίς της ελληνικής (τέλος πάντων) δημοκρατίας (αγγούρια καλυβιώτικα), χωρίς να μας κάνει γνωστό σε ποιόν τομέα θα υποφέρει περισσότερο ο ίδιος.


Στην συνέχεια μας πλάκωσε στην διάγνωση των αιτιών της κρίσης με τον κυνισμό που διακρίνει κάθε επίσημο εκφραστή του δικομματισμού: 

"Ο ελληνικός λαός πληρώνει βαρύ τίμημα για την κακοδιαχείριση και τις αμαρτίες δεκαετιών. Για την απληστία και τις ατέλειες του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος, για τις αδυναμίες της Ευρώπης αλλά και για τα λάθη και την αμεριμνησία τη δικιά μας, του πολιτικού κόσμου της πατρίδας μας, του οποίου μέρος είμαι και εγώ"

Για σταμάτε ρε συ Κάρολε! Τι πα να πει, ο λαός πληρώνει τις αμαρτίες σας, την κακοδιαχείρησή σας, την απληστία σας, τις ατέλειές σας, τα λάθη σας και την αμεριμνησία σας; Από που κι΄ως που πληρώνουν σε μια δημοκρατία, ή σε οποιοδήποτε άλλο μη ολοκληρωτικό πολιτικό σύστημα, τα θύματα τα εγκλήματα των ενόχων;


Γιατί να πληρώσω εγώ ρε Παπούλια την δική σου την γκέλα; Πως την είδες εσύ δηλαδή, ότι εγώ είμαι ο μαλάκας που εγγυούμαι με την προσωπική μου τιμωρία την δικιά σου ασυλία; Τι μας λες ρε συ Κάρολε; Έκανες σφάλμα; Ε μάστα και πήγαινε στην ευχή οποιανού Θεού θέλεις, μη με μπλέκεις εμένα με τις γκάφες σου, Κάρολε! Ή κλείστο το αχούρι της Βουλής, μέχρι να λογοδωτήσουν και να μπούνε μέσα και να βλέπουν όξω τα λαμόγια!



Λέει στην συνέχεια ο πρόεδρος: "Συμμερίζομαι την αγωνία των πολιτών, που γίνονται φτωχότεροι και βυθίζονται στην ανασφάλεια", γιατί αν δεν συμμεριζότανε τον φουκαρά τον πολίτη ο Παπούλιας, δεν θα γινότανε βλέπεις φτωχότερος, αλλά ευτυχώς τον συμμερίζεται και έτσι βυθίζεται πιο ευχάριστα στην ανασφάλεια, άσε που μοιράζεται με κοτζάμ πρόεδρο την αγωνία του! Δεν μας χέζεις ώρε Άννα Νταλάρα μετά συζύγου, λέω γω!


Στην συνέχεια γράφει ο Κάρολος! Μια πρόταση που γεμίζει με την μία όλες τις χωματερές! Θαυμάστε μύνημα Ανώτατου κρατικού Άρχοντα:

"Βλέπω τα αδιέξοδα της νέας γενιάς που κληρονομεί από τις προηγούμενες ένα τεράστιο χρέος"

Τι βλέπεις; Από τις προηγούμενες γενιές  κληρονομεί τα αδιέξοδα η νέα γενιά, πρόεδρε; Μα τόσο στραβομάρα; Εσύ δεν μας έλεγες πριν, ότι εσείς την θριαμβεύσατε την αρπαχτή; Τις ευθύνες σας κύριε Παπούλια, τις τραβηχτικές σας με την συνείδησή σας, όση έχει μείνει, και τις τραβηχτικές σας με τον νόμο παρακαλώ. Η νέα γενιά δεν κληρονόμησε τίποτα από τις προηγούμενες, η νέα γενιά καταδικάστηκε από τον πολιτικό συφερτό του συναφιού σας, η νέα γενιά καλείται να πληρώσει τα δικά σας τα σπασμένα. Αλλού αυτά Παπούλια!

Στην συνέχεια ο πρόεδρος αισθάνθηκε ένα μικρό πρόβλημα θλίψης, γιατί όπως είπε "η σκέψη του είναι στους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερο ανάγκη, που υποφέρουν από ασθένειες, από μοναξιά, από ανέχεια" και ότι "πρέπει να θυμάται η κυβέρνηση ότι, ειδικά στην κρίση που περνάμε, κοινωνική συνοχή δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς κοινωνική δικαιοσύνη", αλλά του πέρασε μάλλον γρήγορα η κρίση του πρόεδρου που είχε ξεχεριαστεί να υπογράφει τα σχετικά προεδρικά διατάγματα. Τώρα ξαφνικά τον έπιασε η σκασίλα για την κοινωνική δικαιοσύνη τον πρόεδρο! Τώρα που που πήγε η κοινωνική δικαιοσύνη περίπατο και αντικαταστάθηκε από τον σοσιαλισμό, τώρα ζητάει και ρέστα κοινωνικής συνοχής ο πρόεδρος της...ποιανής;
 
Στην συνέχεια μάλιστα εξέφρασε ο Κάρολος και τον θαυμασμό του "για την αντοχή και την ωριμότητα που δείχνει ο ελληνικός λαός σε αυτές τις εποχές της κρίσης"!

Ούτε αντοχές υπάρχουν, ούτε ωριμότητα, κύριε Παπούλια! Απόδειξη για του λόγου το αληθές είναι, όσον αφορά τις αντοχές, η συρρίκνωση της αγοράς, και όσον αφορά την ωριμότητα του λαού, η παραμονή του πασόκ στην εξουσία. 

Και ότι στο πόστο του Προέδρου της Δημοκρατίας βρίσκεστε εσείς ο ίδιος, κύριε Παπούλια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου