1/2/11

Μέτρα, νέα μέτρα, κι΄άλλα μέτρα....

http://www.naturheilpraxisweber.de/images/blutegel.jpg

Δεν ήταν φυσικά και αναμενόμενο ότι θα σταμάταγαν να μας πίνουν το αίμα όσο τους ανεχόμαστε και δεν βγαίνουμε στους δρόμους, να τους πάρουμε με τις πέτρες! Έτσι η αναγγελία των ερχόμενων μέτρων που προτείνει το Ecofin για την χώρα μας δεν εκπλήττει κανέναν!

"Σωτηρία α λα σοσιαλίστα" λοιπόν, με απανωτές σφαλιάρες σωτηρίας, να μη προφταίνεις να δεις από που σού ΄ρχεται!

Πρόσθετα μέτρα και για το 2012, σκοινί-κορδόνι: Άντε πάλι αύξηση του ΦΠΑ, άντε περικοπές στα επιδόματα ενεργίας (!!!), άντε πάγωμα των συντάξεων, άντε έμμεσοι φόροι και στα ΜΗ αλκοολούχα ποτά, άντε και κάτι απολυσούλες στο Δημόσιο, άντε και αυξησούλα στον φόρο ακινήτων, άντε κοψιματάκια στις ΔΕΚΟ, άντε κάτι τερατάκια-επιχειρησιακές συμβάσεις που δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Ότι ποθεί η καρδιά του νεοφιλελεύθερου ταλιμπάν!

Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, ότι η εποχή που έτρωγε ο καπιταλισμός το καταπέτασμα αλλά σου πέταγε να γλύψεις και κάνα κόκκαλο, ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Σήμερα δεν δίνουν πια πεντάρα για "κοινωνικές συνοχές" και κράτος πρόνοιας, σήμερα τα θέλουν όλα και με την μία!

Η αφαίμαξη της κοινωνίας ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ από μόνη της, τα παράσιτα δεν γνωρίζουν άλλο τρόπο επιβίωσης εκτός του παρασιτισμού. Όσο ο κόσμος τα ανέχεται, θα βρίσκονται εκεί.

Δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάποιον εξωραϊσμό της φτώχειας ή σε αναβάθμιση της εξαθλίωσης που μας σερβίρει η πράσινη μούργα! Σωτηρία της χώρας είναι η σωτηρία των μελών της κοινωνίας, του λαού και όχι η σωτηρία των δανειστών, των τραπεζών και της εργοδοσίας.

Δεν υπάρχει καμμία λύση που δεν προϋποθέτει το τσάκισμα της τροϊκικής κυβέρνησης! Το πρώτο βήμα για την πραγματική σωτηρία της χώρας είναι η εκδίωξη της πράσινης λέρας από την εξουσία! Δεν υπάρχει περίπτωση νέας αρχής, νέου ξεκινήματος, με τους διεφθαρμένους
λεχρίτες του δικομματισμού στο τιμόνι της χώρας.

Η κυβέρνηση των γιωργάκηδων και των παγκαλαίων θερίζει εδώ και δεκαέξη μήνες την ζωή μας και σαρώνει τα όνειρα των παιδιών μας! Φτάνει!

Είναι στο χέρι μας να τους τελειώσουμε! Και είναι σαφώς ευκολότερο από ότι σε Τυνησία και Αίγυπτο μαζί! Εάν το θέλουμε πραγματικά, οι παπανδρέοι και οι λοιποί "αδιάφθοροι" είναι μέσα σε μια εβδομάδα παρελθόν!

Η ανατροπή του πράσινου εκτρώματος δεν είναι πλέον πολιτική επιλογή, αλλά ο αγώνας επιβίωσης που γεννάει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου