1/2/11

Ρέππας, ο πράσινος Ζορρό

Ρέππας: «Δολιοφθορέας ο τζαμπατζής» 

Δολιοφθορείς και τζαμπατζήδες, κατά τον Ρέππα, οι επιβάτες και οδηγοί που δεν πληρώνουν, διαμαρτυρόμενοι με αυτόν τον τρόπο για τις αυξήσεις των τιμών σε λεωφορεία, μετρό, διόδια και τραίνα!

Αντικοινωνικοί, χαρακτηρίζονται από τον υπουργό - που βρίσκεται στον κόσμο του - οι παραπάνω...δολιοφθορείς, σε αντίθεση φυσικά με την κυβέρνηση η οποία θεωρείται λόγω της αύξησης των εισητηρίων...κοινωνική.

Ο υπουργός επιτέθηκε και στους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες που τολμούν να κατέρχονται σε απεργία με την εξής καταπληκτική πρόταση:

"Δεν κουνάμε ποτέ το δάχτυλο μας στους εργαζόμενους αλλά ταυτόχρονα απαιτούμε να μην δείχνουν την γροθιά τους στην κοινωνία"

Που να κουνήσει ο Ρέππας δάχτυλο στους εργαζόμενους την στιγμή που τα έχει χώσει όλα, άντε να μη πω τώρα σε ποιό μέρος του σώματος των εργαζομένων!

Και τώρα τον έπιασε τον Ρέππα καΐλα και για την κοινωνία! Την κοινωνία που την έχουν βάλει κάτω και της δίνουν εδώ και μήνες να καταλάβει!

Απίστευτοι αυτοί οι άνθρωποι!

Τα μέτρα της κυβέρνησης, όλα τα μέτρα, είναι για το υπουργικό λαμόγιο των Μεταφορών αναγκαίο κακό για την σωτηρία της χώρας. Όλοι χάνουν κάτι στην προσπάθεια που κάνει το πασόκ να σώσει (που να μη σώσει) την χώρα, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, είπε στην συνέχεια ο απίθανος αυτός κύριος χωρίς ίχνος ντροπής.

Φυσικά παρέλειψε να μας πει ο αρχικοινωνικός κύριος Ρέππας που κόπτεται για την κοινωνία...

....ΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ, αυτήν την εποχή που έχει χάσει ο λαός τα αυγά και τα πασχάλια του και σε πόσο τραγική κατάσταση είναι τα προσωπικά του οικονομικά.

Ε, ρε να μην είμαστε Αιγύπτιοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου