1/2/11

ΜΑΤ: Δεν θα αρρωστήσουμε ποτέ, κουφάλα γιατρέ!

Ενταση έξω από το Υπουργείο Υγείας .

Η πάγια τακτική του πράσινου σοσιαλισμού στις...συνδιαλλαγές του με τον ψηφοφόρο, που έκανε (ή όχι) την γκέλα να ρουφήξει τις μπαρούφες που του χώνανε κατά την διάρκεια του μεγάλου προεκλογικού ψέμματος και να τον φέρει στην εξουσία με την ψήφο του: Ξύλο!

Ξύλο στην Κερατέα, ξύλο στις διαδηλώσεις, ξύλο στους φορτηγατζήδες, ξύλο στους δασκάλους, ξύλο σε φοιτητές. Ξύλο και χημικό, οι πρώτες ύλες του κυβερνητικού διαλόγου με τον λαό.

Σήμερα την πληρώσανε οι γιατροί! Οι εκπρόσωποι των γιατρών που εργάζονται σε νοσοκομεία και κλινικές, όπως και οι εκπρόσωποι των ιατρικών συλλόγων που ζήτησαν να τους δεχτεί ο λοβιτούρας ο Λοβέρδος στο υπουργείο υγείας, βρέθηκαν προ αποφασισμένων  ένστολων της ΜΑΤαρίας, που...έκανε τελικά το "καθήκον" της. Η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Πειραιά έφαγε μάλιστα περισσότερες...εθιμοτυπικές από όσες απαιτεί το μπατσοδαρτικό πρωτόκολο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο!

"Γαμεί και δέρνει" κυριολεκτικά ο σοσιαλισμός στην χώρα μας! Είναι μέσα στο σχέδιο της "απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων", οι κλάδοι να περνάνε ένας ένας να τους κάνουν μαύρους τα ΜΑΤ! Σειρά έχουν οι δικηγόροι και οι φαρμακοποιοί, μη σπρώχνετε, όλοι θα πάρετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου