4/2/11

Τζαμπατζή, έφτασε η ώρα σου!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUXkB9KFlNomsxdcysdA3Ey9pNMyvcLujA4RRaxPUnzdpe-Foqrcqy8YrPp45dDG8fV8LSpuuuhey0bO4omXJyEasU_9ODAr3UAv2I947q-Eu2qgtVmQ216ieD_Uddfy64vvxPHfvvKnZu/s320/Condoms1.jpg


Με διαδικασίες εξπρές ποινικοποιεί η κυβέρνηση τη μη πληρωμή εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες. Έθνος

Επιτέλους!

Δεν γινότανε να άφηνε η κυβέρνηση τους τζαμπατζήδες να ταξιδεύουν ατιμώρητοι και αποφάσισε επιτέλους την ποινικοποίηση του "δεν πληρώνω"!

Επιτέλους!

Το "δεν πληρώνω" είναι κατά τον γ.γ του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Διχτύων, Χάρη Τσιόκα, "ανήθικη πράξη σε βάρος του διπλανού που καλείται να πληρώσει δύο φορές" και θα διώκεται πλέον σαν πλημμέλημα

Επιτέλους!

Η πάταξη της ανηθικότητας του 1,40 ευρώ σε λεωφορεία και μετρό θα αντιμετωπιστεί με φαστ τρακ διαδικασίες τύπου άψε σβήσε!

Επιτέλους!

Η κυβέρνηση συνεχίζει τον αγώνα της κατά των κακώς κειμένων της χώρας! Μετά την πάταξη της φοροδιαφυγής, μετά την παραδειγματική τιμωρία όλων των εμπλεκόμενων στα σκάνδαλα του Βατοπεδίου και της Ζήμενς, μετά την παράδοση των ενόχων για το "μαζί τα φάγαμε" στην δικαιοσύνη, μετά την διελεύκανση όλων των υποθέσεων διαφθοράς, μίζας και ρουσφετιού, έρχεται η σειρά της ανηθικότητας του "δεν πληρώνω".

Επιτέλους!

Ποινικοποίηση για 1,40, φαστ τρακ, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Πλημμέλημα! Μπαμ και κάτω! Και αν δεν υπήρχαν στις τάξεις του πασόκ αρκετοί πρώην "κομμουνιστές" όπως ο Ανδρουλάκης, ο Λοβέρδος, ο Πάγκαλος, η Δαμανάκη κτλ, που αγωνίζονται τώρα στην πρώτη γραμμή του σοσιαλισμού, θα μπορούσε να έπαιζε ακόμα και Γυάρος!

Η κυβέρνηση χτυπάει την αδικία και την παρανομία ακριβώς εκεί που πρέπει: Χαμηλά, κάτω κάτω, στην βάση! Πριν αυτή θεριέψει και γιγαντώσει και άντε μετά να τρέχεις και να μην φτάνεις. Όσο είναι ακόμα μικρή η παρανομία, ευκαιρία να την ξεκάνεις με μια ποινικοποιησούλα. Και όταν καθαρίσεις τους μικρούς, τότε ξεκινάς να πιάσεις και τους μεγάλους.

Στιβαρή και αποφασιστική η κυβέρνηση, εύγε της. Με την βοήθεια των ΜΑΤ, με την αρωγή της δικαιοσύνης, την σύμπραξη των μετανοημένων ενόχων, με τις παράνομες και καταχρηστικές απεργίες, με τις επιτάξεις, με τις κοινοβουλευτικές ακροβασίες, αλλά προ πάντων με την ποινικοποίηση της ασήμαντης λεπτομέρειας, καταφέρνει να επιβάλει, επιτέλους, την πολυπόθητη κάθαρση.

Τρέμε ανήθικε τζαμπατζή στο Κουκάκι-Κυψέλη!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου