4/2/11

ΕΕ, Κυβέρνηση: "Αίγυπτος; Τι είναι αυτό;"

http://ariteta.pblogs.gr/files/f/179104-kamhles.jpg

Φωτο: Μόνο οι καμήλες που γονατίζουν, φορτώνονται! Παλιά αιγυπτιακή παροιμία.
           (Σπόντα για μας. Και νάτανε μόνο το φόρτωμα....)



Μαθήματα "δημοκρατικής ευαισθησίας" και ανθρωπισμού δίνει η ΕΕ, αλλά και η "κάτσε καλά" σοσιαλιστική κυβέρνηση της χώρας μας στην αντιμετώπιση της λαϊκής εξέγερσης στην χώρα του Νείλου!

Ο λαός της Αιγύπτου δίνει μαζικό αγώνα κατά του ολοκληρωτικού καθεστώτος Μουμπάρακ και σύμπασα η "Δημοκρατική Δύση", Αμερική, ΕΕ, Ισραήλ και το κακό συναπάντημα ούτε κιχ! Τσιμουδιά, σκασμός!

Βολεμένοι με το καθεστώς καταπίεσης του δικτάτορα Μουμπάρακ οι παραπάνω αναφερόμενοι, ο καθένας για δικούς του λόγους, γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τα περί ανθρώπινων δικαιωμάτων, τα περί ελευθερίας, δημοκρατίας, τα περί λαϊκής βούλησης και λοιπά πολύχρωμα άλογα, και παρακολουθούν με έκδηλη αδιαφορία την έκβαση του αγώνα!

Η ίδια "ηθική" και από τους "αντιεξουσιαστές" κυβερνήτες μας, σοσιαλιστές μέχρι κόκκαλο και προεδράντζες της σοσιαλτέτοιας Διεθνούς: Σκασμός σαν να κατάπιαν μαζικά σιγαστήρες!

Σου λένε, άσε ρε, δεν λέω καλύτερα τίποτα, μη μας βρει και μας μια τέτοια ανάποδη και μας κλαίνε οι δανειστές!

Έτσι τον κρατάνε κλειστόν τον καταπιώνα τους οι ένδοξοι απόγονοι του απόγονου του απόγονου (Γιώργος Α. Άπαπαπαπάς-Ανδρέας Γ. Άπαπαπαπάς- Γιώργος Α. Άπαπαπαπάς) και
ελπίζουν να μην την δουν...αιγυπτιακά οι ραγιάδες και τους φάνε λάχανο.

Ο αιγυπτιακός λαός τους έχει φυσικά όλους χεσμένους και πολεμάει για την ελευθερία του. Τριάντα χρόνια περίμεναν αυτήν την ώρα, μισή αιωνιότητα! Δεν πτοεί ο χρόνος τον άνθρωπο που παλεύει για την λεφτεριά και την προκοπή του. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για Αιγύπτιο!
Μια άλλη παλιά αιγυπτιακή παροιμία λέει:

Όλοι φοβούνται τον χρόνο. Ο χρόνος φοβάται μόνο τις πυραμίδες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου