6/2/11

Καλώς την τσιμπλού την τρόϊκα

http://www.google.com/hostednews/epa/media/ALeqM5jCi9KM9SzGZi05hklTIJAHqbdicg?size=l

Ξανάρχονται οι παίδες από τας Ευρώπας, οι λεχρίτες της τρόϊκας. 

Οι εκπρόσωποι των νταβατζήδων της ξεπεσμένης χώρας των πάλαι ποτέ υπερήφανων Ελλήνων έρχονται αύριο να εξετάσουν τον πεθαμένο που παριστάνει ακόμα τον ασθενή.

Μια χαρά παιδιά, οι αγιογδύτες της τρόϊκας, φέρνουν και δωράκια, νιβέες και πλαστικές κάλτσες για τις γυναίκες, πολύχρωμες χάνδρες και αναπτήρες ρόνσον-μαϊμού για τους άντρες.

Η εθιμοτυπική ανταλλαγή δώρων και αναμνηστικών προβλέπει τα παραπάνω εξαίσια και εντυπωσιακά από την πλευρά της τρόϊκας και από την μεριά των ιθαγενών μείωση του αριθμού των υπαλλήλων του Δημόσιου κατά 15%, κοψιματάκι τσεκουρίσιο στιςν επικουρικές συντάξεις, τον αφανισμό (μόνο κατά 99-100%, ψιλικά δηλαδή) του επιδόματος των 800 ευρώ τον χρόνο που παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι με εισόδημα κάτω των τριών χιλιάδων τον μήνα, και επειδή είναι σχετικά λίγα αυτά που πρέπει να πάρουν, λένε να βάλουν και τον 13ο και 14ο μισθό του ιδιωτικού τομέα μέσα, να πατσίσουν!

Έχτακτα!

Η κυρά Αρσέναινα, η τραπεζομάνα υπουργός Εργασίας, γνωστή και με το αθώο χαϊδευτικό "πατσαβούρα της τρόϊκας", κατά κόσμον (πα)Λούκα Κατσέλη, τα πήρε στις...αμασχάλες όταν άκουσε ότι μας πιέζει η τρόϊκα και κάνει αυτή ότι θέλει.

Η κυβέρνηση, έτσι όπως την βλέπετε, μονάχη της, μόνη και έρημη, κυβερνάει την Ελλάδα και όχι η τρόϊκα, είπε στον αγαθό δημοσιογράφο που το έχαψε αμάσητο.

Πάντως η δήλωση της Κατσέλη δεν απέχει και πολλά έτη φωτός από την (γονατισμένη) πραγματικότητα!  Η φωτογραφία είναι ένα μοναδικό ντοκουμέντο-απόδειξη ότι όντως η κυβέρνηση κυβερνάει και η τρόϊκα είναι εκτός αποστολής στην εξέδρα.

Όπως βλέπουμε οι έλληνες υπουργοί αντιδρούν στις μουρμούρες και τα παράπονα των ανθρώπων της τρόϊκας (δεν μας δίνουν να φάμε, δεν μας προσφέρουν καρέκλες, πάντα όρθιοι δουλεύουμε, δεν μας ακούνε, μας βαράνε κτλ) με τα λόγια: (προσέξτε την έκφραση)

Άσταδιάλα ρε ζεβζέκια ψωμόλυσσες, που δεν σας δίνουμε να φάτε και έχετε αδειάσει δυό ταψιά κεφτεδάκια με πατάτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου