12/2/11

Θύμωσε η κυβέρνηση; Ουυυ, ο Λοβέρδος έσπασε μάλιστα και ένα βάζο!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijHeiW5Rszev4VGrzsS2nD-SRhbeaDzAtmEfJRp5gTtFw_IP-MehiuhIfsuCL0shI848owtFaORvQTRBecL1E2-ASF7NCwJx1IKtQKIT9MXKCF3Qij4rRkzicV2OocsoMBU7OAFHP7Kec/s400/Captain_Cook.gif

Τα βάλανε ξαφνικά με την τρόϊκα οι Πεταλωτήδες, οι Ρέππες και οι άλλες υπουργάντζες της πασόκας!

Άπαπαπαπαπα, δεν είναι πράγματα αυτά, και σα δε ντρέπονται κοτζάμου τρόϊκες άνθρωποι, φτου τους, τους σιχαμένους, απαράδεκτοι!

Σηκώθηκαν και κάτι λιγότερο μπουχέσες, απ΄ ότι ο ευνούχος της τρόϊκας, ο φλώρος ντε, ο οικονομικοακρίδας. Κάτι ψωμομένα πασόκια από τα πίσω έδρανα και είπαν να πάνε στο ξενοδοχείο των δουνουτοσκατάδων και σία και να τους κάνουνε τόπι στο ξύλο, αλλά επικράτησε στο τέλος η λογική του κεφάλαιου και ο διεθνής σοσιαλιστικός ραγιαδισμός της  SOSιαλιστικής Διεθνούς (Άνευ Μπεν Αλί και Μουμπάρακ, άντε και στα δικά μας).

Η "κρίση αξιοπρέπειας" έπιασε την κυβέρνηση ακαριαία! Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από τότε που βγήκαν τα παλιοτόμαρα των τροϊκονταβατζήδων, με ύφος τριανταπέντε εγγλέζων λόρδων αποικιοκρατών, στους δέκτες μας, για να μας φτύσουν και δημοσίως. Μόνο 13 ώρες χρειάστηκε το σοσιαλιστικό φιλότιμο για να "θιχτεί" και η πράσινη αξιοπρέπεια για να τα πάρει στο κρανίο!

Αρκετά πια, λένε τα τσατισμένα πασόκια, τους έχουμε ανάγκη αλλά δεν θα μας πηδήξουνε κιόλας. Τα πάντα έχουν όρια! Να το βουλώσουνε λοιπόν, γιατί εδώ είναι κυβέρνηση πασόκ που παίρνει εντολές μόνο από τον "Ελληνίδες, Έλληνες, λαέ της Σιέρρα Μάδρε, λαέ της Σιέρρα Μορένα" και όχι από τυχάρπαστους, μισητούς εταίρους, σύμμαχους, φίλους και σωτήρες.

Ο ξαφνικός....νευρικός κλονισμός των -επίσης ξαφνικά, "αγέρωχων" και "αξιοπρεπών"- κυβερνητών ημών, αλλά και η πράγματι "παράξενη" συμπεριφορά της τρόϊκας, μάλιστα σε αυτή την κρίσιμη (για τα ενδιαφέροντα των δανειστών) καμπή της ξεπούλας, πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις!

Ο βραχόκηπος δεν πιστεύει τίποτα που σερβίρεται τόσο βιαστικά και ξαφνικά. Ο βραχόκηπος δεν πείθεται με "εκπλήξεις" στην πολιτική, δεν χάφτει αμάσητα όσα πετάνε οι φυλλάδες και τα κανάλια. Στον κόσμο της κονόμας δεν γίνεται τίποτα στα κουτουρού! Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Να σου φάνε το μεδούλι σου πάνε οι τύποι, όχι απλά να γλύψουνε το κοκκαλάκι σου. Άρα η υπόθεση παραείναι σοβαρή, άρα και άριστα στημένη.

Σικέ φίλοι μου το ξαφνικό...ντέρμπυ μεταξύ των κάφρων της τρόϊκας και των κάφρων του πασόκ! Μην το παίξετε στο στοίχημα! Πέτσινη η κακία που χαρακτηρίζει από χτες τις σχέσεις τρόϊκας και πασόκας , κακία-μαϊμού! Στημένο το παιχνιδάκι, καραστημένο, ούτε οι άρρωστοι παίχτες στις φυλακές δεν ποντάρουν σ΄αυτό!

Πάνω στην κουβέντα, "α, δεν τελειώνει το μνημονιάκι σε τούτη την τετραετία, θα μας πάρει και άλλο", πάνω στην....ξαφνική καΐλα της ψευτοκυβέρνησης για συναίνεση της αντιπολίτευσης, που την είχανε μέχρι χτες πατόκορφα χεσμένη, πάνω στους πρώτους "ψίθυρους" για εκλογές τον Μάρτιο, πάνω σε τούτα τα ωραία και ... ξαφνικά, σκάει δοντάκι η "άγρια" κλωτσοπατινάδα μεταξύ κατοχικών και...κατοχικών δυνάμεων!

Τι γίνεται; Παπατζηλίκι γίνεται! Διλήμματα μπαίνουνε! Το νέο δούλεμα του μαλάκα του ψηφοφόρου προετοιμάζεται. Επικοινωνιακές άθλιες τρίπλες γίνονται. Να γίνει η πασόκα ο ήρωας που πολεμάει τα ξένα τα στρατά, να γίνει ο Κουΐσλινγκ συνώνυμο του ΕΛΑΣ! Πάνε να σηκώσουνε τα νούμερα της πασόκας, αυτό κάνουν! Πάνε να την...ξανακάνουνε σοσιαλιστική εν όψη εκλογών! Το πασόκ είναι το πιο γερό χαρτί στην σημαδεμένη τράπουλα της τρόϊκας, σιγά μην πλακωθούνε και στις μάπες! Μη μασάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου