13/2/11

Ευτυχώς που είμαστε τίμιοι!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4OKLQrHhyb9E5sYc6CUaBOAcVTj6cFE4KqmSPTJ1fX2E3rXu9Cr3g_VYaMNhWOPl6gCAqzTRVD2j3Jf6hn0Kgbm9kgyAU4IzzEGWrcObY8phwoDaUQjgFS5vM4Py2Gh_wAUsqI7APj5-9/s400/cf83cebaceb9-19-3-10-shopping.jpg


Στα 230 εκατομμύρια ευρώ θα έφταναν συνολικά οι μίζες των γερμανικών Ναυπηγείων προς πολιτικούς, συνδικαλιστές, υπουργούς, το κίνημα και μεσάζοντες του πασόκ, αν υπήρχε διαφθορά στην χώρα μας, γιατί σύμφωνα με τα αποτελέσματα εκατόν πενήντα εξεταστικών, ευτυχώς δεν υπάρχει.

Ε βγήκαν κάτι εισαγγελείς και κάτι εφημεριδοπεριοδικάκια και κάαατι μας έλεγαν περί "μαύρου (αλλά όχι πολύ) χρήματος", περί εταιρειών-βιτρίνα για τα "περαιτέρω", περί "τιμολογίων-μαϊμού" και άλλα άγρια ζώα, περί "εδώ ρε, κάτω από το τραπέζι ρε, θα μας πάρουνε χαμπάρι ρε", δηλαδή τα σχετικά με τον νόμο της βαρύτητας, που θέλει το χρήμα να κυλάει πάντα από Γερμανία προς Ελλάδα γιατί εμείς είμαστε πιο...κάτω και ο δρόμος φυσικά κατηφορικός.

Αλλά όλα αυτά με την προϋπόθεση να υπήρχε διαφθορά στο πασόκ και γενικά στην Ελλάδα, αλλά αφού δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, ε λέμε καμμιά μαλακία να περνάει η ώρα, που έλεγε και ο λαγός.

230 εκατομμύρια, τρίχες, αλλά...πολλές ρε γαμώτο! Καλά, δεν υπάρχει διαφθορά στο πασόκ, αλλά αν υπήρχε, λέμε αν, απίθανο, δεν γίνεται, αν λέμε. Πες ότι έσπαγαν όλοι οι διαόλοι τα ποδάρια τους, ότι γύρισε η γη ανάποδα, ότι ήρθαν τα πάνω κάτω, κάτι σαν την συντέλεια της γης και όντως τσέπωσε η πασόκα 230 εκατομμυριάκια.

Η ερώτηση ενός αγαθού ανθρώπου σαν και εμένα που τα χάφτει όλα, θα ήταν:

Υπάρχει περίπτωση να υπήρχε ΕΝΑΣ που να μην είχε "πάρει";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου