11/2/11

Από τα αμίμητα της Βουλής των άβουλων Ελλήνων

http://www.faqs.org/photo-dict/photofiles/list/346/698dove.jpg


Τα πήρε ο υπουργός Επικρατείας, Χάρης Μπουμπούκης και άρχισε να βαράει αλύπητα όλη την Siemens μαζί με το περίχωρο!

Αν δεν βάλει η εταιρεία τον κώλο της κάτω, να συμβιβαστούνε με το κράτος, θα τήνε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί την εταιρεία, και δεν θα προλαβαίνει να δει από που της έρχεται, η εταιρεία!

Μια πρώτη εκτίμηση της ζημιάς την έκανε η εξεταστική ήδη με το...μάτι, είπε ο Χάρης, με το ένα όμως, γιατί το άλλο τους βγήκε στην προσπάθεια να βρούνε τσι ενόχοι που φυγαδέψανε στις τσέπες τους την μίζα.

Τα φοβερότερα έρχονται τώρα!

Σηκώνεται εκείνος ο παράξενος, ο Μαρκογιαννάκης και του βάζει μια φωνή: Ρε συ Χάρη, κάνε μου ρε συ την χάρη και πες τους να μας σφυρίξουνε κάνα ονοματάκι από τους ξεφτύλες συνάδελφους που δεν προλαβαίνανε και καταπίνανε την μίζα αμάσητη! Να ξέρουμε ρε σύ, έτσι από περιέργεια ρε!

Και γυρίζει ο Χαρούλης, ο Παμπουκωμένος, ο ασάγωνος που χτυπάει καραμπογιές στο έντριχο μέρος του κρανίου, και του λέει το εξής αμίμητο:

«δεν είναι αυτός συγκροτημένος τρόπος πολιτειακής λειτουργίας, αφού δεν έχουμε τα εχέγγυα ότι τα όποια ονόματα θα είναι και τα σωστά»

Απίστευτος, ανεπανάληπτος, Θεός!

Και για να δέσει το γλυκό ακολουθεί μια εξ΄ ίσου απίστευτη φραστική τσόντα από τον υπερπαρθένο πάσης αμαρτίας αντιπρόεδρο ( ε ρε ρεζίλια) της κατακαημένης της Βουλής, Βου. Πολύδωρα (πούναι στον δρόμο γλήγορος):

«Είναι ανυπόφορη η θέση ενός αθώου και πολιτικά αλλά κυρίως ηθικά να λοιδορείται»
Μα να μη κάνει ο πούστης ο Εγκέλαδος μια καλή ταρακούνα, να τους πάρει όλους αυτούς τους ντιπ μα καταντίπ αθώους μαζί του, να τελειώνουμε;
Άει στο διάολο νυχτιάτικα ρε συ.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου