28/2/11

Όλα τα σφάζω!

http://1.bp.blogspot.com/-3nFLrrYkYfo/TV55J4lij2I/AAAAAAAAUWI/hs1TDRZjHT8/s1600/image002.jpg


Υπάρχει η αλήθεια, υπάρχει το ψέμα, υπάρχει και το πασόκ!
Είναι το μοναδικό κόμμα που σου λέει κάτι, που ακόμα και το άκρο αντίθετό του δεν πλησιάζει την αλήθεια!

Πόσες φορές έσπασε όλα τα κοντέρ του "Νέα μέτρα; Απαπαπαπαπα" ο ευνούχος της τρόϊκας, φλώρος οικονομικών, σοπράνα της πλουτοκρατίας, ο ψυχοπαθής με το μαχαίρι και του ΣΕΒ δεξί χέρι, Παπακωνσταντινοζήτουλας;

Όσες φορές έχει βάλει ένα μισόκιλο τζελ στα μαλλιά του, είναι μόνο το ένα σκέλος της σωστής απάντησης. Το άλλο σκέλος είναι, και όσες φορές δεν έχει βάλει! Στάνταρ ακλόνητο το ψέμα του ξεπουλοτίποτα του πασόκ!

Μια του ζητάει ξεπούλα ο Παπανδρέου, μια η Αρσαίνενα, μια η τρόϊκα, μια ο Σόϊμπλε, μια ο Προβόπουλος, μια ο Δασκαλόπουλος, μια ξεπουλάει από συνήθεια ή από έλλειψη χαρακτήρα, ξεπουλιέν ντε λα τουτ ντε λα μαγκαζιέν γκρεκ, αβέκ πλεσίρ, που θάλεγε μια καλή μου φίλη, πραγματική σοπράνα από το Γαλλιστάν.

Τώρα σειρά να διατάξει έχει πάλι η τρόϊκα, που έχει κάτι μέρες να διατάξει και ανέβασε πυρετό. Γιώργο νούμερο δύο, του φωνάζουν, άμε ρε και βούτα το τσεκούρι το καλό και δώσε μια στην ΄φάλα την ΔΕΚΟ, όποια νάναι ρε, στην τύχη, άμα μπορείς σε όλες μαγκιά σου, και φάτης τουλάστιχον κάνα κοσάρι ποσοστά από τα μιστά, και άμα βρεις και τίποτα αποδοχές για πετσοκόψιμο, δώσε και σ΄αυτές να καταλάβουν! Ψάξε και για λειτουργικές δαπάνες, έχει ακόμα, άμα ψάξεις καλά θα βρεις μπόλικες και χτύπα τους μια γύρω στα 25% να δεις μετά κλάμα ο Φωτόπουλος! Μη κολώνεις ρε, δεν κατεβάζει διακόφτες, δικός μας άθρωπος ντε.

Άρχισε το κλάμα η φουφού: Μα τους είπα να αυτοκόψουνε αλλά με γράψανε, τι να κάμνω άλλο; Τους είχε πει η δαντέλλα του πασόκ να κοπούνε μόνες τους οι ΔΕΚΟ και όσο μπορούνε πιο πολύ, τόσο πιο νεοφιλελεύθερα πράγματα, μα αυτές τόνε γράψανε τον φλώρο, κι΄εγώ τα ίδια θάκανα.

Είπε, κλαψούρησε, τον βρίσανε οι τροϊκάδες, τα πήρανε τελικά όλοι μαζί στο κρανίο:
Θα σας κόψουμε φέτες ΔΕΚΟπουλα, και μισθοί, και περιωρίες κι επιδόματα, ότι βρούμε!

Και κάθεται η ξεφτυλαρία της σοσιαληστικής κοντραπλακερίας και σκέφτεται τώρα πως μπορεί να εισαχθεί, ξέρω γω η θανατική ποινή ή τουλάστιχον η εκτόπιση στο Γκουαντάναμο που κινδυνεύει να αδειάσει, για να πεισθεί η άπιστη η ΔΕΚΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου