28/2/11

Απεργία πείνας: Η κυβέρνηση παραμένει ακλόνητη: Χεστήκαμε!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhW3vtKMdxFfSBhlYPcl3IAkIMrTS0hRT79klXiXprpkjHN0ixwxKuqhN9fs1tgzi11bh56o_zhqOxjOTY9XcKEa_xvnq8x59K0ldJXRIq3A4gRrefnV3w6m76jACaUr_kaDHWWKC9lyw/s1600/metanastes6.jpg

Γράφει το πλακάτ, αλλά υπάρχουν και κάτι παττακοί που δεν μασάνε από τέτοια!

Πχ ο παττακός Εσωτερικών, πρώτος ξάδερφος της Αννούλας και υπεύθυνος ανθρωπισμού της εθνοθλιβερής υμών κυβέρνησης των σοσιαλοκτόνων, Ραγκούσης. Δώστου πρόσφυγα απεργό πείνας και πάρε του ότι έμεινε από την ψυχή του!

Μιλάμε για γωνία ανθρωπιστή, φουλ σορόπι και μύγδαλο, τέτοιο μέγεθος! Δεν καταλαβαί η υπουργάντζα από μεταναστευτικά και προσφυγικά, δεν ανέβηκε ποτέ σε σκυλοπνίχτη, μέχρι την Πάρο έφτασε το δικό του το καράβι, που να ξέρει; Και δεν χαμπαριάζει από νούμερα, από ποσότητα ανθρώπινου υλικού, για να μεταχειριστούμε μια λέξη που του είναι γνωστή από την ανάγνωση του ευαγγέλιου του Μίλος Φρίντμαν. Τι ένας, τι πέντε, τι εκατό, τι τριακόσιοι απεργοί πείνας; Δεν έχει σημασία ο αριθμός των απεργών, η πείνα είναι όλα τα λεφτά, θα έλεγε σίγουρα αν είχε διαβάσει Καβάφη. Καλύτερα που δεν διάβασε...

Για τον παττακό εσωτερικών μια είναι η απάντηση: Όξω και οι τριακόσιοι! Μπουκάρεις μέσα στις Υπατίες, συλλαμβάνεις, απελαύνεις, η...νεοπαττακοκική εκδοχή τού ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε τού ραγκουσάνθρωπου αλμπίνο της κυβέρνησης. Περπατάει και αφήνει πίσω του ένα ποταμάκι από λάδια ανθρωπισμού, τόσα χάνει η μητέρα Τερέζα του πασόκ!

Και τα χώνει ο παττακός εσωτερικών, λένε τώρα, ποιός τους πιστεύει, τα χώνει στον Παπουτσάνθρωπο, τον ΜΑΤακό της Προστασίας Δυο Φαγανών του Μπόμπολα, που δεν μπαίνει με τα τεθωρακισμένα του στο Υπατία να σπάσει το μπλόκο των απεργών πείνας, που είναι και ώριμοι να τσαμπουκαληθούν λόγω αφυδάτωσης, να θριαμβεύσει ο νόμος, το κράτος και η δικαιοσύνη, όπως θριάμβευσε και στο λιμάνι με την μια βδομάδα καμπάνα που έφαγε ο Θρύλος. (Αβάσταχτη η ποινή και πως θα την αντέξουν;)

Ο Παπουτσής όμως έχει κόλλημα με το σκουπίδι στην Κερατέα (δεν έχει σκουπίδι ακόμα αλλά τόχει καημό να το δει να γεμίζει, ο υπουργός) και δεν έχει χρόνο να σπάει άλλα μπλόκα εκτός από του ΒΙΟ.ΠΑ. Άσε που και αυτό που έσπασε, ξαναφτιάχτηκε καλύτερο, τέτοια επιτυχία ο Προστασίας του Εργολάβου!

Άσε ρε που θα πάω πάλι εγώ να βγάλω το φίδι από την τρύπα, λέει ο ΜΑΤακός, και έχει κάτι ψωμομένους απεργούς πείνας, άσε καλύτερα, δεν πάω, να πάτε εσείς. Έτσι λοιπόν, λίγο πριν να πιαστούνε στα χέρια οι δυο υπουργοί (είχανε πέσει και κάτι καλά γαλλικά, ξου ρε κυκλαδίτη ψευτοσοσιαλιστή, ποιόν είπες ψευτοσοσιαλιστή ρε κοπρίτη ΜΑΤάκια της τρόϊκας ;) τους φωνάζει ο bravo Giorgos, που διάβαζε πιο δίπλα τον λογαριασμό κομμωτηρίου της Άντας και της κόρης και θα του είχαν σηκωθεί οι τρίχες αν είχε, σταματάτε ρε, σας στέλνω Γερουλάνο και Αννούλα Νταλάραινα να βοηθήσουν στην...μετακόμιση.

Μάλιστα! Τέσσερεις υπουργάντζες-υφυπουργαντζόνια πέσανε πάνω στην Υπατία να την φάνε! Να δούμε τι θα προσφέρει το μούσι του Γερουλάνου στον ανθρωπισμό, και να δούμε τι σοφία θα κατεβάσει η ξαδέρφη του Ραγκούση, η οποία άκουσε δυό φορές τον "Μέτοικο" από τον Ζωρζ Μουστακί και μια ακόμα από τον άντρα της, οπότε είναι εξπέρ στα προσφυγικά και στα μεταναστευτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου