11/2/11

Δάκρυα να δείτε για την Αίγυπτο ξαφνικά!

http://farm4.static.flickr.com/3057/2624737570_6db0ef51fe_o.jpg

Μίλησε επιτέλους και η Σοσιαλιστική Διεθνής! (και πέντε σακούλες καυσόξυλα)


Το είχε κάνει μόκο ο πρωθυπουργός όσο δεν την έκανε οριζοντίως το συνεταιράκι του στην SOSιαλιστική Διεθνή, αρχιμούμια λαμόγιο Χόσνι Μουμπάρακ!

Για καλό και για κακό και όσο η Μουμπάρα δεν έλεγε να μπει στο ελικόπτερο, βρε μπέκα-όχι δεν μπαίνω, φοβάμαι-έκανε ο Παπανδρέου την "αλληλεγγύη" του με τον μαχόμενο αιγυπτιακό λαό γαργάρες.

Με το που έβαλε μπροστά και πέταξε επιτέλους το ιπτάμενο αντικείμενο, τόνε πιάνει τον έλληνα αρχισοσιαλιστή, εκεί που έσκυβε πάνω στον λαβωμένο αιγυπτιακό σοσιαλισμό, να δει τι έχει, ένας σφάχτης παιδιά, μα τι σφάχτης;

 Πολύς πόνος παιδιά, και μακάρι όλος ο "σοσιαλισμός" τέτοια! Και επειδή τον είχε πιάσει ο πόνος λέει, πονάω που πονάω, δεν βγάζω έναν δακρύβρεχτο να βγάλω την αγάπη μου με τον αιγυπτιακό λαό στη φόρα;

Και αρχίζει που λέτε, να κάτι "ο αιγυπτιακός λαός γράφει σήμερα ιστορία", γιατί χτες είχε ξεχάσει το μολύβι σπίτι του και δεν έγραφε βλέπετε, να κάτι "έχει πέσει όλος ο κόσμος στα κανάλια και σας παρακολουθεί, που πάτε ντουγρού για την Αλλαγή", ούτε σε κομματική συγκέντρωση στο Κιάτο νάτανε!

Δέκα μέρες βγάζανε τον σκασμό οι δήθεν, οι τζάμπα μάγκες, οι σωτήρες, ξένοι και ντόπιοι, που τα είχαν κάνει εδώ και τριάντα χρόνια πλακάκια με ένα μαύρο και άραχνο, βαθειά αντιδημοκρατικό καθεστώς. Σήμερα που έπεσε ο αιγύπτιος τομαράκιας, ε σήμερα του κάθησε του παπανδρέα το ηρωικό λογίδριο περί δημοκρατίας και ποινικοποίησης του δεν πληρώνω.

Ρε δεν πάτε λέω γω, πριν σας πάμε εμείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου