11/2/11

Τα Νέα; Ούτε για λέπια και εντόσθια ψαριών!

http://3.bp.blogspot.com/_uqybC0MN_mE/TTi0x76-fmI/AAAAAAAAT0E/jNVhLd3UNI0/s1600/_1_%257E1.JPG

Οι καραγκιόζηδες του Ομίλου Πασόκ και Κατασκευαστικών προσπαθούν να βγάλουν τα λεφτά τους! Απίστευτος λίβελος μίσους των "Νέων" κατά των κατοίκων της Λαυρεωτικής!

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ Είµαστε όλοι Κερατέοι

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΝΤΣΙΝΗ 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

 

Στην Κερατεα θριαµβεύει τελευταία η ελληνική ψυχή.  
 
Ναι, γιατί...προτελευταία, τα 36 τελευταία χρόνια, θριάμβευε-όχι μόνο στην Κερατέα, αλλά σε όλη την Επικράτεια-η πραγματική ελληνική ψυχή! Η ψυχή της πρασινογάλαζης κομματοσκυλικής ρεντικολέντζας που έπεσε στον τόπο σαν ακρίδα, να του δείξει τι σημαίνει ψυχή. 
 
Ψυχωµένοι αγωνιστές υπερασπίζονται το δικαίωµά τους στην ξέφραγη χωµατερή.
 
...αντί να υπερασπιστούν το δικαίωμα των πολιτικών της πασόκας να κάνουν την χώρα σελφ σέρβις και να τρώνε την μίζα με το φτυάρι, ή το δικαίωμα των εργολάβων της πασόκας να γαμούν και να χτίζουν, ή το δικαίωμα των καναλιών και των σκατοφυλλάδων της πασόκας να σιγοντάρουν την αποθέωση της μάσας εις βάρος του ηλίθιου πολίτη που χάφτει αυτά που λένε, ή το δικαίωμα ενός πουλημένου δημοσιοτίποτα, όπως ο Τσιντσίνης, να την πέφτει σε μια ολόκληρη πόλη και να την σέρνει στον μοναδικό σκουπιδότοπο που αυτός γνωρίζει: Στην χαβούζα της πράσινης ιδέας που υπηρετεί. 
 
Υπερασπίζονται το «δίκιο» τους κόντρα στο δίκαιο της Πολιτείας, κόντρα στις δικαστικές αποφάσεις. 
 
Εκτός από σκατόψυχος πασοκοντραπλακές είναι και ψεύτης ο ρεζίλης πασοκογλύφτης των Νέων. Η κυβέρνηση γράφει τους ίδιους τους νόμους του κράτους στα παλιά της τα παπούτσια! Τα περί Απαλλοτριώσεων, τα περί Αρχαιολογικών Χώρων, τα περί Προστασίας Περιβάλλοντος, αποφάσεις Δικαστηρίων (ασφαλιστικά μέτρα), την βούληση των τοπικών κοινωνιών, την Αυτοδιοίκηση. Το πασόκ είναι ο παράνομος στην Λαυρεωτική, όχι οι κάτοικοι.

Και η Πολιτεία τούς αντιµετωπίζει φοβικά, σχεδόν ενοχικά, συντελώντας έτσι στην αποχαλίνωσή τους.

Να και ένας...μπρατσωμένος, νταής και ξυλοπαίχτουλας πρασινογραφιάς! Έτσι λοιπόν, φοβικά, μερικές διμοιρίες...καλογριών έχει στείλει για καταστολή ο Παπουτσής στο ΒΙΟ.ΠΑ. Με την αγιαστούρα στο χέρι μπήκαν τις προάλλες στο χωριό, οι αναθυμιάσεις από καμμένο αντίδωρο, τα δάκρυα του κόσμου από ιερή συγκίνηση και μόνο. Μόνο εκείνος ο ατρόμητος ασφαλίτης που τράβηξε πιστόλι, αντιμετώπισε μη φοβικά την κατάσταση, και αν ήταν και ο φεύγας, ο Τσιντσίνης ο πολλά βαρύς εκεί, θα το είχανε πογκρομίσει για καλά τα χωριό οι δυο τους.

Η Κερατέα δεν είναι ένα αποµονωµένο, µακρινό χωριό που εκδηλώνει τώρα ξαφνικά τα πρωτόγονα ήθη του.

Τι κάνουμε εδώ; Αφήνουμε έναν σκέτον, έναν συμπλήρωμα τροφής αλλά να τρώτε και κάτι, έναν δημοσιοπαρλαπίπα χαφιέ της πασόκας να φτύνει ως πρωτόγονο έναν ολόκληρο Δήμο, ή μαζεύουμε πεντέξη νταλίκες σκουπιδάκι φρέσκο και αγνό και του τις κοτσάρουμε έξω από το σπιτάκι του, να μάθει ο μαγκακοσκάτουλας πως μυρίζει η...εξέλιξη και ο...πολιτισμός;

....Εκεί, στην Κερατέα, τελειούται η παράδοση της αυθαιρεσίας:των µπλόκων, των καταλήψεων, του τσαµπουκά.Ρε συ Τσιντσίνη! Μήπως είσαι η Τζάκρη ρε; Γιατί πολλά άλλα δεν παίζουνε; Ή η Τζάκρη, ή ένα πουλητάρι, ή ένα κρυφοφασισταριό.

Εκεί οι αγανακτισµένοι νοικοκυραίοι στρατεύονται δίπλα στους µπαχαλάκηδες.

Διαλλέγουμε: Ή δίπλα στους "μπαχαλάκηδες" ή δίπλα στους πράσινους λεχρίτες που ρήμαξαν την χώρα. Πως λέει η παροιμία; Κάλλιο μπαχαλάκιας, παρά μπαχαμαλάκας.

Αυτή η συνύπαρξη αποκαλύπτει ότι στην Ελλάδα οι αντιεξουσιαστές δεν είναι µια περιθωριακή φράξια. Η αναρχία – ως τυφλή αποστροφή προς ό,τι συγκροτεί την κοινωνία – διακατέχει και τις συνειδήσεις των µικροαστών.

Μπράβο ρε "Εργατική Τάξη" επαναστάτη σοσιαλιστή λαμόγιο Τσιντσίνη!  Πάνω της, της κουφάλας της  αντίδρασης, εμπρός της γης οι πουλημένοι, παπάρα σύντροφε!

Ο χούλιγκαν που πετάει τη µολότοφ και ο νοικοκύρης που πετάει τα σκουπίδια από το µπαλκόνι ήταν φυσικό να συναντηθούν και στο πεζοδρόµιο.

Ο χούλιγκαν πασοκογράφος που πετάει την σημερινή χειροβομβίδα και ο εργολάβος που τα κονομάει χοντρά με το σκουπίδι είναι φυσικό να έχουν συναντηθεί για τα "περαιτέρω", αλλά όχι στο πεζοδρόμιο. Σε κλειστούς χώρους γίνονται αυτές οι αγνές συναντήσεις. Για καλό και για κακό, στο σκοτάδι. Σε ασορτί περιβάλλον με τις συνειδήσεις τους! 

Αµφότεροι ζουν σε µία χώρα όπου η καταστροφή της δηµόσιας περιουσίας καθαγιάζεται και ενθαρρύνεται ως πολιτική ανυπακοή.

Καταστροφή της δημόσιας περιουσίας; Ποιός; Οι "λεφτά υπάρχουν"; Οι "που είναι τα λεφτά"; Οι "τα φάγαμε μαζί"; Οι "πάρτα όλα"; Οι "τα ξεπουλάμε όλα"; Οι "Τσοβόλα, δώστα όλα"; Οι "δικοί μου είσαστε, μπεκάτε μέσα να φάτε"; Οι "πάρε ζημενσάκι να κάνεις την δουλειά σου, αλλά δώσε μας και εμάς"; Οι "γέρνει το υποβρύχιο, άλλος το πληρώνει";....Η Ελλάδα ήταν πάντοτε µια µεγάλη Κερατέα. Απλώς, τώρα που οι συνθήκες είναι ασφυκτικές, το κακό παροξύνεται.

Η μεταπολιτευτική Ελλάδα δεν ήταν ποτέ Κερατέα. Ούτε καν μια μικρή! Η μεταπολιτευτική Ελλάδα μοιράστηκε στα δύο, δυό τρίτα στην πράσινη μούργα και τα τσιράκια της, ένα τρίτο στα νουδούπολα και οι άλλοι στην γωνία. 

Η Ελλάδα πρασινοβολεύτηκε, νεοφαγώθηκε, δημοκρατιμάστηκε, σοσιαλορημάχτηκε, δικομματελείωσε! Έγινε τόπος βολεμμένων, ραχάτ μπαξές ταχτοποιημένων! Η Ελλάδα που ξεκάνατε αλήτη Τσιντσίνη και μοιράσατε μετά αναμεταξύ σας τα ιμμάτιά της έπαψε να αγωνίζεται για κάτι. Μόνοι αμέτοχοι στην παρτούζα με την χώρα, οι λίγοι αυτοί που δεν σε διαβάσανε και ούτε θα σε διαβάσουνε ποτέ, Βίκτωρα Ουγκώ...Τσιντσίνη! 

Δεν ήταν ποτέ Κερατέα η Ελλάδα, Τσιντσίνη. Η Ελλάδα ήταν σαν τα μούτρα σου! Προσκυνημένη, ταγμένη, πουλημένη, ξεπουλημένη, διεφθαρμένη, χαμένη. 

Τώρα όμως ξυπνάει το θεριό, Τσιντσίνη! Τώρα σηκώνεται ο μαλάκας, που αρμέγατε δεκαετίες ολόκληρες, Τσιντσίνη! Τώρα άρχισε να πολεμάει ο εξαπατημένος, Τσιντσίνη!

Γι΄ αυτό σου βγαίνει τόσο μίσος για την Κερατέα, πρασινοφρουρέ Τσιντσίνη! Γιατί η Κερατέα συμβολίζει την αρχή του τέλους σας!

Κερατέος είπες ότι είσαι κι΄εσύ; Πες καλύτερα κερατάς για να είσαι σίγουρα μέσα, λαμόγιο Τσιντσίνη!


το αυθεντικό πασοκογράφημα εδώ:

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4617507

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου