2/2/11

Δεν σκάει με τίποτα!

Το έχουν σίγουρα το επόμενο βραβείο Pulitzer!

.

Ότι το Σκάει είναι ένας πραγματικός τηλεοπτικός...Όλυμπος, το γνωρίζει άπασα η Ψωροκώσταινα και το βαλκανικό περίχωρο! Μιλάμε για καφτή, αισθησιακή δημοσιογραφία, βγαλμένη από τον πάτο ενός μεγάλου βαρελιού που είναι γεμάτο με το νερό της αλήθειας. Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι ειδήσεις του Σκάει βγαίνουν συχνά εντελώς...μούσκεμα!

Η ποιότητα είναι αναμφισβήτητη! Εμ όταν μια χώρα σφίζει από πολιτισμό, δεν μπορούν να μην την ακολουθούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί! Στην υπόλοιπη...καθυστερημένη και...κομπλεξική Ευρώπη κανάλια σαν τα "Σκάγια" δεν θα είχαν καμμία τύχη. Όχι, υπάρχουν και εκεί εκτυφλωτικές σούπερ νόβες πληροφόρησης,  γραφικοί δημοσιογραφικοί υπεργίγαντες, αλλά τέτοια ποιότητα σαν τον δικό μας τον σταθμό-ηγέτη, τον μπροστάρη της κουλτούρας και της αλήθειας, τον Σκάει, ούτε συζήτηση. Στην Ευρώπη θα τον είχαν κλείσει σε μια βδομάδα, για να αποφύγουν υστερικές εκδηλώσεις αγάπης του κοινού και, γιατί όχι, μαζικές αυτοκτονίες.

Απολαύστε στο κλιπάκι την σκέτη, χωρίς παγάκια, αλήθεια και δοξάστε την τύχη σας που υπάρχει ένα τέτοιο κανάλι στην χώρα σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου