5/2/11

Θα τους σκίσουμε στην ποιότητα

http://3.bp.blogspot.com/_Fve9ZEjOwzw/SSvG0HNhxoI/AAAAAAAABTw/BsjdILsGpjQ/s320/%CF%83%CF%84%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CF%82.jpg


Γ. Παπανδρέου: «Η Ελλάδα μέρος της λύσης του οικονομικού προβλήματος της Ευρώπης»

 

 http://www.ktirio.gr/instore%5CPhotos%5CMaterials%5C357-19.jpg

Το είπε πράγματι χτες στις Βρυξέλλες ο Γ. Παπανδρέου, δεν είναι-κακόγουστο-αστείο!
Κατά τον αρχιεπίσκοπο του ορθόδοξου νεοφιλελευθερισμού, Γ. Παπααπίθανο, το πισωγύρισμα της χώρας δεκαετίες ολόκληρες, εργασιακά, ασφαλιστικά, οικονομικά, πολιτικά, ηθικά, έπιασε τόσο τόπο, που η Ελλάδα έπαψε πια να είναι το ίδιο το πρόβλημα, αλλά μέρος της λύσης του γενικού ευρωπαϊκού προβλήματος!


http://www.ggshop.gr/15822-1411-large/stkos-skapn-500gr.jpg

 Στοκάρετε παρακαλώ πιο γρήγορα, να τελειώνουμε!


http://www.dionyssomarble.gr/images/prod-st10.jpg

Τι άλλο του κατέβηκε να πει; Ότι λέει και σε μας: Ότι του πιάστηκαν τα πάκια να ικανοποιεί τους λεχρίτες τους δανειστές, ότι η νδ είναι αναξιόπιστη και φταίει για όλα, ενώ το πασόκ χτυπάει κόκκινο σε αξιοπιστία και δεν φταίει σε τίποτα, αυτό έφταιγε να φταίει τώρα και ο σοσιαλισμός, ότι ο μόνιμος μηχανισμός για την αντιμετώπιση οικονομικών κρίσεων είναι και γαμώ τους μηχανισμούς, ότι τα μιστά δεν πρόκειται να μειωθούν με καμμία κυβέρνηση, αποκλείεται, ούτε με σφαίρες, ε όχι και να μειωθούνε ρε σεις, δεν γίνονται αυτά, ξεχάστε το, πασόκ και μείωση μισθών, τι λέτε τώρα;

http://users.hol.gr/~plastiko/products/1011_plastikoll_5kg_small.gif

Δεν μπορεί, λέει, να ανταγωνιστεί η Ελλάδα την Κίνα και την Ινδία στους μισθούς, όσο και να κόψεις, όσο και να προσπαθήσεις, όσο άξιος και νάσαι, ακόμα και αν είσαι βαρβάτος σοσιαλιστής και έχεις Λοβέρδους που είναι επαγγελματίες κόφτες και κόβουν αβέρτα, ακόμα και αν έχεις μια-στην πλειοψηφία της-πασοκοπειραγμένη, δικομματισμένη κοινωνία που την έχει αράξει ηθικά και πνευματικά, χεσμένη από φόβο στην πολυθρόνα της, αντί να σηκωθεί να σου φάει το μεδούλι.

Δεν γίνεται να μειώσουμε τα ελληνικά μιστά σε κινεζοϊνδικό επίπεδο, ξεχάστε το, αρκεί η προσπάθεια. Αλλά, μη φοβόσαστε, αφού δεν μπορούμε να τους φάμε στους μιστούς, θα τους πλακώσουμε στην ποιότητα, να μην προλαβαίνουν να δουν από που τους έρχεται!


Παρακαλώ μαζέψτε τα περισσεύματα, καθαρίστε με βρεγμένο πανί, σκουπίστε, πετάξτε τα σκουπίδια στον ειδικό κάδο και καλό σαββατοκύριακο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου