5/2/11

Ρεζίληδες των σκυλιώνε!

http://www.treibel-bergmed.de/Bergmedizin/Kaelteschaden-Dateien/image005.jpg

Ορειβάτης στα Ιμαλάϊα;

Ίσως! Οι πιθανότητες να πρόκειται για έλληνα διπλωμάτη από κάποια πρεσβεία ή προξενείο μας στην βόρεια Ευρώπη, είναι όμως σαφώς μεγαλύτερες!

Όχι, δεν ανακάλυψαν οι έλληνες διπλωμάτες ξαφνικά τα χειμερινά σπορ, ούτε αποκλείστηκαν κάπου από το χιόνι. Απλά, δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν το ρεύμα!

Όταν αποκαλούμε το σκυλολόϊ που μας κυβερνάει "ρεντικολέντζα", ξέρουμε τι κάνουμε.
Είπαμε ότι την ξεπουλάνε την ρουφιάνα την χώρα, ότι πετσοκόβουν και ρημάζουν τα πάντα, ότι κόβουν και ξεπατώνουν, αλλά όχι και έτσι ρε συ λίγδη παπανδρέα! Αμάν ρε!

Οι δραματικές περικοπές (έως και 70%!) στα κονδύλια για λειτουργικά έξοδα και βενζίνη των υπηρεσιακών αυτοκινήτων πρεσβειών, προξενείων και ελληνικών σχολείων του εξωτερικού οδηγούν διπλωμάτες και δάσκαλους σε απόγνωση!

Το ρεζιλίκι της χώρας δεν έχει όρια: Κόβουν το ρεύμα σε πρεσβείες που δεν μπορούν να πληρώσουν τον λογαριασμό, στέλνουν εξώδικα για έξωση πρεσβειών που δεν πληρώνουν ενοίκιο, διπλωμάτες εργάζονται στο μισοσκόταδο φορώντας...παλτά, υπάλληλοι του κράτους αναγκάζονται να κάνουν...ρεφενέ και να πληρώνουν για λειτουργικά έξοδα από την τσέπη τους!


Απίστευτη κατάντια!

Απίστευτη κατρακύλα!

Πάτος!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου