18/2/11

Δεν πληρώνω, μέχρι να ρέππ...σει

Ο Δημήτρης Ρέππας επαναβεβαίωσε το ενδιαφέρον της κυβέρνησης να προχωρήσουν τα έργα


Ο τζάμπα μάγκας και τζαμπατζής διαρκείας, λαμόγιο Μεταφορών, Ρέππας, δημοκράτης ελέω μικρής διάρκειας της χούντας, συναντήθηκε με τους πρέσβεις Γερμανίας, Γαλλίας και Ισπανίας αφού, για μια άλλη ακόμα φορά, κερνάγανε αυτοί. Ο Ρέππας δεν ήταν αντίθετος με την ιδέα να πληρώσει και αυτός μια φορά από την τσέπη του, αλλά τα κωλοκαβούρια στις τσέπες του εμπόδιζαν ρε γαμώτο.

Ο γάλλος πρέσβης έβαλε τα κρουασάν, ο ισπανός τους καφέδες και ο γερμανός τις μίζες, όχι από κακία όμως, περισσότερο από συνήθεια. Περάσανε θαυμάσια.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι ξένοι πρεσβευτές ανακοίνωσαν στον τζαμπατζή του πασόκ, ότι οι κυβερνήσεις τους θα συνεχίσουν να στηρίζουν τα έργα στους πέντε αυτοκινητόδρομους που κατασκευάζονται από εταιρείες των κρατών τους, γιατί πολύ κονόμα και μάσα και μακάρι να παραχωρούσαν όλες οι αποικίες του κόσμου τέτοιες κατασκευές.

Ο Ρέππας ευχαρίστησε για τα καλά λόγια και πληροφόρησε τους πρέσβεις για τα μέτρα της άθλιας ελληνοτροϊκικής κυβέρνησης για την καταστολή του δεν πληρώνω. Στην συνέχεια αντάλλαξαν τα καθιερωμένα αναμνηστικά, με τους πρέσβεις να δίνουν από μια γεμάτη (άγνωστο με τι) βαλίτσα και ο έλληνας τζαμπατζής να μοιράζει αεροφωτογραφίες της Μακρόνησου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου