18/2/11

Θα τους βάλει η σοπράνα φυλακή! Μπρρρρρρ φόβος!

http://www.scienceblogs.de/erklaerfix/210px-Eunuch.svg.png


Βρήκα επιτέλους το σήμα που συμβολίζει 100% τον ευνούχο της τρόϊκας, την σοπράνα του υπουργείου οικονομικών, Παπακωνσταντίνου!

Ο νεοφιλελεύθερος φλώρος, με φωνούλα Καμπαγιέ σε νεαρή ηλικία και ψυχή καδρόνι, έψαχνε να βρει "εργαλεία να κάνει την δουλειά του", έτσι είπε. Καταλαβαίνετε τώρα τι εργαλεία έψαχνε ο αρπάχτουλας ξεφτύλας του οποίου δουλειά είναι να τα μαζεύει από τον κοσμάκη και να τα φτυαρίζει στα ταμεία της δανειστικής (και μη) ρεντοκολέντζας.

Ακούστηκαν πολλά και διάφορα...εργαλεία, από γδάρσιμο μέχρι παλούκωμα, τα παίξανε μάλιστα για το κοπιράιτ με τον Καστανίδη στα ζάρια. Τελικά βολεύτηκε ο "φωνάξτε τον Αχόρταγο, γέμισε ο βόθρος" με ένα μεραγκλαντάν εργαλειάκι, ένα πολυεργαλείο, κάτι σαν τανάλια, τρόμπα ποδηλάτου και πατσαβούρα.

Αυτόφωρο, 20 χρόνια φυλάκιση για φοροδιαφυγή και για μη απόδοση ΦΠΑ σε βαθμό κακουργήματος (ποσά από 150.000 ευρώ και πάνω για την φοροδιαφυγή και 75.000 και πάνω για τον ΦΠΑ).

Δηλαδή, μπαμπούλας για τους ματσωμένους, τανάλια για τα λαμόγια! Σιγά τα ωά και προσέξτε να μη ματώσει η κουρελού! Οι επιστήμονες του είδους μας λένε ότι πάνε να πατάξουνε τους επιστήμονες του είδους! Πόσες περαιώσεις έχει κάνει η πασόκα ρε μοβόρε κερματάκια ανθυποάντρα λαοκόφτη Παπακωνσταντινουνού; Πόσους έχουν χώσει μέχρι σήμερα μέσα ρε φιλοτιμολιποτάχτη; Πόση δικαιοσύνη μας έχετε "δωρήσει" στον συγκεκριμένο τομέα και πόσοι έχουνε μπει για τα τοιαύτα φυλακή; Ξου ρε μπαγιάτικη μαγιά!

Μας δουλεύει το φυστίκι της τρόϊκας κιόλας! Άκου εκεί θα βάλει φυλακή τα λαμόγια, θα γεμίσει τα κελιά με βολεμένους πασόκες και νεοδημοκράτες! Γι΄αυτό μίλησα για...τρόμπες, οι οποίες κάνουν κάποτε απαραίτητες και τις...πατσαβούρες!

Όποιος έχει αγαθές προθέσεις και θέλει πράγματι να βάλει τάξη στην κλεψιά, ξεκινάει από τις Siemens και δεν κάνει κολοκύθες γαργάρα! Άει στον διάολο καθήκια, με συγχίσαστε πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου